JamLegend - guitar hero w przeglądarce
Można się pojedynkować z innymi osobami.
Wciąga. Na razie ogarniam na 4 struny.
Nie potrzeba żadnej instalacji, gra się za pomocą przeglądarki internetowej.
Największym minusem tej gry jest brak utworów bardziej znanych zespołów (nie uświadczymy kawałków Led Zeppelin, Sepultury, Fear Factory, Gorillaz itd.).
http://www.jamlegend.com/
Mój login: egzy
Wciąga. Na razie ogarniam na 4 struny.
Nie potrzeba żadnej instalacji, gra się za pomocą przeglądarki internetowej.
Największym minusem tej gry jest brak utworów bardziej znanych zespołów (nie uświadczymy kawałków Led Zeppelin, Sepultury, Fear Factory, Gorillaz itd.).
http://www.jamlegend.com/
Mój login: egzy
Last edited by Egzegezy on 24 June 2009, 20:15, edited 2 times in total.
nie ma Fear Factory i Sepy to podziękuje, wole FoF
Ja tego nie rozumiem , nie lepiej spedzic czas grajac na prawdziwych instrumentach ? 
*... i wszystko jasne.
Jeżeli ktoś ma naprawdę zamiar grać na gitarze, to niech grę sobie lepiej odpuści.mor_olo wrote:Ja tego nie rozumiem , nie lepiej spedzic czas grajac na prawdziwych instrumentach ?
Dla mnie to dobra zręcznościówka, a grać na jakimś instrumencie nie mam zamiaru.
Gra na gitarze to tez dobra zrecznosciowka 
*... i wszystko jasne.
Hmm ja tam sobie od czasu do czasu lubie popykać w tą gierkę.. mogę zagrać z kimś duelka
ale tylko na 3 struny xd Mój login: Jarek1093

Olo poszukuje w tej chwili funduszy na nowy kabel gitarowy, bo ostatni się zjebal tydzień temu
i zgadzam się, taka zabawa to nie to samo co prawdziwa gra
a najbardziej smiesza mnie ci ludzie co wydaja 300 zł na zestaw guitar hero + pseudo gitara
i zgadzam się, taka zabawa to nie to samo co prawdziwa gra
a najbardziej smiesza mnie ci ludzie co wydaja 300 zł na zestaw guitar hero + pseudo gitara
nie jest to co gra na prawdziwej gitarze czy nawet w guitar hero, ale czasem dla odprezenia w domu warto sobie popykac;] No i szkoda ze brak tych bardziej znanych zespolow;/
mnie to się nawet w takie gierki nie chce grać, nie mówiąc o nauce prawdziwej gry... pierdolone lenistwo.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
W tym najlepsze jest to że można sobie grać najlepsze kawałki rocka/metalu (np. Muse, Iron Maiden, Bon Jovi, The Eagles) bez kilkunastoletniej nauki gry na prawdziwej gitarze, czy to na poziomie easy, gdzie gra się trzema kolorami, czy też na expercie, gdzie ma się wrażenie takiej trudności jak na prawdziwej gitarze.envy wrote:a najbardziej smiesza mnie ci ludzie co wydaja 300 zł na zestaw guitar hero + pseudo gitara
Mam Guitar Hero (Legends of the Rock + World Tour), tą "pseudogitarkę" oraz prawdziwą gitarę elektryczną Fender Squire, którą dostałem miesiąc temu. IMO w GH można sobie nieźle wyrobić poczucie rytmu, które przecież w graniu na prawdziwej gitarze jest bardzo potrzebne. Spójrz sobie na to:
http://www.youtube.com/watch?v=kwV3ON9uqk0
Oczywiście gra to gitarzysta z zawodu, ale widać, do czego wymasterowanie tej gierki może prowadzić.
Discord: vanitasss
Przeciez to po roku dwoch mozna spokojnie grać te wszystkie kawalki co napisales, pozornie jest trudniej bo jedno nacisniecie = dzwiek a nie tak jak w GH czasem kilka(naście), ale co kto lubi 
Co do rytminiki to to co tam pokazales to głównie szybkosc, przy takim tempie to nie trzeba miec super rytmiki, dobra rytmike to trzeba miec jak się gra w niskich tempach. Ja bym nigdy nie zaufał GH w mojej nauce gry na gitarze, ale rob jak chcesz
Co do rytminiki to to co tam pokazales to głównie szybkosc, przy takim tempie to nie trzeba miec super rytmiki, dobra rytmike to trzeba miec jak się gra w niskich tempach. Ja bym nigdy nie zaufał GH w mojej nauce gry na gitarze, ale rob jak chcesz
*... i wszystko jasne.
Mi się bardzo podoba to JamLegend 
Mimo że zdecydowanie bardziej wolę Huitar Hero LoR, to naprawdę fajna innowacja z tym "GH" w przeglądarce.
Mój login: Flagg
Zapraszam do dueli
Mimo że zdecydowanie bardziej wolę Huitar Hero LoR, to naprawdę fajna innowacja z tym "GH" w przeglądarce.
Mój login: Flagg
Zapraszam do dueli

Mi też się podoba
login:karo300
login:karo300
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

no nie powiem, wciąga.
login: Loxley
login: Loxley
Ja sobie nie radze
naciskam pokolei jak leci ale tak szybko ze nei zzdarzam zmieniac klawiszy
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Jak grasz na easy to się nie dziwię ;p Zagraj sobie na hard/expert np "Paint in Black" albo "Trough the fire and flames"mor_olo wrote:Przeciez to po roku dwoch mozna spokojnie grać te wszystkie kawalki co napisales, pozornie jest trudniej bo jedno nacisniecie = dzwiek a nie tak jak w GH czasem kilka(naście), ale co kto lubi
Discord: vanitasss
ja >Wy w guitar hero; p