Wysłany: 23 sieprpnia 2009, 22:32 Temat postu: Nie widać polskiego bolidu...
Szukałem i nie znalazłem takiego tematu.. A więc kiedyś jeszcze próbowałem wbijać na tmn fajne autka , bajerowe ale żadna z tego była frajda bo nikt nie mógł ich zobaczyć. Teraz gram na zagranicznym servie i nawet nie widać polskiego bolidu (tego podstawowego) nie jest to raczej wina serva bo inne państwa mają swoje auta jak należy np: koleś z samochodem USA lub Hiszpani . Dlaczego inni nie widzą nawet mojego polskiego bolidu ? Chce przynajmniej żeby widzieli na drodze że obok nich jedzie Polak ! Ale jedyne co widać to szary samochód (chyba default) Prosze o odp i jak temu zaradzić ?
bo na tmn nie bylo polskiego skina i trzeba bylo uzywac stworzonego przez graczy. No i pewnie masz tego skina a nie masz united i inni nie moga widziec twoich custom skinow nawet jezeli jest to skin panstwa _________________
może usunął ci się plik z polskim bolidem a byl on ustawiony prędzej. to może tłumaczyć szary bolid. Sprawdz dokladnie w ustawieniach. _________________
Witam! Jestem nowy i kompletnie zielony. Mam pytanie podobne: czy mając TMNF inni widzą że jadę np. Imprezą WRX 07 czy widzą zwykłe szare auto lub w ogóle mnie nie widzą? _________________ "Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
Witam! Jestem nowy i kompletnie zielony. Mam pytanie podobne: czy mając TMNF inni widzą że jadę np. Imprezą WRX 07 czy widzą zwykłe szare auto lub w ogóle mnie nie widzą?