Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
PL4 ?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » Polish League » Polish League 4
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[POL] gawron.
Doświadczony driver

PostWysłany: 11 lipca 2007, 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zrobcie wszystko systemem demokratycznym zeby już nie było problemow. Bo system "będzie tak bo my to robimy i mamy was w d***" ostatnio się nie sprawdzil :p
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
[POL] szym
Team Poland

PostWysłany: 11 lipca 2007, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja co do poziomów lig to się zgadzam z jakubem: dwie ostatnie dryżyny z 1. ligi spadają do 2., a dwie pierwsze z 2. awansują do 1. i tyle. Chyba nie będzie aż takiej przepaści skillowej, że tym dwom dryżynom, które spadły będzie się przez cały sezon nudzić w 2. lidze :wink:

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 11 lipca 2007, 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Daz napisał:
Chłopaki i dziewczyny jak jest to turniej 3vs3 to niech zespoły co mają więcej graczy np. POL wystawią więcej teamów mogą być 4 osobowe wtedy będzie podział na 1 i 2 lige ew. 3 ; )

my nie będziemy degradowac zadnego z naszych graczy na jakiś 2. lub 3. team.

również 2 lub wiecej sklady nie maje sensu, bo jest mozliwe oszukiwanie (specialnie dawac innym teamami punkty, aby polepszyc sytacje wlasnemu teamowi pierwszemu). o tym tez już sporo było tu dyskutowane.

a po drugie, chyba byla by to glupia zabawa, jak by były 3 [POL]teamy w 1. lidze (mamy dosc duży sklad).

Powrót do góry
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Pochwał: 1

PostWysłany: 11 lipca 2007, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ale wy macicie. Nie ma sensu zabawa w 2 lige, dlaczego? Bo tam będą teamy, ktore zaraz popadaja. Jaki w tym sens? Zaden.

Jak macie za dużo teamów do PL4, to zrobcie 2 mecze w jeden tydzien i po ptakach.

Tak jak zaczynacie kombinowac to wszystko się popieprzy i g*wno wielkie z tego wyjdzie.

Dziekuje za uwagę. Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
XP bulet
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 11 lipca 2007, 14:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja nie rozumiem czemu tak bardzo niektórych przeraza długość turnieju systemem ligowym, jak dla mnie to powinniśmy taka ligę mieć od Września do Czerwca a w wakacje przerwa jak w piłce kurde, przynajmniej było by zajęcie na parę ładnych miesięcy!! czyż nie o to chodzi, kurde dla mnie im więcej meczów tym lepiej bo to cała esencja tej gry i tego że się jest w klanie (przynajmniej ja mam takie odczucia) rywalizacja i adrenalina musi być cały czas Cool Podział na lepszych czy gorszych tez jest niesprawiedliwy troszkę bo to tylko na podstawie teorii ale to jeszcze nic najgorsze jest to ze z takiej 2 ligi to 3/4 klanów nie wytrzyma do końca turnieju a już na pewno do następnej edycji, zróbcie lige a jak coś nie wyjdzie to z czystym sumieniem będziecie mogli powiedzieć "a nie mówiłem". Ile ludzi tyle opinii i pomysłów więc zróbmy jakieś glosowanie liderów drużyn czy coś, bo myśle że inaczej ciężko będzie znaleźć kompromis w kwestii wyglądu turnieju i jego zasad punktowania. pozdrawiam

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
[POL] Jakub

PostWysłany: 11 lipca 2007, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ok, bulet. podoba mi się, co piszesz, wiec ja zaczne w taki sposob.

[POL]team

liczba lig: 1
modus: każdy vs każdy
mecze co tydzien: 1
trwanie ligi: obojetne (moga być przerwy, jak jest jakiś turniej)
remis, jak jeden team wygra wiecej malych punktów: nie

dodatki:
1. każdy mecz niech się odbedzie w TEN SAM CZAS, niedziela 20:00, zeby jakiś tam sprytny gracz, nie mial szansy zagrac dla dwoch teamów.
2. mozliwosc podac wiecej niz 10 graczy, jak liga ma trwac tak dlugo
3. nie pozwolenie dodawac graczy, jak liga się już zaczela

Powrót do góry
P4G Wally
Team Poland

PostWysłany: 11 lipca 2007, 14:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

nom jestem tez za glosowaniem Smile
Stymze. Wg mnie mecze nie moga się odbywac w tym samym czasie bo sa turnieje inne (GC TMN, GC TMU, FET2, dojdzie STC4 i NC3 zanim się to zakonczy). Mam nadzieje ze oszustw nie będzie !
Jestem jak najbardziej za systemem każdy z każdym.
Wiec czekam na glos od naszego CL'a Razz
Coz jeśli teamów będzie 15 to może to potrwac chodź jestem niemalze pewien ze niestety niektore się wycofaja Sad
Jak coś teamy, szykujcie graczy zeby jak najwiecej osob wpisac do skladu i nie miec pozniej problemow...Wink
GL

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...

Powrót do góry
XP bulet
Pirat drogowy

PostWysłany: 11 lipca 2007, 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

klan xp:

Liga: 1 dla wszystkich

Mecze: 1 w tygodniu

Remisy:NIE!!

Czas trwania: 10 lat (im dlużej i wiecej tym lepiej)

Gracze: możliwość podania wiekszej liczby graczy, ale gracz który wystapi w jednym klanie nie będzie mógł grać w innym w tym turnieju no chyba ze zrobicie okienko trensferowe

Powrót do góry
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

PostWysłany: 11 lipca 2007, 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No to po kolei:
No dobra jakub ale to przy 16 druzynach to ja się zgadzam mi chodzilo o system kiedy jest drużyn 24. A 3 ligi to przesada czekac 28tygodi na to zeby wygrac lige ?
Lige jestem sklonny podzielic już teraz.
@gawron nie wiem skad masz takie informacje ja posluchalem opini jakub i majak byli za liga i podjalem decyzje.
@Khas tam będą teamy ktore odpadna to lepiej jak oni zrezygnuje w pierszej lidze i odpadna psujac nam terminarz? 2 mecze na tydzien były dyskutowane i jak wiemy nie było chętnych an to.
@Bulet sry ale niektore klany rozpadaja się w bardzo krotkim czasie zglosza się do nas i zostawia po sobie tylko puste miejsce ktore rozwala lige, dlatego takie teamy powinny sobie zasluzyc grajac w 2 lidze.
Adrenalina będzie caly czas 2 tygodnie przerwy i nastepny sezon Wink

Jakub bez sensu a jak ktos nie może o 20 w niedziele? Tego na pewno nie zmienie 3 dni na mecz musza być
co do dodawania się zgadzam.

Co do glosowania ok ale nie jest powiedziane ze ja tak zrobie.
Np. Wszyscy napisza ze chca lige TA to ja się nie zgodze mam poprostu swoje cele dla których organizuje lige i jak już kiedyś mowilem nikt nie zmusza was do zapisywania się.

EM

liczba lig: 2
trwanie ligi: 7 kolejek
pkt: obojetne

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: 11 lipca 2007, 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

[K&D]

liczba lig: 1
remis, jak jeden team wygra wiecej malych punktów: nie

jeśli chodzi o czas rozgrywania meczu to już proponuje aby się liderzy teamów dogadali jaks czas wczesniej np3 dni , niedziela o 20 to głupi pomysł mimo ze wakacje to i tak dużo osób wyjeżdza właśnie na weekendy Smile))

liczba playerów 10 IMO wystarczy skoro gramy i tak 3on3 nie mnie nie wiecej tylko 10 no i nie mozna grać w innym klanie jeżeli się już reprezentowało barwy innego w PL4

dziekuje Smile

Powrót do góry
XP bulet
Pirat drogowy

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dobra koniec pierdolenia dawajcie mi tu mapy i POL albo ps bo mi się nudzi Twisted Evil (albo nie teraz nie bo w pracy jestem)

już wiecej na temat reguł się nie wypowiadam wszystko co chciałem i czego oczekuje zostało napisane, oczywiście wszystko teraz leży po stronie mor olo bo to on organizuje ten "turnament", nam pozostaje się dostosowac ale swoje powiedziec trzeba pamiętajcie dobra dyskusja nie jest zła.

Powrót do góry
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

100% bulet

Mi się wydaje ze 2 ligi daja dużo mozliwosci po pierwsze rywazliacja jest rowna. Najczesciej klany odchodza bo się zniechecaja slabymi wynikami.
Uwazam ze taki system gdzie mamy 2 ligi jest bardziej profesjonalny a zdradze wam ze zamierzam zaangazowac sponsora w lige PL. Co zapenwi nam server i drobne nagrody dla zwyciezcow.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A robcie se druga lige, tylko pozniej nie narzekajcie ze nikt tam meczów nie będzie gral. Polowa zrezygnuje/rozpadnie się a reszcie będzie to fruwalo i oleja to. Nie wierzycie? proszę bardzo.

Mnie tam wszystko fruwa i powiewa, ja i tak zagram. Very Happy

Powrót do góry
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mor_olo napisał:

tam będą teamy ktore odpadna to lepiej jak oni zrezygnuje w pierszej lidze i odpadna psujac nam terminarz? 2 mecze na tydzien były dyskutowane i jak wiemy nie było chętnych an to.

swieta racja... jak maja być male nieprawidlowosci to lepiej niech będą w 2 niz w 1 lidze...

Khasius napisał:
A robcie se druga lige, tylko pozniej nie narzekajcie ze nikt tam meczów nie będzie gral. Polowa zrezygnuje/rozpadnie się a reszcie będzie to fruwalo i oleja to. Nie wierzycie? proszę bardzo.

wiemy ze tak będzie, dlatego wlasnie chcemy ta druga, mniej wazna lige^^

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

fajnie ze ktos mnie rozumie Wink

Powrót do góry
[CKY] cky bartas
Jeździ konno

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ja myśle ze 2 liga to dobry pomysł poniewaz ci co nie umieją grać nauczą się będąc w 2 lidze... a do pierwszej przejdą jak już się nauczą Smile ja i mój klan gramy ze 2 tygodnie i mysle ze 2 liga na początek to dobry start Smile

Powrót do góry
|GT| R1p
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 11 lipca 2007, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

|GT|

liczba lig: 1 (przy 16 drużynach jak najbardziej 2)
remis, jak jeden team wygra wiecej malych punktów: tak (pamiętam ostatni mecz z ps i dlatego Smile )

Powrót do góry
Wix
Pirat drogowy

PostWysłany: 11 lipca 2007, 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

popieram pomysl z 2 liga, bo klany slabsze i nowe, moga się pokazac i porywalizowac miedzy soba a potem najlepsze z nich będę walczyc z n 1 liga ? no bo opcje spadku i awansu w przypadku dwoch lig sa chyba oczywiste Wink ?

Powrót do góry
[CKY] cky bartas
Jeździ konno

PostWysłany: 11 lipca 2007, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

jakby co to co to ja tez zgłaszam swój klan Razz powinien to zrobić pshemas ale cóż nie zawsze może być Razz

Powrót do góry
[POL] Jakub

PostWysłany: 12 lipca 2007, 5:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mor_olo
czy ja mogę wiec dac ci liste z 14 graczami? i tak tylko 3 co track w meczu zagraja.
bo trochę glupio by było, jak 4 polskich graczy z naszego teamu nie moglo by brac udzial.
nie chcemy dac 2 skladow, zeby nikt nas o oszukiwanie nie wymawial, wiec proszę o zgode.

a tych cky polecam nie brac pod uwagę, bo ci ludzie graja akurat 2 tygodnie w tmn, i pewnie nawet nie wiedza, co to jest team rounds alternative mode. ale za to kozakuja na serwerach i obrazaja innych graczy, ze zle się robi.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » Polish League » Polish League 4 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 8 z 32

Skocz do: