TrackMania Poland Forum - Zobacz temat - Problem przy włączaniu TMN.
Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Problem przy włączaniu TMN.
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DeadlyLassie
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 5
Skąd: Kielce

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 10:23    Temat postu: Problem przy włączaniu TMN. Odpowiedz z cytatem  

Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość Wink

Przejdę teraz do rzeczy. Gdy włączam grę (pobraną z oficjalnej strony) gra po prostu nie odpala się. Posiadam aktualną wersję, a mój komp spokojnie jest w stanie uciągnąć tą grę. Nie kombinowałem nic a nic w stawieniach. Szukając w innych tematach nie znalazłem problemu w którym po uruchomieniu gry nie dzieje się nic a nic. Nie wyskakuje żadne okienko. Jedynym objawem tego, że gra została uruchomiona jest proces w menedżerze zadań. Próbowałem wyłączać zaporę, antywirusa oraz zamykać wszystkie procesy programem SmartClose. Niestety, nic nie pomaga :/

Liczę na Waszą pomoc Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NHF>Pepino
Jeździ konno


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 32


PostWysłany: 09 czerwca 2012, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jeśli masz win7 to może pomóc opcja uruchom jako administrator.
_________________




Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
DeadlyLassie
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 5
Skąd: Kielce

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nic nie dało :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach


Dołączył: 31 Sie 2010
Ostrzeżeń: 1
Posty: 282

Skąd: Żywiec

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

To pobierz jeszcze raz, ale TMNF.
_________________
TrackMania - I jedziesz dalej!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
DeadlyLassie
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 5
Skąd: Kielce

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nadal nic nie pomogło :c
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach


Dołączył: 31 Sie 2010
Ostrzeżeń: 1
Posty: 282

Skąd: Żywiec

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

http://www.gamefront.com/files/TrackMania+Nations+Forever+Free+Full+Game/;10013754;/fileinfo.html
Nawet z tego?
Hmm... A system operacyjny? Win7 HP/Profesional?
Karta graficzna i inne pierdoły?

Poszukaj jeszcze może na międzynarodowych stronach np. ManiaCreative lub ManiaZones.

_________________
TrackMania - I jedziesz dalej!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
DeadlyLassie
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 5
Skąd: Kielce

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Win 7 HP 64, Core 2 Duo 2,13 Ghz, 4 GB RAM, ATI HD 4570 512 MB.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach


Dołączył: 31 Sie 2010
Ostrzeżeń: 1
Posty: 282

Skąd: Żywiec

PostWysłany: 09 czerwca 2012, 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No to ja mam prawie tak samo.
Nie jestem w stanie ci pomóc gdyż nie wiem w czym tkwi problem.
Może jakiś wirus, którego twój program antywirusowy jeszcze nie odnalazł?
Musisz poszukać na forach międzynarodowych.

_________________
TrackMania - I jedziesz dalej!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
NHF>Pepino
Jeździ konno


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 32


PostWysłany: 10 czerwca 2012, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jeśli powodem jest wirusek to może być taki sam przypadek jaki ja miałem.
Nazywa si jusched.exe czyli tak samo jak proces javy tyle że działa ciągle w tle i nie jesteś w stanie go uchwycić aby wyłączyć.
Powoduje że sporo aplikacji w tym antywirusy się nie uruchamiają.
Widać go w prpcesach na procesem javy.Ma taką samą nazwę tyle że w opisie jest puste pole (trojan).
Zakończ jego proces i przeskanuj kompa jakimś programikiem np. Malwarebytes Anti-Malware i powinieneś się pozbyć problemu.

_________________




Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
DeadlyLassie
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 5
Skąd: Kielce

PostWysłany: 10 czerwca 2012, 18:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Teraz zorientowałem się że to samo dzieje mi się z NFS Shift. Przy innych grach jak NFS World czy BFH nic takiego nie ma :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach


Dołączył: 31 Sie 2010
Ostrzeżeń: 1
Posty: 282

Skąd: Żywiec

PostWysłany: 10 czerwca 2012, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja tak mam czasem z Gothiciem. Proces dziala ale gra się nie uruchamia. Wówczas restart kompa pomaga. Twój problem leży gdzieś w oprogramowaniu/wyposażeniu komputera.
_________________
TrackMania - I jedziesz dalej!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POWERED BY YARD COPYRIGHT © 2006-2017 TMPL.INFO DESIGNER? JAKI DESIGNER?