Problem z kartą pamięci.

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
AnteQ
Zaczyna szaleć na ulicach

Problem z kartą pamięci.

Post by AnteQ »

Witam. Mam taki problem. Otóż wyjąłem z kamery kartę pamięci, włożyłem do czytnika kart na kompie, kopiowałem już pliki i komp się zwiesił. Po następnej próbie odczytania karty wyskakuje mi "Dysk w stacji dysków J nie jest sformatowany. Czy chcesz sformatować go teraz?". Moje pytanie brzmi: czy mogę uniknąć tego formatowania i skopiować pliki? Bo pilnie ich potrzebuję, a tylko na tej karcie są. Jeśli jest sposób, proszę aby ktoś mi go opisał.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
The Truth
Doświadczony driver

Problem z kartą pamięci.

Post by The Truth »

a w kamerce widzi bez problemu te pliki z karty?
Image
AnteQ

Problem z kartą pamięci.

Post by AnteQ »

Nie. Jest napisane coś w tym stylu co na kompie.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
CzarnyWilk
Jeździ konno

Problem z kartą pamięci.

Post by CzarnyWilk »

easy recovery spróboj odzyskac pliki a jak nie to format karty.
Maybe.
Pirat drogowy

Problem z kartą pamięci.

Post by Maybe. »

Mi coś takiego wyskakiwało na pendrive i nie dało się go otworzyć podwójnym kliknięciem, ale normalnie otwierało prawym myszki i 'otwórz'. Próbowałeś? :D
AnteQ

Problem z kartą pamięci.

Post by AnteQ »

tak. zawsze to samo. Wszystko klikałem i nic nie pomogło :(
Maybe.
Pirat drogowy

Problem z kartą pamięci.

Post by Maybe. »

To pozostaje jeszcze spróbować w innym porcie, na innym komputerze lub w innym systemie operacyjnym.
AnteQ

Problem z kartą pamięci.

Post by AnteQ »

zmiana portu nic nie dała i komputera to samo... A jaki znacie dobry program do odzyskiwania plików? Który odzyskuje pliki każdego typu?
CzarnyWilk
Jeździ konno

Problem z kartą pamięci.

Post by CzarnyWilk »

AnteQ wrote:zmiana portu nic nie dała i komputera to samo... A jaki znacie dobry program do odzyskiwania plików? Który odzyskuje pliki każdego typu?
EasyRecovery :)
Post Reply

Return to “Off-Topic”