Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
FAQ @ TMNF
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Admix665
Jeździ konno


Dołączył: 07 Maj 2011
Posty: 50
Skąd: Tarnobrzeg

PostWysłany: 10 Maj 2011, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Bo nie jestem pewien czy będzie działać, bo na pudełku nie pisze, że jest przeznaczona także na Win 7. U mojego brata na laptopie działa. I co mam kupić identyczny laptop jaki on ma? Chcę wiedzieć od czego to będzie zależeć czy będzie działać czy nie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Voj4k
Admin


Dołączył: 25 Mar 2008
Ostrzeżeń: 4
Posty: 1090

Skąd: Tychy

PostWysłany: 10 Maj 2011, 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Gra została wydana przed win 7 więc nie ma takiej informacji... ja uruchomiłem TMUF na win 7 wiec na 100% będzie działać... jeżeli chcesz jakieś potwierdzenie napisz na pw...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
=VND=
Doświadczony driver


Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 152
Skąd: ポーランド

PostWysłany: 10 Maj 2011, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Działa na wszystkim - WinXP, Vista, Win7 wersje 32/64bit. Testowane.
_________________
TrackInfo - edytor tras

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Admix665
Jeździ konno


Dołączył: 07 Maj 2011
Posty: 50
Skąd: Tarnobrzeg

PostWysłany: 11 Maj 2011, 8:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A jaki masz sprzęt?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
°XX Jero
Admin


Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 1077
Skąd: Łódź

PostWysłany: 11 Maj 2011, 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

To nie zależy od sprzętu. Będzie Ci działać na każdym który spełnia minimalne wymagania gry.
_________________

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Admix665
Jeździ konno


Dołączył: 07 Maj 2011
Posty: 50
Skąd: Tarnobrzeg

PostWysłany: 11 Maj 2011, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

To nie zależy od sprzętu. Będzie Ci działać na każdym który spełnia minimalne wymagania gry.

Tylko nigdzie nie pisze, że trackmania jest też na Win 7

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
*WDD* Arthas
V.I.P.


Dołączył: 17 Sty 2009
Posty: 99
Skąd: Zadole

PostWysłany: 11 Maj 2011, 20:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Skoro działa innym(np. u mnie) to raczej odpali i Tobie z "siódemką" na lapku.
_________________

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
°XX Jero
Admin


Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 1077
Skąd: Łódź

PostWysłany: 12 Maj 2011, 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Admix665 napisał:
To nie zależy od sprzętu. Będzie Ci działać na każdym który spełnia minimalne wymagania gry.

Tylko nigdzie nie pisze, że trackmania jest też na Win 7


Cytat:
Gra została wydana przed win 7 więc nie ma takiej informacji...

Już Ci wcześniej pisali. Sam mam windows 7 wersje 64 bit i działa mi bez żadnych problemów. Co do sprzętu to tak jak już pisałem, każdy który spełnia minimalne wymagania gry.

_________________

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Admix665
Jeździ konno


Dołączył: 07 Maj 2011
Posty: 50
Skąd: Tarnobrzeg

PostWysłany: 13 Maj 2011, 15:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dobra. Dzięki wszystkim za pomoc. Zobaczę czy u mnie pójdzie.
Pozdrawiam Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POWERED BY YARD COPYRIGHT © 2006-2017 TMPL.INFO DESIGNER? JAKI DESIGNER?