Jakub przyleciał helikopterem i odciął mi sznurówki wiec d*pa zimna wyszła ^^ Ale nie tak na poważnie już teraz temat założyłem typowo zeby się wyżalic ale nie uznaje tego za żal bo taka jest prawda że to co napisał iAm dało mi do myślenia, że opinia kilku osób nie stanowi opinii społeczeństwa. Darek napisałeś grajmy dla zabawy, ale jeśli chodzi o scenę jako ludzi to dla mnie jest coś więcej niż zabawa bo skilla mega nie mam i szczerze mówiąc teraz gram w trackmanie tylko dlatego by dalej się spotykac z tymi wspaniałymi ludźmi na Lanach Turniejach itd. Na moim gadu liczba kontaktów jest większa niż lista osób z którymi widuje się na codzień i z wieloma osobami naprawdę można fajnie pogadac.
Ja wiem ze np taki Vip lubi moje suty

bo są małe i łatwo chwicic ^^
Red np to chyba każdego lubi Pis End LoF
Maxer się palcówka moją podjarał

Jakubowi się poprostu podobam bo lubi młodszych chłopców ^^
każdy kto to przyczytał i uważa mnie za głupka ma racje po pewnie dla większości opinia sceny na ich temat to nic maja to w d*pie dla nich to tylko gra, lecz dla mnie trackmania stała czymś więcej niż gra do wielu rzeczy tak podchodzę no i co z tego??? Taki już jestem. Bardzo emocjonalnie do wszystkiego podchodzę jak mi kumple nie napiszą ze idą na impreze albo idą do kina to czuje że po prostu coś jest nie tak i potrafię się popłakac może i świadczy to o mojej niedojrzałości no ale cóż.