Star Day anulowany -wstrzymany ?
Witam powiedzcie co może być przyczyną zatrzymania się star day ? gosciu na mnie zaglosowal i tak se dziennie lecialy az do 0/67 i teraz stanelo w miejscu chyba od 10 dni....widze go codziennie ale z nim nie mogę na ten temat pogadac bo nic nie kuma po angielsku...można anulowac głos czy coś ? o co chodzi ? 
a to nie mieli od nowego roku wylaczyc serverów TMN?
Właśnie sprawdzałem, wyłączyli... Eh, szkoda :F Fajnie było sobie przypomnieć co jakiś czas jak to wszystko wyglądałoenvy wrote:a to nie mieli od nowego roku wylaczyc serverów TMN?
Jak wyłączyli jak ja dalej sobie gram na Lets Rock....a co z moim zapytaniem ?
A mnie ciekawi jakim cudem Szymcio jest na tmpl w drużynie "|SS|" jak takiego teamu nie ma na liście drużyn ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
są w tym teamie 3 lub 4 osoby :d
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
pamiętam jak w TMN był team |SS|
pierwszy sparingpartner starej rh ;d
Ja wiem, że był taki team jak |SS| ale tego teamu nie ma na liście drużyn tmpl, a mimo to szymcio ma takiego taga przed nickiem na tmpl ;d. O to mi chodzi, jakim cudem?

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
TMN online faktycznie działa i ma się dobrze ;d
GADU GADU ale dalej nikt mi nie pomógł,,,jak zwykle konczy się zasyfianiem bez prostej odpowiedzi,,,,
Tak można anulować głos.Jeszcze jakieś pytania?można anulowac głos czy coś ?
O widzę w końcu konkretną odpowiedz,jeszcze jedno male pytanie,czy jeżeli teraz mam 0/67 to gdy ktos na mnie zaglosuje to będzie kontynuacja czy zacznie naliczac na nowo ?
jak dobrze pamietam trzeba było miec 900 sd na 3 lub 4 gwiazdki, wiec oczywiste, ze sa dodawane :]
jak można oddawac voty skoro ta strona z dodowaniem nie działa
Mylisz się ouahahahah! http://www.trackmanianations.com/indexUk.phpmuck wrote:jak można oddawac voty skoro ta strona z dodowaniem nie działa
Wystarczy że poszukasz no i btw. trochę już za stary temat żeby go odświeżać ;D
no rzeczywiście działa gdy wpisze się dokladny adres, wczesniej wchodziłem na strone http://www.trackmanianations.com/ i przekierowywało mnie na inną
Już ci kolego niestety nie doliczy żadnej gwiazdki. Od wyjścia TMNF nadeo zatrzymało dodawanie gwiazdek. Star days lecą dalej bo mam już 1602, ale tylko 2 gwiazdki a powinienem mieć już przynajmniej 3 albo i 4 

Jak będziesz mial 2k Diavelku to dostaniesz
A może i coś ponad 2k trzeba na 3 .
3 z tego co pamiętam miałem dostać przy 900 czyli w 2 dzień po wyjściu TMNF, ale jak widać nic nie dostałem.