Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wix
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 13:47 Temat postu: |
|
|
Taki system dzialania jak na esl wieec będzie ok.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XyX
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 14:00 Temat postu: |
|
|
mor_olo napisał: |
Taa uslyszalem ja już od pewnego gracza z waszej druzyny i powtorze:
Pytałem się 2,3 razy kto chce pomoc? Lacznie zglosilo mi się 5 osob(hls, fred, misi, wix, etheos).
hls, freda i misiego wybrałem za znajomosc sceny i dowiadczenie natomiast wixa za chec do pracy.
Do ocen tras pozostały mi 3 osoby. każdy z was mial szanse być na ich miejscu, ale chcecie dopiero teraz. Jak dla mnie to jest wlasnie przyklad by tylko poprawic sytuacje swojego klanu, nie sadze by zaden z wyzej wymienionych adminow myslal w momencie zglaszania o korzysciach dla swojego teamu, a jedynie o checi pomocy dla sceny. Jednoczesnie ja wole wspolpracowac z osobami ktore się zaangazuja w to i mam pewność ze będę mial w nich pomoc. Jednoczesnie bardziej ufam takim osobom i mam wieksza pewność ze nie będą rozpowszechniac tych map. Bo zaden z nich nie zglosil się po to by poznac mapy.
Kończąc: gdybym miał wybór to bym nie wybierał 2 osób z jednego teamu, ale niestety nie daliście mi go(również POL team).
Jeszcze odpowiem na następne pytanie które również usłyszałem od Jakuba: "NIe teraz nie przyjmę nikogo bo jest to dla mnie tylko dążenie do powiekszenia swoich mozliwosci, a nie do pomocy scenie" |
Jak co, tez mogę pomoc :p Nic o tym nie wiedzialem
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 14:03 Temat postu: |
|
|
jeśli chodzi o ocene mapek ja tez się zglaszam ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] dertas
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 518
|
|
Powrót do góry |
|
|
XyX
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 14:35 Temat postu: |
|
|
Nowa liste trzeba sporzadzic ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] LECHU
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wix
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 15:57 Temat postu: |
|
|
ale robicie zadyme :? to jest temat o mapach, a nie się zaczynacie klocic kto mial wybierac mapki, itp... fred,misi, wix byli pierwsi, i mozecie miec tylko wine sami do siebie, ze szybciej się nie zglosiliscie. dla mnie w ogóle to jest dziwne, każdy się nagle zglasza, bo bardzo chcialby zobaczyc mapy na pl5, i przykladowo ( nie mowie o wszystkich ) trenowac sobie te mapki na solo, i pozniej miec radoche ze potrafi smigac na danej mapie. na pewno moim zdaniem misi, czy fred i wix nie będą brali map do swojego gustu, bo im tak odpowiada, musza się liczyc z tym, ze wybierajac mapy, reszta musi je jakos zaaakceptowac i zeby było git KTO PIERWSZY TEN LEPSZY, proste. pzdr :wink:
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 16:23 Temat postu: |
|
|
Poza tym, mapami nie może się zajmować 10 osób, bo zrobi się "wojna gustów".....Niech porządnie zajmą się tym 3 osoby i już, a nie jakieś zadymy
A ty coof to dla mnie śmieszny koleś jesteś, do każdego burzysz bez powodu, a jak na Ciebie ktoś wyjedzie to robisz z siebie niewiniątko. Nie pisz pierdół, co mor_olo niby spieprzył w poprzedniej edycji, bo nic nie zrobił takiego, co zaważyło o końcowych wynikach. Zadyma z mapkami to tak naprawdę zrobiła się dopiero jak Wally się tym zajął, bo po pierwsze były opóźnienia, a po drugie nie wszystkie mappacki były "do grania". No ale skoro olo wszystkiemu winny to ok
A więc niech zajmuja się tym ci, co się do tego zgłosili tj. Fred, Misi, Wix i Olo....
Pozdrooooo
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 16:49 Temat postu: |
|
|
Co najwyzej Hack dojdzie bo faktycznie mi o tym mowil i nadaje się.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wix
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 17:30 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
A ty coof to dla mnie śmieszny koleś jesteś, do każdego burzysz bez powodu, a jak na Ciebie ktoś wyjedzie to robisz z siebie niewiniątko. Nie pisz pierdół, co mor_olo niby spieprzył w poprzedniej edycji, bo nic nie zrobił takiego, co zaważyło o końcowych wynikach. Zadyma z mapkami to tak naprawdę zrobiła się dopiero jak Wally się tym zajął, bo po pierwsze były opóźnienia, a po drugie nie wszystkie mappacki były "do grania". No ale skoro olo wszystkiemu winny to ok |
nie rozumiem za bardzo co nazywasz burzeniem się. Błagam, oświeć mnie.
[ Dodano 05 grudnia 2007, 18:35 ]
jeśli chodzi o wyrażenie swojej opinii, która jest sprzeczna ze sporą ilością osób, to sorry ale widocznie taki już popierdolony jestem.
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 18:07 Temat postu: |
|
|
Coof napisał: |
Cytat: |
A ty coof to dla mnie śmieszny koleś jesteś, do każdego burzysz bez powodu, a jak na Ciebie ktoś wyjedzie to robisz z siebie niewiniątko. Nie pisz pierdół, co mor_olo niby spieprzył w poprzedniej edycji, bo nic nie zrobił takiego, co zaważyło o końcowych wynikach. Zadyma z mapkami to tak naprawdę zrobiła się dopiero jak Wally się tym zajął, bo po pierwsze były opóźnienia, a po drugie nie wszystkie mappacki były "do grania". No ale skoro olo wszystkiemu winny to ok |
nie rozumiem za bardzo co nazywasz burzeniem się. Błagam, oświeć mnie.
[ Dodano 05 grudnia 2007, 18:35 ]
jeśli chodzi o wyrażenie swojej opinii, która jest sprzeczna ze sporą ilością osób, to sorry ale widocznie taki już popierdolony jestem. |
^^ zgadzam się, popierdolilo cie <joke>
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 05 grudnia 2007, 20:16 Temat postu: |
|
|
mnie tam wszystko jedno, zglosze swoj mappack, jak jakas mapka będzie to się uciesze, jak nie trudno
byle tylko nie było, ze za mało osob do wybierania mapek w polowie pl5 się zrobi i olo będzie narzekal
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |