Wysłany: 05 sierpnia 2007, 20:23 Temat postu:
Manur widac zes noobek skoro twierdzisz, ze wygrana GT to niespodzianka.
GG GT i EM
btw. Jak widzac po wszystkich meczach i czasach pierwszej rundy, ktore były wykrecane, wasze marzenia o wygraniu PL z pS oddalaja się i to znacznie. _________________
Spokojnie Khas to nie do konca takie proste;) jeszcze mamy szanse na zwyciestwo w PL ;P w koncu dużo nei stracilismy _________________ *... i wszystko jasne.
Chciałbym tutaj nadmienić, że uważanie, że GT jest do dupy, bo nie wyszło nam w kwalifikacjach jest dziecinnym gadaniem. Jak widać, coś pokazać potrafimy. Koniec mógł być lepszy, chyba sobie odpuściliśmy :/ W każdym razie EM także zaprezentowało wysoki poziom i dlatego chciałbym powiedzieć GG EM, ale i tak wygrana zawsze smakuje lepiej. Mimo to jednak chciałbym podzielić się spostrzeżeniami - miałem wrażenie, że EM trochę olało ten mecz. Przyszło 3 graczy, nic więcej. U nas zmiany. No ale czasu nie cofniemy, z resztą ja jestem z wyniku zadowolony. GG GT. Chciałbym jeszcze podziękować za super grę Yardowi, Shadowowi, mor_olowi i chłopakom z GT, a przy okazji przeprosić za swoją :/ Pojechałem poniżej oczekiwań i zdaję sobie z tego sprawę, ale nie było też tak źle. POZDRO!
GG EM, mecz był wspaniały, dawno nie miałem takiego dreszczyku emocji, no i oczywiście gratulacje partnerzy z GT, uważam, że wypadliśmy na miare naszych mozliwości.
//
Kiedy i skąd będzie można pobrac relacje ? _________________
Nie olalismy po prostu prezesa, wiadpa i zeo nei am teraz przy kompach.
boski się spoznił "trochę" no i tyle po prostu mamy mały skład;) _________________ *... i wszystko jasne.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 05 sierpnia 2007, 20:47 Temat postu:
wielkie gratulacje |GT| szkoda ze mnie nie było, nie zdazylem na kwalifikacje. no coz. Grono Wymiatacz pokazal na co go stac, reszta tez byla super, graty _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 05 sierpnia 2007, 21:32 Temat postu:
Coof napisał:
Chciałbym tutaj nadmienić, że uważanie, że GT jest do dupy, bo nie wyszło nam w kwalifikacjach jest dziecinnym gadaniem. Jak widać, coś pokazać potrafimy.
nom racja
Coof napisał:
Mimo to jednak chciałbym podzieli
ć się spostrzeżeniami - miałem wrażenie, że EM trochę olało ten mecz. Przyszło 3 graczy, nic więcej. U nas zmiany.
tez odnioslem takie wrazenie:f
sporo lamilismy, ja się jednak tlumacze - starzy się qwa uwzieli i do wujka musialem jechac... komp Intel 2.0 512 ram a mulil...^^ zreszta było widac moje lagi - były 2 momenty po 4-5 rundy gdzie mialem ignora.... raku długi czas mnie spectowal i widzial to lepiej niz reszta, ale laga mialem na wiekszosci rund
poza tym caly czas mialem "specta" - 11-letniego kuzyna który jak nie chodzil, jak nie gadal to się pytal "już mogę zagrac?"^^
ogolnie jestem w***wiony, wiedzialem ze z GT najlatwiej nie będzie ale bez przesady... mecz mial być nasz;f
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2