Od dzisiaj do 13.02.2009 można przysyłać mapy Waszego autorstwa, które chcecie, aby były użyte w trakcie rozgrywek PITMC 2009.
1. Każdy może przysłać maksymalnie 4 propozycje map swojego autorstwa.
2. Mapa powinna spełniać poniższe warunki:
- czas przejazdu powinien wynosić pomiędzy 55 , a 65 sec
- każdy CHECKPOINT na mapie powinien być tak usytuowany, aby gracz po respawnie mógł kontynuować jazdę od punktu kontrolnego po torze zgodnie z zamierzonym pierwotnie kierunkiem
- mapa NIE może być typu multilap
- ilość nawierzchni typu DIRT nie powinna wynosić więcej niż 15% długości toru, na nawierzchni tego typu sekwencja może posiadać maksymalnie 2 zakręty
- ilość coppersów powinna być maksymalnie ograniczona, a użyte elementy powinny służyć wyłącznie do wyznaczenia prawidłowego toru jazdy
- w granicach rozsądku dopuszczone są elementy ozdobne trasy, jednak należy je umieszczać z umiarem
- mapy NIE mogą być zabezpieczone hasłami
3. Mapy powinny być przysłane, spakowane w pliku .rar na adres irred[at]tcwclan.net . Mapy należy nazwać jednakowo rozróżniając je ostatnią literą po pauzie w nazwie mapy np. IrRed-X, IrRed-Y.
W przypadku nie spełnienia w/w warunków istnieje duże prawdopodobieństwo, że Twoje mapy zostaną szybko odrzucone przez organizatorów.
Preselekcja map PITMC 2009

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Przypominam, że niedługo kończy się termin zgłaszania swoich map do turnieju. Jeśli przygotowywałeś mapę na PITMC przyślij ją do nas na adres:
irred[at]tcwclan.net
Uwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'
irred[at]tcwclan.net
Uwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'

Uwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'[/quote]
ahahahahah leze ;DD
ahahahahah leze ;DD
A to się nie ma co śmiać, bo uwierz mi, gdybym nie musiał nie pisałbym tego ;p.szopek wrote:ahahahahah leze ;DDUwaga: '[at]' należy zastąpić znakiem małpy '@'
Ale co do samych map to jest kilka naprawdę majstersztyków. Nie powinniście być zawiedzeni poziomem map. Aczkolwiek czekam wciąż na obiecane mi przez niektórych mapki
Już tylko jeden dzień można przysyłać mapy ! Zatem jeśli masz gotową mapę, którą chcesz aby użyto w trakcie PITMC wyślij ją jak najszybciej!
Uwaga! Jeżeli pracujesz nad jakąś mapą i wiesz, że nie zdążysz jej do mnie przysłać do jutra. Napisz. Dopracowanie mapy jest jednym z podstawowych kryteriów jej oceny. Zatem w uzasadnionych wyjątkach możliwe jest, że przyjmiemy również mapy po dacie 13.02. Jednak zaznaczam, że chodzi o WYJĄTKI.

Dziękuję wszystkim, którzy przysłali mi swoje mapy. Ich poziom jest naprawdę bardzo dobry. Mapy przysłało wielu uznanych mapperów, są również udane mapy mniej sławnych graczy. Generalnie jest z czego wybierać, za co Wam dziękuję
.
Niemniej, poza osobami, które prosiły mnie o przedłużenie im terminu przysyłania map, termin przysyłania map dobiegł końca. Co wyprodukowali nasi drodzy mapperzy ?! Już niedługo pierwszy sprawdzian
Niemniej, poza osobami, które prosiły mnie o przedłużenie im terminu przysyłania map, termin przysyłania map dobiegł końca. Co wyprodukowali nasi drodzy mapperzy ?! Już niedługo pierwszy sprawdzian