XX vs FF w HSTV.
XX vs FF w HSTV.
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img8.imageshack.us/img8/4814/beztytuulax.jpg[/teaser]Już jutro o godzinie 20:00 rozpocznie się pierwsza relacja z ósmej edycji Polish League. Tym razem "gwiazdami" tej internetowej stacji zostaną dwa zespoły - X-Treme X-Tea oraz Creative Fear Factory X-Fi. Emocje towarzyszące w meczu niewątpliwie podniesie komentarz Raku, który zaprezentował się już scenie TrackManii między innymi relacją z Finału Razer Cupa.
Czy Ekstremalne Herbatki wystraszą Fabrykę Strachu? Tego dowiemy się już w niedzielę wieczorem.
Serdecznie Zapraszamy.
Czy Ekstremalne Herbatki wystraszą Fabrykę Strachu? Tego dowiemy się już w niedzielę wieczorem.
Serdecznie Zapraszamy.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
XX vs FF w HSTV.
Ha. Możliwe, że nawet obejrzę sobie, gdyż o ile dobrze pamiętam TPvs.BB jest o godzinie 19. A jest to najciekawszy mecz tej kolejki. Powodzenia obu drużynom, jednak kibicuje iksom 
XX vs FF w HSTV.
noi nie zobacze ;f
XX vs FF w HSTV.
Zobaczysz, zobaczysz 
XX vs FF w HSTV.
coś Maćku sugerujesz?:D
XX vs FF w HSTV.
takPsikuta wrote:coś Maćku sugerujesz?:D
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
XX vs FF w HSTV.
W rozkladowce na HSTV jes sporawy bład. Nie 1 kolejka Nations Cup tylko PL8
Niech ktos się tym zajmie
(Dodano 24 października 2009, 16:48)
Ehh ten edit... już napisalem do Raku (raka?:P) Nie musicie mu spamować spamować
(Dodano 24 października 2009, 16:48)
Ehh ten edit... już napisalem do Raku (raka?:P) Nie musicie mu spamować spamować
- KonradM
- Doświadczony driver
XX vs FF w HSTV.
faktycznie, po msg od Raka poszedł update - już jest wrzucone poprawnie.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
XX vs FF w HSTV.
Jakoś ujęcie tego, że komentowałem Razer Cup wcale nie jest dla mnie jakimś powodem do dumy, bo nie wyszło to z mojej strony zbyt dobrze
Mam nadzieję, że tym razem będzie dużo lepiej 
Do zobaczenia dziś o 20:00
PS. Potrzebuję kogoś kto ogarnie mi namiary na serwer itd tuż przed meczem or wcześniej. (Kaktus?)
PS. Potrzebuję kogoś kto ogarnie mi namiary na serwer itd tuż przed meczem or wcześniej. (Kaktus?)
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
- KonradM
- Doświadczony driver
XX vs FF w HSTV.
Ja ze swojej strony gorąco bym prosił o możliwie największą pozytywną aktywność pod newsem o transmisji u nas - pokaże to realizującym(technicznym) program że wcale nie jesteśmy małą sceną i warto w nas inwestować 
http://hstv.pl/p.news:id=19:.html
http://hstv.pl/p.news:id=19:.html
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
XX vs FF w HSTV.
Nie mogę coś konta założyć, wyskakuje mi to okienko, wisuje wszystko i kurde nie chce mi załozyc, a wszystko wpisuje dobrze.
XX vs FF w HSTV.
Spróbuj inną przeglądarką jak masz zainstalowaną jeszcze jakąś, też miałem ten problem.Fistashi wrote:Nie mogę coś konta założyć, wyskakuje mi to okienko, wisuje wszystko i kurde nie chce mi załozyc, a wszystko wpisuje dobrze.
XX vs FF w HSTV.
Jeżeli o serwer chodzi to możemy zagrać u nas. Serwer "°ҳҲ" lokalizacja: Poland->Łódzkie->Łódź. Hasło na gg podam jak coś 

XX vs FF w HSTV.
wczoraj ogladalem sobie relacje z razera w archiwum i mam dwie rady:Raku wrote:Jakoś ujęcie tego, że komentowałem Razer Cup wcale nie jest dla mnie jakimś powodem do dumy, bo nie wyszło to z mojej strony zbyt dobrzeMam nadzieję, że tym razem będzie dużo lepiej
- staraj się nie wlaczac tabeli wynikow podczas biegu bo czasami było to irytujące
- spróbuj czasami zmieniac kamere z replay na follow
poza tymi drobnymi uszczerbkami komentowales bardzo dobrze. GL dziś
XX vs FF w HSTV.
A i jeszcze, ogólnie jest to serwer prywatny, stoi u mnie w domu i raczej problemów być nie powinno ale znając złośliwość rzeczy martwych mogą być jakieś problemy natury technicznej.Jero wrote:Jeżeli o serwer chodzi to możemy zagrać u nas. Serwer "°ҳҲ" lokalizacja: Poland->Łódzkie->Łódź. Hasło na gg podam jak coś
ps: edit nie działa ;d

XX vs FF w HSTV.
To będzie ten relay czy nie będzie? 
XX vs FF w HSTV.
beNdzje! ia jórz dzegam
(Dodano 25 października 2009, 20:00)
i jak z tym meczem na hstv?
(Dodano 25 października 2009, 20:00)
i jak z tym meczem na hstv?