RBF dead , ludziki wolne
RBF dead , ludziki wolne
Chciałem tylko powiedzieć ze RBF jebło i prosić żebyście się zainteresowali graczami którzy mają chęci i ambicje pograć w PLu bo jeszcze jest troszkę czasu ... Z góry dziękuje
RBF dead , ludziki wolne
Xardas pisz w tych tematach co już sa (o tym ze odradza się i upada RBF) ... bo robisz bałagan piszac za każdym razem oddzielny topic... ;P
*... i wszystko jasne.
RBF dead , ludziki wolne
jak ktos z ex-RBFu ma chec grać w PL9 dla [POL], to może chetnie napisac do shadowa lub do mnie.
przydaloby nam się jeszcze z 2-3 doswiadczonych i zmotywowanych graczy.
jakby pasowalo, oczywiście nie tylko na czas PL9.
RBF dead , ludziki wolne
A co oferujecie?Jakub wrote:jak ktos z ex-RBFu ma chec grać w PL9 dla [POL], to może chetnie napisac do shadowa lub do mnie.
RBF dead , ludziki wolne
Jakuba jako maskotkę "hihihi"Coof wrote:A co oferujecie?Jakub wrote:jak ktos z ex-RBFu ma chec grać w PL9 dla [POL], to może chetnie napisac do shadowa lub do mnie.
*... i wszystko jasne.
RBF dead , ludziki wolne
tylko ze to nie jest temat o tyle co upadku, co bardziej o prośbę zeby moi ex_gracze mieli gdzie pograć na PL.. bo dużo osób czekało na to i przygotowywało się specjalnie ....mor_olo wrote:Xardas pisz w tych tematach co już sa (o tym ze odradza się i upada RBF) ... bo robisz bałagan piszac za każdym razem oddzielny topic... ;P
kuba napisz do mnie około 23 bo tak powinienem wrócić z pracy to napisze CI all
RBF dead , ludziki wolne
witam. ja z mojej strony mogę dodac tyle,ze poprostu się zawiodłem. W zwiazku z tym szukam dobrej,zgranej ekipy,która będzie trenowala na każda kolejke bez zbednego pierdolenia. Ja oferuje,ze swojej strony 200% skilla (xrd,wiesz dlaczego
) + aktywność.
dziękuje, do widzenia :-P
moje gg: 19915785
dziękuje, do widzenia :-P
moje gg: 19915785
-
mariuszosw
- Jeździ konno
RBF dead , ludziki wolne
Chętnych zawodników zapraszam do TP. Jesteśmy dość młodym zespołem, istniejemy niecały rok i jak dotąd na polskiej scenie nie osiągnęliśmy znaczącego sukcesu więc czas to zmienić
Jesteśmy zgranym zespołem zmotywowanych do walki ludzi i również takiej walki oczekujemy od nowych zawodników
Jeśli jakiś zawodnik RbF chciałby podjąć wyzwanie jakim niewątpliwie jest start w PL9 w barwach Twarożków zapraszam na serwer i na gg 272728. Zapraszam jeszcze na stronkę www.twarogipolskie.pl można dowiedzieć się czegoś więcej o nas 
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
RBF dead , ludziki wolne
oferujemy 100% zaangazowania, ogarnietych prawie wszystkich cl'ow, skina klanowego, serwer i nigdzie indziej nie spotykana atmosfere.
RBF dead , ludziki wolne
Hard Racers również zaprasza w swoje szeregi, na PL9 zawsze miło przyjmiemy zaangażowanych graczy a przede wszystkim aktywnych.
www.hard-racers.pun.pl Zapraszamy !
www.hard-racers.pun.pl Zapraszamy !

- OrdonekQ7
- Moderator
RBF dead , ludziki wolne
HCL raczej. ;dFistashi wrote:KD też was przyjmie

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
RBF dead , ludziki wolne
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=9065 - TOP16 świata i news na TMPL to już spory sukcesmariuszosw wrote:istniejemy niecały rok i jak dotąd na polskiej scenie nie osiągnęliśmy znaczącego sukcesu więc czas to zmienić
-
mariuszosw
- Jeździ konno
RBF dead , ludziki wolne
cappy
na polskiej scenie jak na razie jesteśmy 3 ligowcem 
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
RBF dead , ludziki wolne
Zapraszamy do Szopów!
www.spwteam.xn.pl
www.spwteam.xn.pl
RBF dead , ludziki wolne
Szkoda słów xard...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
RBF dead , ludziki wolne
Co k**wa szkoda słów i wonty do mnie ile ciągnąłem tego trupaskt7 wrote:Szkoda słów xard...
dziwne ze ja odchodze i team upada.... widział ktoś takie coś
nuget z tcw odszedł i co team padł ? nie bo to drużyna a nie imitacja co dawno zdechła którą we 3-4 próbowaliśmy postawić do pionu ...
tyle ode mnie...
pzd
RBF dead , ludziki wolne
Aj te przygotowania do matur i końcówka roku szkolnego1X4rd451 wrote:Co kur** szkoda słów i wonty do mnie ile ciągnąłem tego trupaskt7 wrote:Szkoda słów xard...mamy we 4 grać ? ma ktoś wonty to do krk a nie napierdalać na mnie po wszystkich forach i komunikatorach jakie mam .... Sam też się opierdalałeś jak nikt inny co chwile tłumacząc coś innego więc proszę Cie japa bo też mam nerwy...
dziwne ze ja odchodze i team upada.... widział ktoś takie coś?
nuget z tcw odszedł i co team padł ? nie bo to drużyna a nie imitacja co dawno zdechła którą we 3-4 próbowaliśmy postawić do pionu ...
tyle ode mnie...
pzd
Tak zbudowaliście team, że nie było tam niczego, co by ich razem trzymało, tyle.
/Co do moich wymówek to nigdy nie kłamałem, jak zapiłem, to mówiłem, ze zapiłem, wypadek z kablami podczas remontu też był prawdziwy, ale zaufanie ciężka rzecz... Ale przecież lepiej wy***ać gracza wiernego teamowi od roku, bo przez 1-2miesiące miał młyn w szkole.
Człowiek banda
RBF dead , ludziki wolne
zapraszam do mck ;] jeżeli jeszcze ktoś jest ;p na forum jest już oferta ;]