TrackMania Poland Forum - Zobacz temat - Problem ze skinem auta .
Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Problem ze skinem auta .
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eXile
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 04 Cze 2011
Posty: 5


PostWysłany: 04 czerwca 2011, 11:08    Temat postu: Problem ze skinem auta . Odpowiedz z cytatem  

Witam . Wczoraj kupilem tmuf i chciałem miec auto z carpack . Sciagnalem auto i wkleilem ''nierozpakowane'' do folderu StadiumCar . Wchodze do gry i wybieram go w somochodach . I tutaj pojawia się problem . Jak wchodze na server to zamiast nowego auta widze bialy podstawowy bolid . Jak zrobić zebym ja ten nowy samochod widzial ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy


Dołączył: 12 Mar 2009
Ostrzeżeń: 1
Posty: 771

Skąd: LKR

PostWysłany: 04 czerwca 2011, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon\StadiumCar

Ja mam wklejone do takiej ścieżki i wszystko jest w porządku. Spróbuj jeszcze raz to zrobić i może się uda.

_________________


C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
eXile
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 04 Cze 2011
Posty: 5


PostWysłany: 04 czerwca 2011, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

już wiem na czy polegal problem . W grze musialem wejsc w opcje zaawansowane i zaznaczyc opcje '' Dopusc wlasne modele samochodow ''
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maniac5
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 31 Lip 2011
Posty: 4


PostWysłany: 31 lipca 2011, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Najmocniej przepraszam, że odkopuje temat, ale mam podobny problem. Różnica jest taka, że mam TMUF a w opcjach nie mogę włączyć tej opcji poniżej. Aktualizowałem grę do 2.21.26pl.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
|GT| tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach


Dołączył: 04 Lis 2006
Ostrzeżeń: 1
Posty: 352

Skąd: Nowy Sącz

PostWysłany: 31 lipca 2011, 19:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dlaczego nie możesz jej włączyć? Smile
_________________



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maniac5
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 31 Lip 2011
Posty: 4


PostWysłany: 31 lipca 2011, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Włącznik nie działa. Gram Offline. Screen:

LINK

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bartzor
Doświadczony driver


Dołączył: 14 Mar 2009
Posty: 111


PostWysłany: 31 lipca 2011, 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jak grasz offline to wiadome ze nie mozesz tego wlaczyc, zaloguj się i w 99% będzie ta opcja smigala ;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Maniac5
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 31 Lip 2011
Posty: 4


PostWysłany: 01 sierpnia 2011, 0:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Myślałem, że można w singleplayer jeździć innymi autkami... Szkoda.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy


Dołączył: 12 Mar 2009
Ostrzeżeń: 1
Posty: 771

Skąd: LKR

PostWysłany: 01 sierpnia 2011, 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

W singlu możesz jeździć innymi samochodami. Musisz wejść w Profil -> Samochody i wybrać konkretne auto na wybrane środowisko (Coast, Desert itd). Całą bazę samochodów znajdziesz -> tutaj <-.


Opcja, którą zaznaczyłeś na podanym screenie odnosi się do samochodów innych graczy na serwerze. Jeśli ją zaznaczysz to po chwili będziesz widział, że ktoś jeździ niestandardowym bolidem (drużynowym lub coś w tym stylu). Jeśli opcja będzie wyłączona to będziesz widział tylko szare autka.

_________________


C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Belek
Jeździ konno


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 30
Skąd: Gdynia

PostWysłany: 01 sierpnia 2011, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Sprawdź czy masz to odznaczone.


_________________

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Maniac5
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 31 Lip 2011
Posty: 4


PostWysłany: 01 sierpnia 2011, 14:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Problem naprawiony Wink. Dzięki Belek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wozza
Jeździ konno


Dołączył: 24 Paź 2011
Ostrzeżeń: 2
Posty: 49

Skąd: Dolsk

PostWysłany: 24 października 2011, 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Witam ja tez mam problem ze skinen tylko, że w TMNF.
Pobrałem skin i pomalowalem zas go po swojemu w gimpie następnie wrucilem go na swoj serwer www i dodalem link do locatora wrzucilem w StadiumCar ale ludzie widzą bolid Polski.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
misza0
Pirat drogowy


Dołączył: 12 Gru 2010
Posty: 751


PostWysłany: 24 października 2011, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Tak ciężko przeczytać FAQ? Chyba w 1 punkcie o tym jest...

Napisze to jeszcze raz, tak, żeby wszyscy widzieli

JEŚLI MASZ TMNF I POMALUJESZ BOLID INNI ZAWSZE BĘDĄ WIDZIELI BOLID POLSKI/SZARY BOLID. TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!

_________________
http://www.tm-tube.com/video/23538/For+you+Skimer

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wozza
Jeździ konno


Dołączył: 24 Paź 2011
Ostrzeżeń: 2
Posty: 49

Skąd: Dolsk

PostWysłany: 24 października 2011, 15:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

[quote="misza0"]Tak ciężko przeczytać FAQ? Chyba w 1 punkcie o tym jest...

Napisze to jeszcze raz, tak, żeby wszyscy widzieli

JEŚLI MASZ TMNF I POMALUJESZ BOLID INNI ZAWSZE BĘDĄ WIDZIELI BOLID POLSKI/SZARY BOLID. TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE![/quote]
ale samochod jest wrzucony jako inny skin i loc jest podany to niego

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
misza0
Pirat drogowy


Dołączył: 12 Gru 2010
Posty: 751


PostWysłany: 24 października 2011, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

To nic nie zmienia, masz TMNF - widać tylko skiny państw które są odrazu w grze
_________________
http://www.tm-tube.com/video/23538/For+you+Skimer

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POWERED BY YARD COPYRIGHT © 2006-2017 TMPL.INFO DESIGNER? JAKI DESIGNER?