Pierwsze mecze PL7 coraz bliżej. Jakie są rokowania?
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img201.imageshack.us/img201/2600/pl7256vx4.png[/teaser]Już za niecałe dwie doby rozpoczną się pierwsze mecze w ramach Polish League 7. Najciekawszym spotkaniem będzie z pewnością pojedynek pomiędzy Teamem Cioci Wiesi, a dywizją HardPlay. Oba zespoły zapewne stawiają sobie zdobycie miejsca na podium za cel minimalny.
Natomiast aktualni obrońcy tytułu, ekipa D-Link PGS podejmie rosnące w siłę X-treme X-drifters. W ostatnim spotkaniu wystąpią Fear Factory X-Fi oraz beniaminek w lidze - Republika Herbaciana. W dalszej części newsa znajdziecie opisy oraz przewidywania wyników wyżej wymienionych spotkań. [more]
Hit kolejki: HardPlay vs. Team Cioci Wiesi
Drużyny, które zmierzą się w tym pojedynku to odpowiednio drugi i trzeci zespół ostatniej edycji Polish League. W bezpośrednim starciu to jednak gracze "spod spódnicy ciotki" okazali się lepsi od ówczesnej dywizji peXg. Od tego czasu nastąpiło kilka wzmocnień w obu składach i nie można jeszcze jednoznacznie wyznaczyć zwycięzcy tego pojedynku.
Przewidywany wynik: HardPlay 1:2 Team Cioci Wiesi
D-Link PGS vs. X-treme X-drifters
Ekipa wojowniczego ninjy wydaje się być w tym sezonie jeszcze mocniejsza niż dotychczas. Jednak ich przeciwnicy także wyraźnie poprawili się od PL6. Prawie pół roku temu w tym samym spotkaniu pierwszej rundy XX zdołało ugrać zaledwie dwa oczka. Jak pójdzie im tym razem, dowiemy się w niedzielę. Początek meczu o 20:00.
Przewidywany wynik: D-Link PGS 3:0 X-treme X-drifters
Fear Factory X-Fi vs. Republika Herbaciana
Zespół "Fabryki Strachu" swojego występu w szóstej edycji Polish League z pewnością nie może zaliczyć do udanych. Zero punktów oraz brak chęci nie stawiał tej ekipy w dobrym świetle. Kwalifikacje rozegrane tydzień temu przyniosły jednak nieoczekiwany efekt - FF.X-Fi zwyciężyło. Zmotywowani takim obrotem spraw, gracze tej drużyny wyglądają na bardzo dobrze przygotowanych. Debiutująca w lidze Republika Herbaciana nie powinna więc im zagrozić.
Przewidywany wynik: Fear Factory X-Fi 3:0 Republika Herbaciana
Good Lag & Have Ban All!
Natomiast aktualni obrońcy tytułu, ekipa D-Link PGS podejmie rosnące w siłę X-treme X-drifters. W ostatnim spotkaniu wystąpią Fear Factory X-Fi oraz beniaminek w lidze - Republika Herbaciana. W dalszej części newsa znajdziecie opisy oraz przewidywania wyników wyżej wymienionych spotkań. [more]
Hit kolejki: HardPlay vs. Team Cioci Wiesi
Drużyny, które zmierzą się w tym pojedynku to odpowiednio drugi i trzeci zespół ostatniej edycji Polish League. W bezpośrednim starciu to jednak gracze "spod spódnicy ciotki" okazali się lepsi od ówczesnej dywizji peXg. Od tego czasu nastąpiło kilka wzmocnień w obu składach i nie można jeszcze jednoznacznie wyznaczyć zwycięzcy tego pojedynku.
Przewidywany wynik: HardPlay 1:2 Team Cioci Wiesi
D-Link PGS vs. X-treme X-drifters
Ekipa wojowniczego ninjy wydaje się być w tym sezonie jeszcze mocniejsza niż dotychczas. Jednak ich przeciwnicy także wyraźnie poprawili się od PL6. Prawie pół roku temu w tym samym spotkaniu pierwszej rundy XX zdołało ugrać zaledwie dwa oczka. Jak pójdzie im tym razem, dowiemy się w niedzielę. Początek meczu o 20:00.
Przewidywany wynik: D-Link PGS 3:0 X-treme X-drifters
Fear Factory X-Fi vs. Republika Herbaciana
Zespół "Fabryki Strachu" swojego występu w szóstej edycji Polish League z pewnością nie może zaliczyć do udanych. Zero punktów oraz brak chęci nie stawiał tej ekipy w dobrym świetle. Kwalifikacje rozegrane tydzień temu przyniosły jednak nieoczekiwany efekt - FF.X-Fi zwyciężyło. Zmotywowani takim obrotem spraw, gracze tej drużyny wyglądają na bardzo dobrze przygotowanych. Debiutująca w lidze Republika Herbaciana nie powinna więc im zagrozić.
Przewidywany wynik: Fear Factory X-Fi 3:0 Republika Herbaciana
Good Lag & Have Ban All!
Last edited by ShaDDy on 24 January 2009, 18:09, edited 1 time in total.
ja stawiam tak:
HP - TCW 0-3
PGS - XX 3:0
FF - RH 3:0
nice njus szad!
HP - TCW 0-3
nice njus szad!
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
nieoczekiwant efekt - shad, Ty to masz poczucie humoru
nie ma co gdybac, wszystko będzie wiadome po meczach. w każdym bądź razie, GL HF all.
nie ma co gdybac, wszystko będzie wiadome po meczach. w każdym bądź razie, GL HF all.
mor_rolon nie odpisywal na GG na pytanie czy mogę wykorzystywac jego produkt w postaci gwiazdki, wiec wyszlo, jak widac :}MAXERRR wrote:nieoczekiwant efekt - shad, Ty to masz poczucie humoru
a ty masz poczucie nuba.MAXERRR wrote:nieoczekiwant efekt - shad, Ty to masz poczucie humoru![]()
poswiec, mimo twojego superliferowego zycia z 100 dziwkami, wodka i nie wiem czym tam jeszcze, trochę czasu na stronach nie tylko polskich, jeżeli chodzi o trackmanie.
otworz trochę lebek lifowany, nie jesteśmy sami na swiecie, tymbardziej jak chodzi o gre miedzynarodowa ("nations").
polecam np esportsfrance.com, gdzie od dawna sa tipy wynikow.
wiec super pomysl szadol, aby tak dalej.
za jakuba gra destru, gracz nowej dywizji PGS.CSnawias wrote:xx wygra nawet jak PGS wystawi Jakuba
a shadow jest przekupiony ze jak nie będzie sabotazowal swojego teamu to go już nigdy nie zaporsimy na picie do 3miasta! 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
a Ty zawsze musisz wstawic 3 grosze, bo jeśli nie ma dnia, jakbys komus nie "dojebal" to dzień bylby stracony.Jakub wrote:a ty masz poczucie nuba.MAXERRR wrote:nieoczekiwant efekt - shad, Ty to masz poczucie humoru![]()
poswiec, mimo twojego superliferowego zycia z 100 dziwkami, wodka i nie wiem czym tam jeszcze, trochę czasu na stronach nie tylko polskich, jeżeli chodzi o trackmanie.
otworz trochę lebek lifowany, nie jesteśmy sami na swiecie, tymbardziej jak chodzi o gre miedzynarodowa ("nations").
polecam np esportsfrance.com, gdzie od dawna sa tipy wynikow.
wiec super pomysl szadol, aby tak dalej.
shadow obrocil to w czysty zart, Ty natomiast odebrales to inaczej, ale sory, nie moj problem
bueh, psześ Ciebie i Twoje je***e powerdrinki mam 2 lata siedzenia na chacienawias wrote:a shadow jest przekupiony ze jak nie będzie sabotazowal swojego teamu to go już nigdy nie zaporsimy na picie do 3miasta!
Muhahahhahah było nie pićdamianhhh wrote:bueh, psześ Ciebie i Twoje je***e powerdrinki mam 2 lata siedzenia na chacienawias wrote:a shadow jest przekupiony ze jak nie będzie sabotazowal swojego teamu to go już nigdy nie zaporsimy na picie do 3miasta!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ja będę bardziej optymistyczny ^.^
HardPlay vs. TCW - 1:2
PGS vs. XX - 2:1 (^.^ Nadzieja matką głupich
)
FF X-Fi vs. RH - 3:0
nom a tak naprawdę to przekupiliśmy Hacka i Pawła* ^.^ więc Gl & hf
HardPlay vs. TCW - 1:2
PGS vs. XX - 2:1 (^.^ Nadzieja matką głupich
FF X-Fi vs. RH - 3:0
nom a tak naprawdę to przekupiliśmy Hacka i Pawła* ^.^ więc Gl & hf

HP - TCW 0-3
...za Jakubem.
Tu nie może być niespodzianek:)
...za Jakubem.
Tu nie może być niespodzianek:)
I am what I am

aurox, CHLOP, ZDIECIE, WYNIK.
tak ma być!!
respekt i ch**!
lubie cie, idzemy na TS?
[ Dodano Sob Sty 17, 2009 2:52 am ]
a k**wa czekaj, bo już jestem najebany i tam nie jestem na timspiku.
chuje, siallalalaö.
szadow zal.
tak ma być!!
respekt i ch**!
lubie cie, idzemy na TS?
[ Dodano Sob Sty 17, 2009 2:52 am ]
a k**wa czekaj, bo już jestem najebany i tam nie jestem na timspiku.
chuje, siallalalaö.
szadow zal.
Super nius Shad. Bardzo mi się to podoba, bierzemy przykład od najlepszych
. Typowania bardzo trafne. Można by się pokusić jeszcze to typowania TL2, choć to mogłaby być ruletka 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
HardPlay : Team Cioci Wiesi - 0:3
D-link|PGS : X-treme X-Dtrifters - 3:0
Powodzenia wszystkim. ;].
D-link|PGS : X-treme X-Dtrifters - 3:0
Powodzenia wszystkim. ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
TCW wygra, ale nie będzie to taki łatwy meczyk, jak Wam się wydaje
Obstawiam 2:1.
PGS vs. XX? To chyba jasne, że 3:0, nie umniejszając umiejętności graczy XX :>
A FF znów pokaże klasę i wygra 3:0, chociaż parę punktów na mapkach pourywają Herbatki
Powodzenia, pokażcie, że nie tylko Francuzi potrafią grać !
PGS vs. XX? To chyba jasne, że 3:0, nie umniejszając umiejętności graczy XX :>
A FF znów pokaże klasę i wygra 3:0, chociaż parę punktów na mapkach pourywają Herbatki
Powodzenia, pokażcie, że nie tylko Francuzi potrafią grać !
nigdy nam się nie wydawało, że to będzie łatwy meczykiam wrote:TCW wygra, ale nie będzie to taki łatwy meczyk, jak Wam się wydajeObstawiam 2:1.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj

<- Drzwi