Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy
|
Wysłany: 08 czerwca 2010, 20:00 Temat postu: |
|
|
Na razie poczekać, aż emocje opadną. Nie robić głupstw, tylko przemyśleć na spokojnie tę sytuację, nie wypadać z jakimś głupim hasłem, prowokować starszych do jakiegoś takiego zachowania, ze będą Cie wyzywać (rodzic wyzywający dziecko - zajebiste, nie ma co ...). Można jeszcze napisać kilka rzeczy, ale to niech wypowiedzą się tacy co Ciebie znają.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* tuner12
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 137
|
Wysłany: 08 czerwca 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
trzeba być kompletnym debilem zeby nie zdac do nastepnej klasy |
pocieszyłeś kumpla, k***a nie ma co....
Jak masz dostęp do neta do daj mi jakieś namiary na siebie, mieszkam niedaleko, wiec w weekend mogę wpasc jeżeli nadal tam będziesz, pogadamy, na pewno coś wpadnie do głowy żeby to odkręcić. a z czego wisisz, do wystawienia ocen ( u mnie w szkole ) został jeszcze dobry tydzień, może da się jeszcze coś z tym zrobić... no a jak nie to pozostaje komisyjny, chyba że to więcej przedmiotów, mogę ci pomóc się przygotować.... ja akurat usłyszałem podobne słowa po otrzymaniu dwójki na semestr ( też I klasa )... Nie mialem na tyle odwagi żeby wyjść z domu i nie wrócić... napisz z czego wisisz i jak dlugo masz zamiar zostać...
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 08 czerwca 2010, 21:00 Temat postu: |
|
|
Skoro wiesz, że jesteś gotów przepisać się do liceum - spróbuj komisa z obu, nic nie tracisz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
ksdfan
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
pszczola_pl
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 2 Posty: 74
|
|
Powrót do góry |
|
|
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 08 czerwca 2010, 23:10 Temat postu: |
|
|
Nie martw się Słowiś nie jesteś tu jedynym tumanem (o sobie mówię :p) Szczerze powiem co i tak pewnie większość wie, że prymusem nie byłem. W pierwszej klasie od komisów wymigałem się dość chamskim sposobem( nie będę mówił jakim). W 2 klasie miałem 2 komisy, nie pisałem nawet żadnego podania, z czego jednego egzaminu nie zdałem(o!(nie napisze jakiego bo mi wstyd)). W ostatniej nie zaliczyłem J.Polskiego, ale dostałem warunek, jak nie podejdę do matury to mi postawi 2(obiecałem bo na papierku tego nie mogła mieć bo jest to niezgodne z prawem). No a maturę i tak pisałem, bo niby co miałem rok czekać? Teraz jestem (nie)szczęśliwym studentem marketingu i zarządzania ze specjalizacją Informatyka (sieci) i Logistyka. Cała ta moja historia dowodzi tego, że nawet takie głąby jak my dają sobie redę. Masz 3 miesiące na naukę do komisów, uwierz że to wystarczająco dużo czasu. Nie można się tak poddawać bo sobie później nie poradzisz. Poluzuj gacie i bierz się do roboty, to się może jeszcze w te wakacje na lanie zobaczymy
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 09 czerwca 2010, 4:55 Temat postu: |
|
|
Ja wolę nie pisać o swoich podbojach, bo zaraz będzie, że na tym forum same orły i sokoły siedzą
Słowik, jeśli masz jakąkolwiek, nawet najmniejszą szansę to próbuj walczyć o te egzaminy komisyjne, okaż skruchę, wyliż jajca komu trzeba, oby nie mieć roku w plecy.
Co do technikum>liceum, to mam znajomego ,który uczy się w technikum i żeby zaliczyć rok z matematyki musi przynieść 20lekcji w zeszycie zapisanych... Chociaż to oczywiście zależy od przypadku, nie od szkoły tylko od nauczyciela. Bo materiał każdy ma przerobić taki sam, a w jaki sposób to już zależy od nauczyciela.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
Wysłany: 09 czerwca 2010, 6:19 Temat postu: |
|
|
Manek napisał: |
pszczola_pl napisał: |
W technikum masz normalnie materiał ten sam co w liceum, tylko szybciej przerabiany ( więc gorzej) plus przedmioty zawodowe.
|
Własnie odwrotnie. To w liceum szybcej się z materiałem leci bo maja na to 3 lata, a w technikum 4. A propo przedmiotow zawodowych, to mozna rownie dobrze wybrac Liceum Profilowane (jak ja)..) i wtedy tez się je ma. Więc nie gadaj że w technikum jest tak najgorzej. |
No właśnie nie bardzo. Jeżeli ja w technikum mam obecnie 18 przedmiotów z czego 8 mi odchodzi w tym roku i w kolejnym na te miejsca wskoczy kolejne 8, to raczej trzeba pędzić z materiałem. W końcu w technikum też piszę się maturę, a muszą ludzi przygotować do niej, np z geografii w 2 lata, gdzie w liceum masz na to 3 lata. Tym bardziej, że w tygodniu jest mniej godzin geografii niż w liceum, bo gdzieś trzeba upchnąć te 18 przedmiotów, stąd też lekcje 8-15 co dzień. Śmieszy mnie też przekomarzanie się, kto gdzie ma ciężej. Technikum jak i liceum może mieć wyższy lub niższy poziom, więc większego sensu nie ma polemizowanie na ten temat.
Jeżeli chodzi o sam temat, to pogadamy na gg słowik Śpieszę się już do szkoły.
Powrót do góry |
|
|
[POL] SuNRisE
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartzor
Doświadczony driver
|
Wysłany: 09 czerwca 2010, 12:45 Temat postu: |
|
|
Mało co mogę powiedzieć na ten temat.... Nigdy w takiej sytuacji nie byłem i obym nie był w przyszłośći. Tobie mogę życzyć tylko i wyłącznie, abyś zdał do następnej klasy,trzymaj się ;-)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |