Było trochę problemów natury technicznej.... był taki moment że ja sam nie wiedziałem na których kompach będziemy grać.. co chwila jakaś zmiana... raz komp był potrzebny na serwer CSa...a raz na Coda.. Na szczęście Wix się dobrze dogadywał z kolesiami od W3 więc w końcu udało się z lekkim poślizgiem rozpocząć kwalifikacje. trochę żal że było tak mało osób które na scenie TM coś znaczą. Chyba tylko 9 osób było które zapisały się wcześniej.... reszta była z łapanki na miejscu.
Przez opóźnienia związane ze sprzętem na finał musieliśmy czekać aż na scenie zakończy się mecz CSa.... najgorszy moment ( gdzie z Wixem chyba dostaliśmy gorączki ) był przed finałem , czas uciekał szybko a my musieliśmy się wyrobić do 21 z zakończeniem rozgrywek, były jakieś pomysły ze strony HSTV żeby skrócić czas trwania finału ( ze względu na W3 ) ale Wix dzielnie stawił im czoła i powiedział.................... " ni ch..ja".
w końcu udało się zrobić tak jak powinno być ( no prawie ) .
Shadow.. trochę szkoda że miałeś przygode z tą klawą...może by było inaczej...
Dzięki za fajną atmosfere i gratki ( szczególnie dla Mor-dy )
Wixiu... rym cym cym....
Ostatnio zmieniony przez *тсω* Elvis dnia 06 lipca 2008, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Witam, wszystkich. Wlasnie wrocilem z GF08:) czytajac kilka ostatnich stron tego tematu postanowilem coś skrobnac.
Odnosnie finalu. Sprawa byla dosyc zagmatwana, mianowicie po kilku pierwszych godzinach od otwarcia GF dużo osob zdalo sobie sprawe ze zabraknie komputerow. Na dodatek nawalilo Whiterabbit z serwerami bodajze pod CoDa4, a trzeba wspomniec o 9 kompach ktore zostaly spalone wlasnie przez ta gre. Ilosc sprawnych pecetow zmalala i admini musieli się jakos ratowac. Niestety ucierpialo w3 i tm. Planowane zakończenie imprezy mialo być o godzinie 21, organizatorzy naciskali aby zakończyć rozgrywki jak najszybciej, stad wiec taka a nie inna decyzja o rozegraniu finalu.
jeśli chodzi o komentarz TMN to naleza się wyrazy uznania dla Wixa, z checia pomogl mi w moim de facto pierwszym komentarzu TMN (mam nadzieje, ze to nie ostatni moj raz). z pewnością wiekszosc was ogladala final, Wix odwalil kawal dobrej, profesjonalnej roboty GJ i wielkie dzięki
jeśli chodzi o wcinanie się komentatora w3 - Berosa to hmm, mysle, ze trzeba mu to wybaczyc, wydaje mi się, każdy faworyzowalby 'swoja' gre. To był debiut HSu w dzielonej relacji 2 finalowych spotkan, szkoda, ze mielismy tak mało czasu na przygotowania. Robilismy wszystko co w naszej mocy, aby każdy fan, zarowno w3 jak i TMN mogl obejrzec final 'swojej' gry.
Gratulacje dla wszystkich zawodnikow grajacych w finale, w szczegolnosci dla zwyciescy mor_olo
już niedlugo na stronie headshotu pojawi się material video z trackmanii na GF08
dzięki wszystkim za gratulacje
Co sadze o turnieju to zobaczycie w wywiadzie który wrzuci hs.
A teraz po 8h powrotu ide się wykąpać i co nieco wypije ^^
(hls Książ w butelce....ty wiesz co to za rarytasik ) _________________ *... i wszystko jasne.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 07 lipca 2008, 9:24 Temat postu:
ogladalem filmik, bardzo fajna sprawa. ;] lok trochę dal ciala w finale. no ale szczescie sprzyja lepszym jak to mowia ;] gg Lok, swietna regularna jazda, ale morek miotal również . ;] _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Lekko nie było, mielismy spore opoznienie nie dokonca wynikajace z moich jakiś tam bledow czy nie dociagniec. gdybys zagrali tak jak ja zaplanowalem, final bylby o 19 jakos live.
wielkie dziekuje do elvisa, bez którego chyba sam bym tego nie ogarnal.
fajnie ze poznalem ludzi których wczesniej osobscie nie mialem okazji poznac. naprawdę spoko ludzie
noi ekipa z hstv naprawdę extra super wspolpraca, bez problemow. imusialem powalczyc trochę o fnal noi niestety wiecej nie udalo mi się wskorac.
iwem tez ze moj komentarz nie był zbyt prO ale nie mialem z tym wczesniej doczynienia niestety może kiedyś będę mogl jeszce sprobowac sowich sil to chetnie
a tak poza tym to: GOOG GAME ALL ! _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... , 9, 10, 11Następny
Strona 10 z 11