Problem z kartą pamięci.
Problem z kartą pamięci.
Witam. Mam taki problem. Otóż wyjąłem z kamery kartę pamięci, włożyłem do czytnika kart na kompie, kopiowałem już pliki i komp się zwiesił. Po następnej próbie odczytania karty wyskakuje mi "Dysk w stacji dysków J nie jest sformatowany. Czy chcesz sformatować go teraz?". Moje pytanie brzmi: czy mogę uniknąć tego formatowania i skopiować pliki? Bo pilnie ich potrzebuję, a tylko na tej karcie są. Jeśli jest sposób, proszę aby ktoś mi go opisał.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Problem z kartą pamięci.
Nie. Jest napisane coś w tym stylu co na kompie.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
- CzarnyWilk
- Jeździ konno
Problem z kartą pamięci.
easy recovery spróboj odzyskac pliki a jak nie to format karty.
Problem z kartą pamięci.
Mi coś takiego wyskakiwało na pendrive i nie dało się go otworzyć podwójnym kliknięciem, ale normalnie otwierało prawym myszki i 'otwórz'. Próbowałeś? 
Problem z kartą pamięci.
tak. zawsze to samo. Wszystko klikałem i nic nie pomogło 
Problem z kartą pamięci.
To pozostaje jeszcze spróbować w innym porcie, na innym komputerze lub w innym systemie operacyjnym.
Problem z kartą pamięci.
zmiana portu nic nie dała i komputera to samo... A jaki znacie dobry program do odzyskiwania plików? Który odzyskuje pliki każdego typu?
- CzarnyWilk
- Jeździ konno
Problem z kartą pamięci.
EasyRecoveryAnteQ wrote:zmiana portu nic nie dała i komputera to samo... A jaki znacie dobry program do odzyskiwania plików? Który odzyskuje pliki każdego typu?