(Dodano 17 listopada 2010, 23:00)
EDIT: To Prosiłbym o nową liste osób które chcą grać i zapisać się na Turniej Sam się zapisze żeby większa pula była i proszę tylko osoby pewne !!!
(Dodano 17 listopada 2010, 23:44)
Jednak PES 2010... Bo organizatorzy nie mogą zalatwic 3 oryginalnych wersji gry. Normalnie trochę wiocha jak na "najwieksze wydarzenie esportowe...".
spokojnie, tak naprawdę od 6 listopada ruszyło całe to zamieszanie, zrobimy wszystko by turniej odbył się naturalnie w PES'a 2011. Do turnieju pozostało prawie 2 miesiące, dużo czasu. Nie rozumiem, dlaczego Polacy mają taką sklonność do negowania..
No jeżeli na glownej stronie jak byk jest wywalony baner, a na niem PES 2010 to jak inaczej mozna to interpretowac Ale ciesze się ze jednak sa szanse na PES 2011, bo zawsze wyrownuje to szanse w turnieju.
Wiesz Sun, na teraz to trudno określić czy się będzie na 100% czy nie, w moim przypadku jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć czy będę miał pieniądze, jestem niemal że pewien, że rodzice mi nie dadzą bo nie mają, więc muszę poszukać jakiegoś innego źródła mamony
Potman do konca listopada mam nadzieje że te 30 zł ogarniesz bo naprawdę było by fajnie jak byś dał radę poznał byś takich ludzi wypił z takimi osobowościami jak shadow naprawdę warto
Znaczy się 30 zl ogarnę ale muszę doliczyć jeszcze koszty podróży(min50zl), nocleg no i wódę jakąś, więc nie będzie to mała suma ale postaram się skombinować