Jakiś fonik do 50 zł kupisz albo wykorzystaj promocje operatorów karta+fon.
Godny następca kapitana v2
Z tego co widzę to popieracie kandydaturę Scootera. Tak więc i ja go poprę, choć uważam, że ta komóreczka to ważna rzecz bardzo jest...

ale nie chodzi o to że go nie stac,on jest przeciw bo to narzędzie szatana 
na czas NC by się przydala rzeczywiście, aby się dowiedziec, jak np ktos z roznych powodow nie będzie mogl być. poprostu aby być dostepny, nie trzeba nigdzie wydzwaniac.Win'a wrote:ale nie chodzi o to że go nie stac,on jest przeciw bo to narzędzie szatana
scooter, wyrwiesz temu narzadziu diabla serce (baterie) po NC i nie będzie ci już przezkadzal
Off top na 100%
Scooter jeżeli według Ciebie komórka to narzędzie szatana to czyim narzędziem jest komputer ;p ?? naprawdę bardzo mnie to ciekawi
Nie żebym się z Ciebie śmiał tylko nie ogarniam tej teorii... więc pytam
Scooter jeżeli według Ciebie komórka to narzędzie szatana to czyim narzędziem jest komputer ;p ?? naprawdę bardzo mnie to ciekawi
A gdzie Scooter napisał, że to narzędzie szatana?RADASS wrote: Scooter jeżeli według Ciebie komórka to narzędzie szatana
Last edited by Metex on 04 October 2009, 18:16, edited 1 time in total.
zgadlbym, ze chodzi mu o to, ze komputer nie lata z toba po mieście, w szkole itp i nie dzwoni i wibruje w kieszonce, po czym musisz rozmawiac z dziewczyna, kolegami, rodzicami o tym, ze to i tamto masz zrobić, zapomniales tu i tam, jesteś zlo itpRADASS wrote:Off top na 100%
Wiesz co... hmmmm chyba nigdzie nie napisał (w tym temacie)Metex wrote: A gdzie Scooter napisał, że to narzędzie szatana?
może zbyt poważnie potraktowałem post Win'a ale chyba nie rzucałby słów na wiatr...
Jeśli Win'a robił sobie jaja to przepraszam
Dzejkob bardzo fajnie wyjaśnił ocb z tym szatanem :p no i muszę przyznać ze rzeczywiście w tym świetle komórka to chujnia ;p ALE w ilu sytuacjach nas "ratuje"... mysle ze nie taki djabel straszny jak go malujązgadlbym, ze chodzi mu o to, ze komputer nie lata z toba po mieście, w szkole itp i nie dzwoni i wibruje w kieszonce, po czym musisz rozmawiac z dziewczyna, kolegami, rodzicami o tym, ze to i tamto masz zrobić, zapomniales tu i tam, jesteś zlo itp Smile
... kapitanem zostaje Scooter Fox, bo chyba nie ma sensu czekac na osoby, ktore i tak maja to w d*pie, gratulacje Lisie! ^^6 dla Scootera, 2 dla Chybecka, 1 neutralny, głos ludu - Scooter Fox, więc decyzja może być tylko jedna...
ehh nie pcozekałeś na mnie a ja się tak starałem...
"Witaj, mor_olo! - (wyloguj się)
Masz 3210 postów na forum od ostatniej wizyty"
A na serio to ja tam nie ogarniam
"Witaj, mor_olo! - (wyloguj się)
Masz 3210 postów na forum od ostatniej wizyty"
A na serio to ja tam nie ogarniam
*... i wszystko jasne.