Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolony
Choinka!!
Choinka!!
Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolony
Choinka!!
no to i ja się pochwalę, choć jak i poprzednicy to ja wolą dawać prezenty. nie ma mnie prawie cały rok w domu (robota
) to choć w Święta mogę dać z siebie wszystko. tak więc dostałem:
za wąski pasek
no comments pls

perfumy jakieś nawet fajne
wieszak do krawatów (już szósty!!!!
ale niektórzy nie są reformowalni)
stos skarpet i majtków - babcie power!!!
no i na koniec dostałem najlepszy prezent, idąc spać moja 4 letnia córka powiedziała mi, "prezenty są ważne mało, ja kocham tą atmosferę i miłość od was" i się kurła poryczałem......
me is very happy

za wąski pasek
perfumy jakieś nawet fajne
wieszak do krawatów (już szósty!!!!
stos skarpet i majtków - babcie power!!!
no i na koniec dostałem najlepszy prezent, idąc spać moja 4 letnia córka powiedziała mi, "prezenty są ważne mało, ja kocham tą atmosferę i miłość od was" i się kurła poryczałem......
me is very happy
...
Choinka!!
Wyznanie miłości to chyba najlepszy prezent jaki można dostać od drugiej osoby
a zwłaszcza jak takie malutkie dziecko ( które nie rozumie jeszcze do końca pewnych spraw) powie to tak szczerze
ahh się rozmazyłem ;P Gratuluje dzieciaka scrapp
niewiem czy napisałeś dokładnie tak jak ona powiedziała, jak tak to będziesz miał bardzo mądrą córeczke
pozdrawiam.
Choinka!!
hehe, no cytowałem ją dokładnie. to są cytaty jakie zapisuje w jej pamiętnikach......,kiedyś będzie je z chęcią czytała 
at wiśnia - buda
at wiśnia - buda
...
Choinka!!
A u mnie nie ma zwyczaju dawania prezentów pod choinkę, a nawet w ogóle w tym okresie. Przyjęło się, że Mikołaj przynosi prezenty i pozamiatane.
Co do dnia wczorajszego...
O 20 rozbolała mnie głowa, o 22 dostałem antybiotyk, dziś rano pozbierałem siły żeby iść do kościoła i teraz leże w łóżku.
Co do dnia wczorajszego...
O 20 rozbolała mnie głowa, o 22 dostałem antybiotyk, dziś rano pozbierałem siły żeby iść do kościoła i teraz leże w łóżku.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Choinka!!
bluzę i koszulkę z H&M
Kamerkę internetową Logitech za 220 zł
i jeszcze klaser do monet (mam jeszcze mało 2 zł GN ,ale chociaż jest gdzie je trzymać)
A to niedokońca na temat ,ale do buta dostałem Nokię N95 8GB 
Choinka!!
najpierw dostalem ladne przeziebienie, z którego jeszcze teraz się ciesze 
rodzice (dla mlodszych użytkowników tmpl: mikolaj) mi już wczesniej w roku zaplacili podatek na nastepny semestr na studia, wiec pod choinka były "tylko" 3 pary czarnych skarpetek (jako dziecko straszny prezent, teraz bardzo przydatny), golarka gilette fusion i wiele slodyczy (także bardzo fajny prezent).
także bardzo mnie cieszyly pierogi i bigos, ktore nawet dostalem na zapas do domu.
babcia (dla mlodszych użytkowników tmpl: mikolaj) nawet trochę mnie zaskoczyla, darujac mi 50 euro.
ja (dla mlodszych użytkowników tmpl: mikolaj) dalem mamie cd barbara streisand "the christmas album", a tacie film "schidlers list" w edycji 2 dvd.
niestety przez te przeziebienie zle się czulem, mialem slaby humor, no i jakos nie mialem takiego prawdziwego uczucia wesolych swiat :/
rodzice (dla mlodszych użytkowników tmpl: mikolaj) mi już wczesniej w roku zaplacili podatek na nastepny semestr na studia, wiec pod choinka były "tylko" 3 pary czarnych skarpetek (jako dziecko straszny prezent, teraz bardzo przydatny), golarka gilette fusion i wiele slodyczy (także bardzo fajny prezent).
także bardzo mnie cieszyly pierogi i bigos, ktore nawet dostalem na zapas do domu.
babcia (dla mlodszych użytkowników tmpl: mikolaj) nawet trochę mnie zaskoczyla, darujac mi 50 euro.
ja (dla mlodszych użytkowników tmpl: mikolaj) dalem mamie cd barbara streisand "the christmas album", a tacie film "schidlers list" w edycji 2 dvd.
niestety przez te przeziebienie zle się czulem, mialem slaby humor, no i jakos nie mialem takiego prawdziwego uczucia wesolych swiat :/