Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
°XX Jero
Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» rugger
Doświadczony driver

|
Wysłany: 14 kwietnia 2010, 22:45 Temat postu: |
|
|
Co do 'Pojednania'. Ładne granie pod publikę. Wymuszone. Oni muszą tak to okazywać, bo inaczej byłby skandal na skale międzynarodową. Jak wyobrażasz sobie inny scenariusz działania niż ten teraz ? Ładne gesty propagandowe nic więcej. Nie idą za tym i pewnie nie pójdą żadne znaczące ruchy. Nie wskrzeszą zamkniętego śledztwa z 2004 roku, który został utajniony! i umorzony. Nie zmienią swojego stanowiska jakie wałkują w Europejskim Trybunale Człowieka. Zbudują gazociąg i wszystko będzie cacy : ). Uzależnimy się od nich od gazu do 2037 roku i będzie majorka. Dalej wierzcie w działania starego KGB'owca Putina o pojednaniu a obudzicie się z ręką w nocniku. No ale puścili Katyń - świetna sprawa !
Ostatnio zmieniony przez «RH» rugger dnia 14 kwietnia 2010, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
NN~ Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

|
Wysłany: 14 kwietnia 2010, 22:47 Temat postu: |
|
|
@rugger: "przykro mi, ale nawet takie zdarzenie nie potrafi tego zmienić ", przeoczyłeś, czy trafił cię szlak w środku zdania? Takie jest Moje zdanie - nie lubię tej osoby i nawet taka tragiczna śmierć nie spowoduje, że zacznę ją lubić. Po prostu, nie potrafię i nie będę kłamać, że strasznie mi przykro (ale też broń Boże nie cieszę się z tego, co się stało, lol)
A co do tego jak napisałem... cóż, faktycznie, w moim zachowaniu ta sytuacja też coś zmieniła, poprawiłem się dopisując w nawiasie jego imię i nazwisko. Normalnie bym zostawił "ten z wąsami", jak zawsze mówiłem i jak zostanie w mojej pamięci.
O mnie już się nie jeden wypowiadał w takim tonie, gratulował mi rozumu i w ogóle ^^ Ale mimo to wole być szczery.
I co do ostatniego, jeśli to że "nie potraficie uszanować zmarłych" odnosiło się też do mnie, to hmm... zależy na czym wg. Ciebie też szacunek polega. Jeśli na tym, że mam się wyrażać o takich osobach bezkrytycznie w podniosłym tonie... racja - nie potrafię. Staram się na tyle, na ile mi szczerość pozwala, czyli staram się unikać tematu, staram się nie dawać aluzji do kaczek (chociaż bardzo ciężko ) i w ogóle, by nie atakować zmarłych i nie razić tym wrażliwych...
...no i jak widać mi nie wyszło, bo, mimo, że bez złośliwości powiedziałem "ten z wąsami", tak z przyzwyczajenia, to jednak uraziłem Ruggera - przepraszam.
P.S.
Do tych co chcą zamknąć temat - ci ludzie teraz żyją w naszej pamięci, zamykając temat w środku dyskusji, to troszkę jakby ich chcieć całkiem wymazać z tejże pamięci, nie gadać i w ogóle "nie było sprawy".
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» rugger
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 16:51 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Tym wszystkim, którzy mówią dziś „Wawel nas podzieli” trzeba powiedzieć, że będzie to podział niezbędny i dla Polski potrzebny – jak zawsze, gdy oddziela się swoich od obcych, by ratować zagrożoną tradycję i kulturę. Jeśli czują się podzieleni, bo nie mogą znieść myśli o krypcie prezydenckiej na Wawelu – sami wykluczają się z kręgu wartości, jakie reprezentował Prezydent Kaczyński – a ponieważ są to te same wartości, których strażnikami byli królowie i poeci pochowani w wawelskiej katedrze, nie mają najmniejszego prawa podnosić głosu w sprawach, które ich nie dotyczą. |
Ależ proszę Cie. Nie widzisz w tym zadnego blednego kola? To tak jakby powiedziec, ze jeśli się ze mna nie zgadzasz to wykluczasz się z ludzi myslacych racjonalnie, bo ja mysle racjonalnie, a ty się z tym nie zgadzasz... Bez sensu -.- sytuacja ze kogos OD RAZU chowaja na Wawelu jest dla mnie bezprecedensowa (chyba). Mogliby go pochowac na powiązkach, najwyzej po jakims czasie oglosic NAWET referendum i jeśli glos ludu zdecyduje ze lepiej zeby był pochowany na Wawelu (chociaż bardzo watpie), to wtedy się go tam przeniesie. W perspektywie wielu lat, taki przestoj nie mialby zadnego znaczenia. JPII tez nie jest jeszcze beatyfikowany, ale nikt nie będzie pamietal o tym ze trwalo to ponad 5 lat, tylko ze zostal ogloszony swietym... To lud decyduje o takich sprawach, a w tej sytuacji nie dano mu zadnego prawa glosu.
Powrót do góry |
|
 |
[POL] mat154
V.I.P.

Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 16:53 Temat postu: |
|
|
Ja tutaj odniosę się do twoich wypowiedzi Rugger. Tak bardzo atakujesz TVN itd., a sam skupiasz się na wypowiedziach jakże obiektywnej TVP z Pospieszalskim na czele, który jest do bólu propisowski i ktokolwiek chociaż raz obejrzał "warto rozmawiać" Ci to potwierdzi.
Przed momentem oglądałem tvn24 i padło pytanie odnośnie Wawelu właśnie. W studiu była pani Kempa (PIS), Piekarska (SLD), i Sławomir Nitras (PO). W/g mnie to, że zaprasza się polityków, czy też ekspertów ze wszystkich stron jest wystarczającym powodem do tego, żeby uznawać telewizję, czy też program jako warty uwagi i niestronniczy. Po pytaniu o Wawel, nawet pani Kempa nie powiedziała, że decyzja o pochowaniu pary prezydenckiej na Wawelu jest słuszne. Wszyscy właściwie wypowiedzieli się, że nie powinno się teraz dyskutować o tej sprawie w tym szczególnym czasie, bo decyzji i tak nie można zmienić. Swoją drogą w programie Pospieszalskiego nie uświadczysz polityków ze wszystkich stron, a nawet jeśli taki jest to jeden na 3, czy 4 innych, którzy i tak go zakrzyczą.
Czytając Twoje posty, jak i blogi, które cytujesz, mam wrażenie, że przyjmujesz do wiadomości tylko te fakty, które są ci na rękę i broń Boże nie godzą w osobę prezydenta. Od razu sobie założyłeś, że to zamach, a najlepiej by było, jeśli na dodatek okazałoby się, że był inspirowany przez Tuska i spółkę. Tyle ode mnie, bo nie mogę już czytać tych głpuot, które wypisujesz.
I proszę Ciebie jak i innych, żebyście nie uogólniali, piszesz, że jak wcześniej ktoś obrażał prezydenta to się wszyscy odzywali, a teraz są przeciwko pochowaniu na Wawelu. Zapomniałeś tylko, że te osoby nie mówiły, że był to najlepszy prezydent, pochowajmy go na Wawelu. Ja jak i inni mówiliśmy, że po prostu należy mu się szacunek, ponieważ był jednak prezydentem naszego kraju, a w przeszłości walczył o naszą wolność. Nie uważam jednak, aby za to, należało mu się miejsce na Wawelu.
Powrót do góry |
|
 |
kot3cz3k
Samochodowy prawiczek
Zakaz pisania Posty: 1
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 17:02 Temat postu: |
|
|
kondolecje [*]
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 17:19 Temat postu: |
|
|
kot3cz3k napisał: |
kondolecje [*] |
Ożeszkurwa... I niby komu ty je składasz? nam?
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 18:48 Temat postu: |
|
|
Rugger, ja już tylko krótko Chciałam Tobie powiedzieć, że przesłuchałam cały polecany przez Ciebie link (ten pierwszy) i powiem Tobie, że o wiele (wiele!) bardziej wolę słuchać takich wypowiedzi niż czytać wypowiedź, w której tylko 12 pierwszych linijek zawiera słowa: dezinformacja, spustoszenie, fałsz, skrywana nienawiść, podstępna jedność, oszukać, maski obłudy, cyniczny nakaz, a do tego autor cieszy się z podziałów społecznych (podczas gdy goście z Twojego linka cieszą się, że ludzie poczuli się zjednoczeni). Przejrzałam różne wpisy na blogu autora, którego tu dwukrotnie cytujesz i wszędzie jest to samo Twoje poglądy (i poglądy Lecha Kaczyńskiego?) przegrywają z takimi właśnie blogami, ich autorzy skutecznie obrzydzają innym poglądy takie jak Twoje. Bardzo na tym tracisz, bo myślę, że jesteś kumaty i umiesz się normalnie wypowiedzieć Ale to wszystko to jest już temat na osobną dyskusję, raczej prywatną, więc jeśli będziesz miał czas i ochotę kulturalnie powymieniać się poglądami bez dodatkowego błota, to daj znać Serio

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» rugger
Doświadczony driver

|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 19:44 Temat postu: |
|
|
Kyzzn prawie nigdy nie obrzucam innych błotem, prawie Tutaj się różnimy bo ja myślę, że takie blogi są potrzebne.
Czytając Twoje posty, jak i blogi, które cytujesz, mam wrażenie, że przyjmujesz do wiadomości tylko te fakty, które są ci na rękę i broń Boże nie godzą w osobę prezydenta. Od razu sobie założyłeś, że to zamach, a najlepiej by było, jeśli na dodatek okazałoby się, że był inspirowany przez Tuska i spółkę. Tyle ode mnie, bo nie mogę już czytać tych głpuot, które wypisujesz.
Nigdzie tutaj nie napisałem, nie stwierdziłem ani nawet nie użyłem słowa zamach (no słowo użyłem ale nie w stwierdzeniu). (być może padły te zastrzeżenia na podanym którymś linku) Cały czas podaje, że jest wiele dziwnych spraw, wręcz patologicznych - takich jak. np nawet nie założenie że mógł to być zamach. Wiele informacji od początku się wyklucza wzajemnie. Nigdzie nie napisałem, że Tusk w jakikolwiek sposób maczał w tym ręce. Nie wiem czemu cały czas odnosicie się do poszczególnych partii, gdzie ja nigdzie się do nich nie odnosiłem w sposób bezpośredni. Czemu nie przyjmuje niby krytyki ? Przyjmuje ale musi być ona konstruktywna a nie debilna : )
I proszę Ciebie jak i innych, żebyście nie uogólniali, piszesz, że jak wcześniej ktoś obrażał prezydenta to się wszyscy odzywali, a teraz są przeciwko pochowaniu na Wawelu. Zapomniałeś tylko, że te osoby nie mówiły, że był to najlepszy prezydent, pochowajmy go na Wawelu. Ja jak i inni mówiliśmy, że po prostu należy mu się szacunek, ponieważ był jednak prezydentem naszego kraju, a w przeszłości walczył o naszą wolność. Nie uważam jednak, aby za to, należało mu się miejsce na Wawelu.
Nigdzie nie odniosłem się do tego, że wszyscy na początku ganili prezydenta za obrażanie a później są przeciw Wawelowi. Wyrażam tylko swoje zdanie, że łajdactwem jest, wchodzić komuś w paradę podczas trwania pogrzebu, sprzeciwianie się woli metropolity krakowskiego (rezydenta Wawela) i rodziny. No właśnie, nie pomyśli się o rodzinie bo po co.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 20:01 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
No właśnie, nie pomyśli się o rodzinie bo po co. |
Nie rozumiesz...Wawel jest miejscem, które odwiedzają co roku setki tysięcy, albo nawet miliony Polaków... Uważasz, że wola rodziny jest najważniejsza, spoko.. Ale Wawel to takie miejsce, gdzie każda decyzja musi być dokładnie przemyślana. A ta decyzja była pochopna, zbyt pochopna! Nadal będę mówił to, co mówiłem wcześniej, a może nie mówiłem, a mi się tak zdaje... "Na miejsce na Wawelu trzeba zasłużyć życiem, nie śmiercią.".. Takie słowa przeczytałem niedawno, jeden z internautów tak napisał i to jest to, co cały czas mam na myśli Niech Wawel pozostanie miejscem WIELKICH Polaków. Jeżeli Kaczyński ma spoczywać na Wawelu to ja wnoszę o beatyfikację Piłsudskiego...
Zauważam, że drugi raz piszę o tym samym, no ale niech będzie :asdf
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
Maciek napisał: |
Niech Wawel pozostanie miejscem WIELKICH Polaków. Jeżeli Kaczyński ma spoczywać na Wawelu to ja wnoszę o beatyfikację Piłsudskiego... |
Czy na Wawelu spoczywają WIELCY Polacy? Trochę przesadzone słowa. Niektórzy z nich byli mordercami. Leżą tam, bo byli władcami i tyle. Dodam, że dla mnie nie ma znaczenie gdzie pochowają parę prezydencką.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] mat154
V.I.P.

Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 20:35 Temat postu: |
|
|
Aleś dojeba*ł z filmikiem... Jakby jeszcze to gadał normalnie, to ok, ale te jego maniery ... Twój idol Majkel?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 20:41 Temat postu: |
|
|
Maciek napisał: |
Uważasz, że wola rodziny jest najważniejsza, spoko. |
Grrrr... Czy Ty Maćku też czerpiesz informacje z GW? Jest jasno, czarno na białym powiedziane, że rodzina, zarówno córka jak i Jarosław chcieli by prezydent był pochowany w Warszawie. Z propozycję Wawelu wyskoczył Dziwisz, rodzina tę propozycję zaakceptowała. Kto by nie przyjął takiego "prezentu"?! Nie rozumiem zatem naprawdę czego jedziecie po rodzinie... Spójrzcie do cholery na listę oficjeli którzy się zjawią na pogrzebie. Czy to wam też kurr... nic nie mówi? Widzieliście kiedykolwiek w życiu tyle ważnych osobistości z CAŁEGO ŚWIATA w jednym miejscu, dla jednego człowieka? Oczywiście uczczą pamięć wszystkich ofiar, ale to nie zmienia tego, iż w niedzielę jest to pogrzeb prezydenta. Robicie wiochę na cały świat tymi protestami. Tu macie listę jakbyście jej nie znali:
AFGANISTAN Prezydent Hamid Karzaj
ARMENIA Przewodniczący parlamentu Howik Abrahamian
ALBANIA Prezydent Republiki Albanii Bamir Topi
AUSTRALIA Gubernator Generalna Quentin Bryce
AZERBEJDŻAN Premier Artur Rasi-zade
BIAŁORUŚ Przewodniczący Parlamentu Boris Batura
BOŚNIA I HERCEGOWINA Przewodniczący Prezydium BiH Haris Silajdić
BUŁGARIA Prezydent Georgi Pyrwanow
CHORWACJA Prezydent Ivo Josipović
CHINY Specjalny Wysłannik Rządowy minister transportu LI Shenglin
CYPR Prezydent Demetris Christofias
CZARNOGÓRA Prezydent Filip Vujnovic z małżonką Minister spraw zagranicznych Milan Rocen
CZECHY Prezydent Vaclav Klaus
DANIA Królowa Małgorzata Minister spraw zagranicznych Espresen Lene
EGIPT Minister Współpracy Międzynarodowej Aboulanga Fayza
ESTONIA Prezydent Toomas Hendrik Ilves z małżonką Premier Andrus Ansip
FINLANDIA Prezydent Tarja Halonen
GRECJA Premier Jeorjos Papandreu
GRUZJA Prezydent Micheil Saakaszwili z małżonką
HISZPANIA Król Juan Carlos z małżonką Premier Jose Luis Zapatero
INDIE Minister Spraw Zagranicznych S.M. Krishna
IRAK Minister Przemysłu Fawzi Fransa Toma
IRAN Wiceminister Republiki Islamu ds. Europejskich Ali Ahani
IRLANDIA Prezydent Mary McAleese
ISLANDIA Prezydent Olafur Ragnar Grinsson
IZRAEL Minister spraw zagranicznych Avigdor Lieberman
KANADA Premier Stephen Harper
KAZACHSTAN Przewodniczący Parlamentu Urał Muchamedżnanow
KATAR Emir Kataru Hamad Bin Khalifa Al Khani z małżonką
KOREA POŁUDNIOWA Premier Chung Unchan
KOSOWO Prezydent Fatmir Sedjiu
KUWEJT Wysłannik Jego Wysokości Emira Państwa Kuwejt
LITWA Prezydent Dalia Grybauskaite Premier Andrius Kubilius
LUKSEMBURG Wielki Książę Luksemburga Henryk
ŁOTWA Prezydent Valdis Zatlers z małżonką
MACEDONIA Prezydent Gjorge Iwanow
MEKSYK Minister spraw zagranicznych Patricia Espinoza Cantalleno
MOŁDOWA Pełniący obowiązki prezydenta Mihai Ghimpu
MONAKO Książę Albert II
MONGOLIA Wiceprzewodniczący Wielkiego Chorału
NIEMCY Prezydent Horst Koehler Kanclerz Angela Merkel
NIGERIA Minister spraw zagranicznych Odein Ajumogowia
NORWEGIA Król Harald V
NOWA ZELANDIA Gubernator Generalny Anand Satyand
PAKISTAN Minister obrony narodowej Ahmad Chaudhry Mukhtar
PALESTYNA Specjalny Przedstawiciel Prezydenta Mahmouda Abbasa Nabil Shaath
ROSJA Prezydent Dmitrij Miedwiediew
RUMUNIA Prezydent Traian Basescu
SERBIA Prezydent Boris Tadic
SŁOWACJA Prezydent Ivan Gaszparovicz z małżonką Przewodniczący Parlamentu Pavol Paska Premier Robert Fico
SŁOWENIA Prezydent Danilo Turk
STANY ZJEDNOCZONE Prezydent Barack Obama
SZWAJCARIA Prezydent Konfederacji Doris Leuthard
SZWECJA Król Szwecji Karol XVI Gustaw Minister spraw zagranicznych Carl Bildt
TURCJA Prezydent Abdullah Gul
UKRAINA Prezydent Wiktor Janukowycz Minister spraw zagranicznych Konstiantyn Hryszczenko
WATYKAN Kardynał Angelo Sodano
WĘGRY Prezydent Laszlo Solyom Premier Gordon Bajnai
WIELKA BRYTANIA Książe Walii Karol
WŁOCHY Premier Silvio Berlusconi i przewodniczący Senatu Renato Schifani
ZJEDNOCZONE EMIRATY ARABSKIE Minister kultury Abdul Rahman Mohammed bin Nasser Al. Owaais Ambasador Asim Mirza Al. Rahmah
W uroczystościach swoje państwa reprezentować będą ambasadorzy: ANGOLI, BRAZYLII, CHILE, FILIPIN, INDONEZJI, JEMENU, KAMBODŻY, KENII, LIBANU, MALEZJI, MALI, NAMIBII, PERU, SRILANKI, TADŻYKISTANU, TANZANII, TUNEZJI, URUGWAJU, WYBRZEŻA KOŚCI SŁONIOWEJ.
KOMISJA EUROPEJSKA Przewodniczący Komisji Jose Manuel Barroso z małżonką Komisarz Janusz Lewandowski
NATO Sekretarz generalny Anders Fogh Rasmussen
RADA EUROPY Sekretarz Generalny Thorbjorn Jagland
ZAKON MALTAŃSKI Wielki Kanclerz Zakonu Jean Pierre Mazery
PS. Terrorystom pewnie ślinka cieknie na samą myśl o zamachu...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 21:16 Temat postu: |
|
|
Majkel napisał: |
Abszt napisał: |
Aleś dojeba*ł z filmikiem... Jakby jeszcze to gadał normalnie, to ok, ale te jego maniery ... Twój idol Majkel? |
uprzedzilem ze kontrowersyjnie się wypowiada. Tylko po to zeby zwrocic na siebie uwagę, oczywiście nie mogles ustosunkowac się do jego wypowiedzi, bo po co. A to beznadziejne, prawie smieszne pytanie na koniec, mogles sobie darowac, poziom podstawowki... |
Nie pitol. Napisałem, że ok - ma te swoje poglądy, ale nie spodobało mi się w jaki sposób on to wypowiada. Jakieś gesty, mimika, przewracanie oczyma... A ostatnie pytanie jak najbardziej na miejscu. Ostatnio dały mi się po oczach twoje beznadziejne posty, dlatego takie a nie inne ironiczne pytanie. I nie zwracam na siebie uwagi. Podchwyciłeś czyjś tekst (z tego tematu bodajże...), że przez niektóre słowa, osoby chcą zwrócić na siebie uwagę zamiast na problem... Nieźle. Nie zrozum mnie źle, ale po prostu widząc czasami co piszesz i potem jaki link dajesz, to zadałem pytanie, czy ty podziwiasz takich ludzi po prostu...
Aby nie były to moje puste słowa o beznadziejnych postach, niżej jest kilka linków z tekstami osoby, co zarzuca mi poziom podstawówki a sama takowy stosuje:
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=8675&start=45
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=8706&postdays=0&postorder=asc&start=195 - na samym dole.
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=8706&postdays=0&postorder=asc&start=180 - tam o tym szczeniaku. Ok, sprostowane, ale widzę, że ja nie mogę użyć ironii, podczas gdy Ty Majkel możesz...
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=8591&start=0 - Zawsze chciałem się dowiedzieć jakie to kłamstwa mi zarzucić chciałeś. Dyskusja, dyskusja i dyskusja a nie tylko słowa, nie poparte przykładami, które rzuciłyby światło na to wszystko (np. dalszy post Mor_Ola czy Marty jest godny uwagi, twój przez brak konkretnych uwag - nie...).
Wiem, że to wygląda na kolejne wywieranie kłótni, prowakację etc, ale tak nie jest. Chciałem po prostu wyczerpać ten temat, zwracania na siebie uwagi i tekstu na temat podstawówki. Taki duży Offtop.
EDIT nr 2 - to wyżej pisane wcześniej, niż post niżej. W każdym bądź razie jakby co, to te nieporozumienia załatwi się droga bardziej prywatną za pomocą wspomnianego przez Majkela Gg czy PM
Ostatnio zmieniony przez Cosworth' Abszt dnia 15 kwietnia 2010, 21:41, w całości zmieniany 3 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

|
Wysłany: 15 kwietnia 2010, 21:29 Temat postu: |
|
|
Majkel napisał: |
Aleś dojeba*ł z filmikiem... Jakby jeszcze to gadał normalnie, to ok, ale te jego maniery ... Twój idol Majkel? |
uprzedzilem ze kontrowersyjnie się wypowiada. Tylko po to zeby zwrocic na siebie uwagę, oczywiście nie mogles ustosunkowac się do jego wypowiedzi, bo po co. A to beznadziejne, prawie smieszne pytanie na koniec, mogles sobie darowac, poziom podstawowki... |
Nie pitol. Napisałem, że ok - ma te swoje poglądy, ale nie spodobało mi się w jaki sposób on to wypowiada. Jakieś gesty, mimika, przewracanie oczyma... A ostatnie pytanie jak najbardziej na miejscu. Ostatnio dały mi się po oczach twoje beznadziejne posty, dlatego takie a nie inne ironiczne pytanie. I nie zwracam na siebie uwagi. Podchwyciłeś czyjś tekst (z tego tematu bodajże...), że przez niektóre słowa, osoby chcą zwrócić na siebie uwagę zamiast na problem... Nieźle. Nie zrozum mnie źle, ale po prostu widząc czasami co piszesz i potem jaki link dajesz, to zadałem pytanie, czy ty podziwiasz takich ludzi po prostu... |
Beznadziejne bo mam inny poglad na to zdarzenie? Wiesz co to tolerancja mam nadzieje. Zwracanie uwagi było apropo kochanego pana-mam-zla-mimike-i-obracam-oczyma, a nie Ciebie, wybacz jeśli zle się wyslowilem. Tego "czyjegos tekstu" nie widzialem, mogl być moj, bo chyba już o nim kiedyś wspominalem. Widze ze wydaje Ci się dziwne ze taki beznadziejny człowiek jak ja może miec wlasne zdanie, niepodchwycone od kogos innego tak? jeśli jeszcze się nie domysliles, to już teraz mogę Cie uswiadomic ze nie jest to moj idol, tylko wyroznilem dobre zobrazowanie wartosci historycznej osoby PilsuDSKiego do Lecha Kaczynskiego I proszę jeśli chcesz dalej mowic o mojej beznadziejnosci, to zapraszam GG:1365840, tutaj rozmowa toczy się w innym kierunku, niestety nie każdy jest w stanie to uszanowac i trzymac się jednego tematu.
Powrót do góry |
|
 |
|
|