Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 18 sierpnia 2006, 14:29 Temat postu: To wideo podsumuje moją karierę trackmakera w TMN |
|
|
Każdy (no może niekażdy) wie, że niedługo nadciągnie nowa TrackMania. Z tego powodu też kilku twórców tras skończyło tworzyć nowe mapy i czekają na nową grę. Ja zachowałem się tak samo, ale chciałem w jakiś sposób podsumować to, co udało mi się zrobić w edytorze tras. Zapisałem sobie powtórki ze wszystkich moich 25-ciu tras, nagrałem je, dokonałem "fuzji" i stworzyłem to oto wideo. Nie chciałem wam pokazywać tego, że potrafię zrobić wideo, moim celem było stworzenie czegoś, co podsumuje moją karierę trackmakera w tej cudownej grze i sprawdzenie jak moje trasy wyglądają z nieco innej perspektywy. Jeśli spodobała się wam muzyka, sprawdźcie autorów i tytuły piosenek na końcu filmu. Czekam więc na następną grę z serii TM i na wasze opinie.
http://video.google.pl/videoplay?docid=-1058642904261415188
Ostatnio zmieniony przez Zeo dnia 18 sierpnia 2006, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
Wysłany: 18 sierpnia 2006, 15:54 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny filmik. Bardzo dobrze pracujesz kamerami i ujęcia nie są zbyt dynamiczne i chaotyczne. Specyficzne tło muzyczne daje tu fajny nastrój i mimo tego, że nie jestem fanem takiej muzyki te melodie ładnie się tu komponują i dobrze brzmią.
Jednym słowem good job.
Liczę na to, że po zakończeniu TM Polish LEague też nam nakręcisz małe podsmumowanie. Pókico lecędodać to na stronkę CDD
PS. Popraw link, bo wcisnęło się tam to [/img]
_________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 18 sierpnia 2006, 16:42 Temat postu: |
|
|
Jestem pod wielkim wrazeniem. Kapitalnie zrobiony film, po obejrzeniu jego az chce mi się robić trasy Na filmie pokazane sa bardzo ciekawe ujecia, kapitalne sciganie się, bardzo dynamioczne trasy, jestem pod wrazeniem ze udalo ci się je przejezdzac caly czas na tak wysokim poziomie (bo w Hot Seat to robione było chyba ?)
Coz, swietna sprawa.
również Nawro czekam na TMU, bo tam będzie tyyyyyle klockow, a ja gram w TMN dopiero od wersji Nations, wiec mozliwosc roznych srodowisk będzie dla mnie cudowna
Pozdrawiam i mam nadzieje ze kiedyś zrobimy jakas wspolna trase Bo naprawdę kapitalne trasy robisz z tego co tam widzialem, a ja bym się sporo nauczyl Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
|
Powrót do góry |
|
|