Preselekcja map PITMC 2009

Locked
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Od dzisiaj do 13.02.2009 można przysyłać mapy Waszego autorstwa, które chcecie, aby były użyte w trakcie rozgrywek PITMC 2009.

1. Każdy może przysłać maksymalnie 4 propozycje map swojego autorstwa.
2. Mapa powinna spełniać poniższe warunki:
- czas przejazdu powinien wynosić pomiędzy 55 , a 65 sec
- każdy CHECKPOINT na mapie powinien być tak usytuowany, aby gracz po respawnie mógł kontynuować jazdę od punktu kontrolnego po torze zgodnie z zamierzonym pierwotnie kierunkiem
- mapa NIE może być typu multilap
- ilość nawierzchni typu DIRT nie powinna wynosić więcej niż 15% długości toru, na nawierzchni tego typu sekwencja może posiadać maksymalnie 2 zakręty
- ilość coppersów powinna być maksymalnie ograniczona, a użyte elementy powinny służyć wyłącznie do wyznaczenia prawidłowego toru jazdy
- w granicach rozsądku dopuszczone są elementy ozdobne trasy, jednak należy je umieszczać z umiarem
- mapy NIE mogą być zabezpieczone hasłami
3. Mapy powinny być przysłane, spakowane w pliku .rar na adres irred[at]tcwclan.net . Mapy należy nazwać jednakowo rozróżniając je ostatnią literą po pauzie w nazwie mapy np. IrRed-X, IrRed-Y.

W przypadku nie spełnienia w/w warunków istnieje duże prawdopodobieństwo, że Twoje mapy zostaną szybko odrzucone przez organizatorów.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Przypominam, że niedługo kończy się termin zgłaszania swoich map do turnieju. Jeśli przygotowywałeś mapę na PITMC przyślij ją do nas na adres:

irred[at]tcwclan.net

Uwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

Uwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'[/quote]

ahahahahah leze ;DD
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

szopek wrote:
Uwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'
ahahahahah leze ;DD
A to się nie ma co śmiać, bo uwierz mi, gdybym nie musiał nie pisałbym tego ;p.

Ale co do samych map to jest kilka naprawdę majstersztyków. Nie powinniście być zawiedzeni poziomem map. Aczkolwiek czekam wciąż na obiecane mi przez niektórych mapki ;).

Już tylko jeden dzień można przysyłać mapy ! Zatem jeśli masz gotową mapę, którą chcesz aby użyto w trakcie PITMC wyślij ją jak najszybciej!

Uwaga! Jeżeli pracujesz nad jakąś mapą i wiesz, że nie zdążysz jej do mnie przysłać do jutra. Napisz. Dopracowanie mapy jest jednym z podstawowych kryteriów jej oceny. Zatem w uzasadnionych wyjątkach możliwe jest, że przyjmiemy również mapy po dacie 13.02. Jednak zaznaczam, że chodzi o WYJĄTKI.
Image
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Dziękuję wszystkim, którzy przysłali mi swoje mapy. Ich poziom jest naprawdę bardzo dobry. Mapy przysłało wielu uznanych mapperów, są również udane mapy mniej sławnych graczy. Generalnie jest z czego wybierać, za co Wam dziękuję ;).

Niemniej, poza osobami, które prosiły mnie o przedłużenie im terminu przysyłania map, termin przysyłania map dobiegł końca. Co wyprodukowali nasi drodzy mapperzy ?! Już niedługo pierwszy sprawdzian ;)
Image
Image
Image
Locked

Return to “PITMC 2009”