Wysłany: 21 października 2007, 16:19 Temat postu: Klucz
Mam problem.
Zarejestrowałem swój klucz z tmo do tmu aby dostawać więcej miedziaków.
Teraz nie mogę grać w tmo.
Czy ktoś wie jak zrobić żeby ten klucz przypisać z powrotem do tmo żebym mógł sobie pograc?
Proszę o szybką odpowiedź. _________________
Wysłany: 09 lipca 2010, 3:33 Temat postu:
Hmm pomyślicie, że niezły kotlet ^^
Ale tak na poważnie to potrzebuję porady na temat przypisywania kluczy do TMUF ze starszych wersji Trackmanii.
Mianowicie mój brat ma Sunrise Extreme a ja od niedawna TMUF i chciałbym przypisać jego klucz do mojej gry, ale sęk w tym, że on nadal gra w sieci i nie chciałbym mu tego uniemożliwić.
I tu pojawia się moje pytanie: Czy jeśli przypiszę jego klucz to będzie mógł dalej grać na swoim koncie w sieci, czy będzie to niemożliwe??
PS <żebrak_mode_on> Gdyby ktoś miał stary klucz od Sunrise'a lub Original'a, którego nie używa lub nie potrzebuje, może mi podesłać, będę bardzo wdzięczny <żebrak_mode_off>
Wysłany: 09 lipca 2010, 10:31 Temat postu:
Nadal będzie mógł grać w sieci. Nic się nie stanie, bo chyba chodzi Ci o copper bonus? _________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Wysłany: 09 lipca 2010, 13:21 Temat postu:
Tak, dokładnie o to mi chodziło. Nie byłem pewny to wolałem podpytać bo jak widać Crixu miał jakiś dziwny problem z tym. Ale skoro tak to dzięki _________________