Wybierz hit ostatniej kolejki PL8

Wybierz mecz:

BVG vs. XX
30
33%
pS vs. FF
35
38%
KD vs. NN
8
9%
NAR vs. P4G
14
15%
MD vs. NS
3
3%
XST vs. NP
2
2%

Total votes: 92

wasciu
Jeździ konno

Post by wasciu »

XX nie ma szans, Ja trenie xD
Image
Image
Image
Mtik333
Doświadczony driver

Post by Mtik333 »

Hmm, nie wiem czy ktoś to już pisał czy ja na to spojrzałem, ale na hstv.pl jest napisane, że będzie transmisja z meczu pS vs. FF, czy to prawda?
Kaktus
Doświadczony driver

Post by Kaktus »

Jak narazie takie są plany. Staramy się Raku dopełnić teraz tylko formalności.

A poprzednich relacji nie było dlatego że Raku się tym znudził, tylko w 2 kolejce święto, w 3 choroba, a w 4 brak wolnych terminów w HSTV.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Kaktus wrote:Jak narazie takie są plany. Staramy się Raku dopełnić teraz tylko formalności.

A poprzednich relacji nie było dlatego że Raku się tym znudził, tylko w 2 kolejce święto, w 3 choroba, a w 4 brak wolnych terminów w HSTV.
W 2 kolejce był zaplanowany mecz na poniedziałek, relacja nie doszła do skutku, bo drużyny przełożyły mecz na niedzielę, ale można było wtedy transmitować, któryś z pozostałych meczów, których jak wiadomo nie brakowało.

W 3 kolejce choroba - ... no cóż ... nie ma co komentować ...

W 4 kolejce - brak terminów - mniej infantylnego wytłumaczenia w sumie się nie spodziewałem, także rozczarowania nie ma - a co do rozwinięcia tegoż tajemniczego hasła 'brak terminów' to mnie się dziwnie wydaje, że ze względu na wcześniejsze 'uniki' ramówkę HSTV zapełniono czymś innym, mimo, że miesiąc wcześniej planowano transmisję ze wszystkich kolejek

W 5 kolejce - tak naprawdę to ch*** by do końca wyczuł, bo szanowny Raku od miesiąca nie daje znaku życia na tym forum i w sumie to poza, może bardzo wąskim gronem ludzi, nikt już nie liczy na te transmisje

jak dla mnie to można powiedzieć tylko jedno : "Freshuuuu wróóóóóćć!"
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

ej no właśnie gdzie zniknął fresh? bo ja nie w temacie bardzo :x
Image
Image
Image
Kaktus
Doświadczony driver

Post by Kaktus »

IrRed wrote:
Kaktus wrote:Jak narazie takie są plany. Staramy się Raku dopełnić teraz tylko formalności.

W 2 kolejce był zaplanowany mecz na poniedziałek, relacja nie doszła do skutku, bo drużyny przełożyły mecz na niedzielę, ale można było wtedy transmitować, któryś z pozostałych meczów, których jak wiadomo nie brakowało.

W 3 kolejce choroba - ... no cóż ... nie ma co komentować ...

W 4 kolejce - brak terminów - mniej infantylnego wytłumaczenia w sumie się nie spodziewałem, także rozczarowania nie ma - a co do rozwinięcia tegoż tajemniczego hasła 'brak terminów' to mnie się dziwnie wydaje, że ze względu na wcześniejsze 'uniki' ramówkę HSTV zapełniono czymś innym, mimo, że miesiąc wcześniej planowano transmisję ze wszystkich kolejek

W 5 kolejce - tak naprawdę to ch*** by do końca wyczuł, bo szanowny Raku od miesiąca nie daje znaku życia na tym forum i w sumie to poza, może bardzo wąskim gronem ludzi, nikt już nie liczy na te transmisje

jak dla mnie to można powiedzieć tylko jedno : "Freshuuuu wróóóóóćć!"
Ja za Raka się tłumaczyć nie będę tłumaczył, ale Redzik zauważ, że nie chciałbyś oglądać transmisji w której komentator cały czas kaszle lub kicha. Co do braku terminów. Sytuacja wygląda tak że trzeba najpierw na forum wpisać kiedy co i jak, a gdy się ostatecznie dowiedzieliśmy że rakowi uda się zdobyć czas to wszystkie terminy w niedziele były zajęte, a żadna drużyna nie chciała przełożyć meczu na sobotę.

Red, starałem się zorganizować relacje co kolejkę, niestety Raku nie zawsze miał czas/był w stanie. Wiadomo wypadki się zdarzają, teraz akurat były to trzy tygodnie pod rząd. Postaramy się z Raku poza PL8, przygotować jeszcze relacje z STC bądź NC ale to narazie jeszcze nie jest wiadome.

Mam nadzieje Red że zrozumiesz, że żeby komentować mecz nie trzeba mieć tylko czas w trakcie meczu, ale także przed żeby się do tego przygotować.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
Bartzor
Doświadczony driver

Post by Bartzor »

nar vs. p4g@elo
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

NAR vs. P4G
Jarecki : 7 : 0
ANALogic : 7 : 1
Morage : 7 : 1
Tralalalaalal :D IMO szkoda że nie weszliścmy do pierwszej ligi :)
Last edited by Outsid3r on 22 November 2009, 20:03, edited 1 time in total.
Image
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

GJ P4G ! :D

Hmm. Z tego co widzę, to mecz FF-pS do obejrzenia w HSTV, natomiast XX-BVG do zobaczenia na relayu :) 2 mecze jednocześnie! Super :D
Post Reply

Return to “Polish League 8”