MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

A mi się zdaje, że chciałbym obejrzeć normalnie mecz bez idiotów komentatorów, którzy twierdzą że niby są obiektywni a napierdalają na jedną strone. Już lepiej by bło gdyby powiedzieli na początku że są za Hiszpanią i będą jej kibicowac... ;X
Image
Image
Image
[ladderbar]
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

Kurde jakby tak Mistrzostwa były na C+ i komentowaliby Nahorny i Twarowski ;d Marzenia ;p Gogo finał Holandia-Niemcy ;e
ziomek_pol_
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by ziomek_pol_ »

Fistashi wrote:A mi się zdaje, że chciałbym obejrzeć normalnie mecz bez idiotów komentatorów, którzy twierdzą że niby są obiektywni a napierdalają na jedną strone. Już lepiej by bło gdyby powiedzieli na początku że są za Hiszpanią i będą jej kibicowac... ;X

Wyłącz dźwięk w tv, chyba, że lubisz słuchać vuvuzele ^^

@down: -.-"
Last edited by ziomek_pol_ on 07 July 2010, 13:43, edited 1 time in total.
Image
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

A ty co w ogole w tym temacie robisz emosiu? Idź się potnij a nie bierz się za piłke ;) (chyba że potniesz się mechaniczną :>)
Image
Image
Image
[ladderbar]
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

Gobis
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Gobis »

Hiszpanie są tak pewni siebie, że już ten mecz wygrali :D Bary już są powoli okupowane, wolne popołudnia w pracy.Ciekawe komu zgaśnie dzisiaj uśmieszek na twarzy :P
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

k**wa ale zajebisty mecz i to z obu stron no i w koncu bramka i co najwazniejsze:

LA ROOOOOOJJJJJAAAAAAAAAAA!!!
Image
Image
Image
ALTUS
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by ALTUS »

kurde po niemiecku ale dobre to :D takie klimaty jak Hermes House Band aż sobie poszukam i ściągne :P
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Wreszcie zajebisty meczyk Hiszpanów i b. dobry mecz Niemców, ogólnie jeden z lepszych meczów na mistrzostwach, chociaż fajnie by było gdyby była dogrywka, a Niemcy mieli kilka okazji, no ale cóż, GL Hiszpania w finale! : )
Image
Image
Image
[ladderbar]
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

No i hu* piep***** espaniolce pokonały Niemców,oby Holendrzy pokazali Hiszpanom jak się gra w piłkę...
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

SZWABY DO DOMU!! WYPIEWRDALAC SZWABY DO DOMU!!!!!

ale k**wa będzie final, mam nadzieje ze i holanda i hiszpania zagraja jeszcze lepiej niz wczoraj/dziś a wtedy to będzie swieto jakiego w zyciu nie zapomne!
ofc mam nadzieje ze wygra hiszpania ale nie 1:0, tylko ze w 90 min będzie 3:3, po dogrywce 4:4, a roztrzygniecie w karnych i wtedy to się chyba poplacze.

btw. OSMIORNICA się NIE MYLI!!!:D
Image
Image
Image
oskar124
Jeździ konno

MŚ2010

Post by oskar124 »

Teraz pieję wszyskim, którzy twierdzili, że Niemcy zjadą Hiszpanie równo....
Tak zjechali, że aż przegrali ^^
Hiszpania w finale ;DDDDDD
Dobry mecz obu stron, ale jednak Hiszpania pokazała, że mimo słabego początku rozkreca się z meczu na mecz i dziś pokazała zajebisty meczyk :)
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

Kiciak wrote:btw. OSMIORNICA się NIE MYLI!!!:D
jak dożyje do euro 2012 (i jeśli się takowe odbędą) to trza będzie stawiać konkretnie u bukmachera ;d

a po dzisiejszym meczu jestem dziwnie spokojny o wygraną holendrów w finale ^^
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Oskar, bo do tej pory Niemcy grali niesamowicie każdy mecz, a Hiszpania w każdym meczu niesamowitą chujnie? W tym meczu jednak zagrali zajebiście, a Niemcom poszło torche gorzej ; )
Image
Image
Image
[ladderbar]
Abszt
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Abszt »

Cholernie szkoda takiego wyniku, ale to Hiszpania grała lepiej. Niemcy spokojnie, ale też przestraszeni, jakby nie chcieli dużo ryzykować lub w ogóle ryzykować. Teraz już wiem, że Niemcy po wygranych 4:0 w następnych meczach przegrywają 0:1 ;).
No cóż, wyrównany mecz, przez co nie było to porywające widowisko...
W finale niech się dzieje co tam ma być, ale w małym finale to kibicuję walecznemu Urugwajowi.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

mam nadzieje ze urugwaj rozpierdoli szwabow 2:0, będę kibicowal im jak nigdy :D

no i la roja na miszcza!
Image
Image
Image
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by Ludwik »

Pierolisz ;p Pomarańczowi ich pojadą :D

A co do meczu. Nudna 1 polowa, zajebista 2.
Pedro pokazal, ze mozna być jednoczesnie jednym z lepszych i jednym z gorszych zawodnikow w meczu :P
Image
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Kiciak »

nop pedro zjebal, ale on jeszcze mldy i pierwsze jego mistrzostwa to nie dziwne ze chciał bramke dla siebie :D
Image
Image
Image
Master
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Master »

Wygra Holandia, Hiszpania druga, trzecie miejsce Urugwaj. Tak typuje ;)
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

Można teraz dyskutowac i dyskutowac, każdy ma swoje racje. Mi osobiście się wydaje ze wpływ na słabsza gre Niemców mogli mieć wpływ przeciwnicy w 1/8 i 1/4, Hiszpanie mieli wtedy dużo łatwiejsze mecze, Co nie znaczy ze się nie meczyli, ale wydaje mi się ze klasowo ( bo rankingowo na pewno) rywale Hiszpanów byli słabsi.
Mocno kibicowałem Niemcom i to nie tylko z powodu sympatii do nich ale chciałem aby przegrali Hiszpanie, poniewaz irytuje mnie strasznie jak drużyna jest naszpikowana takimi gwiazdami, Chyba każdy zawodnik Który wczoraj zagrał grał w reklamie TV. Ogolnie każdy z nich to wielka swiatowa gwiazda, Dlatego bardziej przekonuje mnie drużyna w której przeciętni zawodnicy graja strasznie dobrze zespołowo, tak jak to grali Niemcy.
Bo co to za zawodnik Łukasz Podolski który w sezonie w Kolonii strzelił chyba 3 bramki :) co to przy ponad 25 bramkach Vijiiii.:) Jedyna taka rozpoznawalna gwiazda chyba był Ballack który nie zagrał. Teraz na pewno się to zmieni bo transwery pójdą w ruch ( Podolski za 14 mln do City ?)

Jedyne co teraz chce to zobaczyc bardzo dobry finał.
Nie będę nikomu kibicował bo MÓJ faworyt odpadł, a nie będę się bawił w dzieci którzy podczas trwania mistrzostw potrafia zagorzale i fanatycznie kibicowac 3 reprezentacją po kolei.
Takie moje zdanie, :) szanuje tez zdania innych, bo każdy ma jakas racje, Hiszpania zagrała lepszy mecz i strzelili o jedna bramke wiecej, a tyle wsytarczy.
Post Reply

Return to “Off-Topic”