Prośba do "Niektórych osób z CS'a" zaczynających g

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno

Post by Cm0k!_w_KrQk!! »

Mama prośbę do "Psychicznie Chorych" graczy z Counter Strike'a. Jeżeli zaczynacie grać... to zachowujcie się jakoś, a nie tak jak 3 koleszków na serwerze "Matias", nie zdążyłem zrobić zdjęć ze swojego aktualnego konta(zdjęć z rozmowy), ale mam rozmowę (z drugiego konta) gdzie piszą wyraźnie że podrobią (a raczej podrobi, login: kedriik) poprzednią rozmowę gdzie niby ich wyzywałem, z resztą to zauważycie na screen'ach z rozmowy..
Gracz satowo... wyzywał mnie i przypadkowego gracza, nawet znalazły się wzmianki o "patologi w domu", ale nie wiem czy sobie żartował czy co.

Najczęściej właśnie osoby z cs'a nie umieją się zachować, oczywiście nie wszyscy bo ogólnie jak się gra to w cs'ie jest spoko (zależy jaki serw ;p)

loginy:
matias1993 - ten robił najmniej jaj, nawet pogadał na końcu ;p)
kedriik - ten co tak straszył co on nie mi zrobi ;p
satowo - "bo to jego serw i może robić co chce" :D ten wyzywa najwięcej ( a serw był matiasa ;p)

W tm'ie ludzie chyba lubią kulturalną grę no nie ?? zdaje mi się że tak...
loginy podałem także możecie dodawać do blacklist

W tych screen'ach troszkę nakłamałem.. o innym forum, o tym że ich wyśmiejecie (może i tak ;p) bo mnie pewnie też, ale to po to żeby z nich więcej wycisnąć.

Sorki że rozmowa nie jest w ciągu... nie chciałem obcinać aby nie było że co kol wiek przerobiłem.

Screen'y
ImageImageImage
Nie wiedziałem gdzie to napisać.. jak w złym to przenieście..
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Gorzej się spinali i nie tacy. Nie peniaj :] Nie wiem po co odniesienie do CS'a. Plebs się wszedzie wpakuje. Graj tam gdzie kultura to nie jest pojęcie obce.
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Spokojnie, niech kupią tmuf to ich poblokują nasi kochani admini servów polskich, i może zagranicznych to se w dupe 50zł wsadzą, jak pan street.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Tomczan
Team Poland

Post by Tomczan »

CS żondzi!!!!!!!!

takich ludzi powinno się olewać nie ma co nerwów sobie psuć
Image
Image
Image
Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno

Post by Cm0k!_w_KrQk!! »

Ja do Cs'a nic nie mam, sam czasem zagram ;p kij że frag na minusie ;D Ale przyznajcie że to właśnie z cs'a biorą się tacy ludzie.....
lukasso
Jeździ konno

Post by lukasso »

dzieci cs'a :P
Tomczan
Team Poland

Post by Tomczan »

a czy ja wiem raczej nie tylko z CS'a z trackmanii tez biorą się takie no ehhm ludzie ^^ jeszcze jest wiele gier ale raczej to nie za sprawą gier tacy ludzie się biorą lecz mogę się mylić.
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

ja mysle ze to ludzie z sapera sa
Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno

Post by Cm0k!_w_KrQk!! »

Ehh najświeższe info ;p
Uważajcie bo kerdiik już zrobił screeny w "psie" ;D
i jeszcze tutaj je wrzuci i powie że te 8 przeobiłem ;p
Nie przeraźcie się ortografią ;D.
Myślę że nie chce wam się czytać, ale to na wypadek gdyby wrzucił te swoje ;p.
ImageImageImageImage
ketrik
Samochodowy prawiczek

Post by ketrik »

Uważam, iż Kedriik, Satowo, Matias1993 (trochę mnie) i Kret mają rację, że bardzo wygłupiłeś się, obrażając ich w grze. Ponadto chciałbym nadmienić, iż nazwa serwera to Matias1993, a nie wyżej wspomniany "Matias". Aczkolwiek nadal przyjmuję z kolegami przeprosiny - tu moja pełna cierpienia ręka będzie wciąż otwarta i czekająca na wyraz szacunku jakimi są przytoczone przeprosiny. Serdecznie pozdrawiam - ja.
Last edited by ketrik on 08 November 2009, 23:16, edited 1 time in total.
SATOWO
Samochodowy prawiczek

Post by SATOWO »

Uważam, że autor danego tematu "Cm0k!_w_KrQk!!" jest kompletnie nielubiany. Śmiem twierdzić, że w realu jest przynajmniej poniżany.

Postawmy się w jego sytuacji - wbija na serwer gdzie gra 3 kumpli, nastpęnie swoją postawą i swoim irytującym nickiem i kolorowem wozu, prowokuje mnie - administratora. Jest niedziela wieczór - każdy jest spięty przed poniedziałkowym dniem roboczym (przynajmniej ja - zaczynam od jutra prace w Vobisie) i wchodzi taki świecący się na różne kolory Cmok - pojechałem mu po bandzie równiutenko - należycie się zachowałem i jestem z tego dumny. Czemu?

Otóż cały stres, który "tłamsił" się we mnie rozładowałem a nastepnie nawet wprawił mnie w serię ciągłych śmiechów - po zobaczeniu danego tematu. Jestem zachwycony, że ludzie, którzy tak sobie trują dupe w niedziele i wstawiają takie rzeczy na forum istnieją. Można typa styrać od zerstw a następnie zobaczyć ten temat na forum. Rzeczywiście straszne mam konsekwencje za moje wyzwiska, już się KUR** boje : )
Kedriik
Samochodowy prawiczek

Post by Kedriik »

Pierwszy post na forum, witam : ) trochę niefajne okoliczności ale trudno.
Nie wiem jak bardzo użytkownik Cm0k!_w_KrQk!! jest tu szanowany, jednak uważam, ze jego zachowanie nie przystoi powaznemu graczowi.
Sytuacja wygladala trochę inaczej. Po pierwsze, serwer ten zostal zalozony przez naszego znajomego tylko w celu rozrywkowym, rozmowy prowadzone miedzy nami na nim, tez były utrzymywane w dosc swobodnej atmosferze
W/w gracz widac nie zrozumial tej swobodnej atmosfery i wzial bardzo do siebie to co było na nim pisane.
oczywiście na innym serwerach zachowujemy się calkowicie kulturalnie. Tak jak w calym interencie, nigdy na zadnym forum, czy innym portalu, spolecznosc nie miala do mnie zadnych zastrzezen.
oczywiście podrobione zdjecia z gry nawet nie istnieja, wszystko mialo jedyne charakter czysto rozrywkowy.
Tak,Cm0k!_w_KrQk!! trochę wiecej dystansu do siebie. A konsekwencje jakie mi groza za ten wystepem mam w glebokim powazaniu.
Podrawiam
ketrik
Samochodowy prawiczek

Post by ketrik »

Smiem twierdzić, iż Cm0k_w KrQk!! powinien zacząć grać w CS'a, aby przygotować się do rzezi jaką mu zgotujemy. Polecam także zaopatrzyć się w porządną m4a1 lub kałacha, Flashbang i HE granaty. Nie zapomnij o "," dla amunicji do broni głownej. Pamiętaj, że w realu strzału odbijają się od ścian, a nie je przechodzą! W tym momencie twoja babcia jest poniewierana przez kolegę SATOWO z Glocka. Nie wychylaj się przez okna, bo dostaniesz HSa a w dodatku mam Wallhacka. A tak na serio to nadal czekam na przeprosiny, drogi kolego!
Last edited by ketrik on 08 November 2009, 23:17, edited 2 times in total.
XmateX
Samochodowy prawiczek

Re: Prośba do "Niektórych osób z CS'a" zaczynający

Post by XmateX »

Jeżeli chcesz z nami polemizować, wartoby było, ażebyś nauczył się poprawnej pisowni.
Cm0k!_w_KrQk!! wrote:Mama prośbę
Mama prośbę?
...serwerze "Matias"
Po wielokropku stawiamy spację. Server miał inną nazwę.
gdzie piszą wyraźnie że podrobią (...) zauważycie na screen'ach z rozmowy..
Oni teraz piszą? Czy może pisali? Apostrof stawiamy w nazwach angielszczonych, lecz takich których końcowa litera to Y lub E, we wszystkich innych nie dajemy go.
Gracz satowo... wyzywał mnie
Niepotrzebne użycie wielokropka.
z cs'a (...) w cs'ie
Niepotrzebnie użyty apostrof.
nawet pogadał na końcu ;p)
Taka emotikonka nie istnieje.
( a serw był matiasa ;p)
Po otwarciu nawiasu nie robimy spacji.
W tm'ie ludzie chyba lubią kulturalną grę no nie ?? zdaje mi się że tak...
Niepotrzebne apostrof, nieuzasadnione użycie aż dwóch znaków zapytania, spacja pomiedzy końcem zdania z znakiem zapytania, poczatek zdania z małej litery.
loginy podałem także możecie dodawać do blacklist
Zdanie bez wielkiej litery na poczatku i bez znaku końcowego.
W tych screen'ach troszkę nakłamałem..
Niepotrzebny apostrof, dwie kropki na końcu.
co kol wiek
Co kol wiek?
Screen'y
Nieuzasadnione użycie apostrofu.
Nie wiedziałem gdzie to napisać.. jak w złym to przenieście..
Dwie kropki zamiast trzech, początek zdania z małej litery.
Last edited by XmateX on 09 November 2009, 6:10, edited 1 time in total.
SATOWO
Samochodowy prawiczek

Post by SATOWO »

"co kol wiek"

dobry kozaczek ;)

najlepsze było i tak na serwerze jak pisał coś o naszej "ORTOGRAFI"

a i coś lubisz apostrofy, rozumiem - każdy ma jakieś zainteresowania, ale poczytaj sobie o ich zastosowaniu ;p
XmateX
Samochodowy prawiczek

Post by XmateX »

SATOWO wrote:"ORTOGRAFI"
Dopełniacz wyrazu "ortografia" kończy się dwoma literkami i.
SATOWO
Samochodowy prawiczek

Post by SATOWO »

Nie no co ty, okłamujesz mnie?! : O

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, i jeszcze poczytaj o zastosowaniu cudzyszłowu.

Myślisz, że czemu wziąłem w cudzyszłów to? Może dlatego, że to cytat?: O
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

no tak, kolor nicka i kolor wozu to rzeczywiście rzeczy, ktore potrafia zirytowac...

to co robicie jest po prostu szczeniackie, wyzywacie się na nim z powodu stresu przed poniedzialkiem :roll:

tak jak coof napisal, wlaz na servy gdzie slowo kultura nie jest obce dla ludzi i nie przenosza oni swoich frustracji do gry

moglbym zamknac temat, ale ciekawi mnie jak ten flejm się rozwinie
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

A ja śmiem twierdzić, że powinniście stąd wy****dalać.
To nie jest forum cs, że piszcie posty jeden pod drugim, nie daliście żadnego screena z tego co widzę, że to on was obrażał, jak na razie widziałem tylko wasze wyzwiska. I jeszcze kirlik?królik?kuirlik? napisał w pierwszym poście, który jednak nie był jego autorstwa, czego można było się domyślić ofc, że przyjmą przeprosiny...
To nie scena CSa, tu są normalni ludzie i widzą co się dzieje.
A więc jeszcze raz na koniec, wy****dalać.
Dziękuję za uwagę.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Kedriik
Samochodowy prawiczek

Post by Kedriik »

Ey, sorry, bez jaj. A jak mozna nazwac zachowanie autora tematu? Zostal trochę sponiewierany (dodadkowo jabys nie widzial, tylko paru z nas się z nim trochę powyzywalo, ja tylko nabijalem się, ze podrobie screen shoty ) i od razu leci zakladac w dziale pomoc (wtf?!) temat o tym jak to zostal niesprawiedliwie potraktowany. HELLO, i co macie mu poradzic, ze ma grać tam , gdzie obowiazuje kultura? WoW, serio? Radze autorowi tematu wracac dokonczyc ukladanie jakiegoś zestawu z klockow LEGO.
Jakbym ja mial zakladac tematy za każdym razem jakby ktos mnie wyzwal w jakieś grze to bym chyba nic innego nie robil jak wrzucal screeny z tych rozmow. A co się robi w takiej sytuacji? Po prostu olewa i ew. gra się dalej.
skt7, nikt nie napisal zadnego double posta, wiec stfu >.>
Dzieciarnia
PS.
Bylem w najlepszym europejskim klanie GRIDa i probuje sobie wyobrazic ich reakcje na taki temat. Ktos mnei zwyzywal a ja lece z placze "ey guys, look, he said bad things to me ;'((((" to by chyba mnie wysmiali i odeslali z "hey, m8, life's tough, get used to it and grow up !". I to samo radze Cm0k!_w_KrQk!!
Post Reply

Return to “Pomoc”