[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
- złozi
- Junior ujeżdżacz
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Podczas pobytu na Księżycu również upierdolił nowe najki.

[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Ostatecznie po pobycie na księżycu, został liderem małp, na Planecie hm, Małp!

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Chyba trochę za szeroko sobie z tym polecieliście.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Joker, mam wrażenie, że ktoś Ci wyciął humorJoker. wrote:Chyba trochę za szeroko sobie z tym polecieliście.
Przecież słowik wie , że to żarty , poza tym , promujemy PL 10.

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
no przeciez czas i pora na to, po zamknieciu zapisow i wydaniu mapki na kwali 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
nie rozumiem tego klipu videło
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Oj bo on jest po prostu przesiąknięty mitologią, jak filmy Kubricka!
17 - liczba symbolizująca nie wiek, jak chciałoby się łatwo zaznaczyć po tytule i tekście, nie nie, to jest dużo głębsze!
17 pochodzi od roku, w którym narodziła się Valeria Messalina. Chodzi o to, że była ona nimfomanką. Kolejną rzeczą do tego nawiązującą jest stopniowanie "wieku": Chodzi tutaj o przypisywane właśnie cesarzowej śmierci ludzi z jej otoczenia na przestrzeni czasu - stąd doliczanie do czterdziestki, co również jest datą śmierci Valeri Messaliny - rok 48.
Przypadek ?
Kolejna rzecz to samo videło - widać duży nacisk kładziony na łódkę, wodę i piasek, można to wyjaśnić następująco:
Łódka jako symbol podróży - Valeria była nimfomanką, co jednoznacznie można odebrać jako podróżniczkę.
Woda jako symbol czegoś ogromnego, wielkiego, dużej ilości - tutaj można łatwo się domyślić, że chodzi o ilość kochanków, jaką cesarzowa miała na przestrzeni lat.
Piasek - tutaj powiem szczerze mam kłopoty z jednoznacznym określeniem celu, reżyser klipu naprawdę miał świetny pomysł, może to być tylko granie "na zwłokę, fałszywy trop", albo jeśli właśnie tak to tłumaczyć - może to być odbierane jako odniesienie do sytuacji, w której właśnie oskarżenia Valerii miałyby być nieprawdziwe.
A więc po krótkiej analizie można dojść do tego, że jest to videłoklip, który ma na celu oczyszczenie Valerii Messaliny ze zbrodni, któych się nie dopuściła będąc Cesarzową.
Mam nadzieje Ozborn, że dość jasno Ci to wytłumaczyłem.
17 - liczba symbolizująca nie wiek, jak chciałoby się łatwo zaznaczyć po tytule i tekście, nie nie, to jest dużo głębsze!
17 pochodzi od roku, w którym narodziła się Valeria Messalina. Chodzi o to, że była ona nimfomanką. Kolejną rzeczą do tego nawiązującą jest stopniowanie "wieku": Chodzi tutaj o przypisywane właśnie cesarzowej śmierci ludzi z jej otoczenia na przestrzeni czasu - stąd doliczanie do czterdziestki, co również jest datą śmierci Valeri Messaliny - rok 48.
Przypadek ?
Kolejna rzecz to samo videło - widać duży nacisk kładziony na łódkę, wodę i piasek, można to wyjaśnić następująco:
Łódka jako symbol podróży - Valeria była nimfomanką, co jednoznacznie można odebrać jako podróżniczkę.
Woda jako symbol czegoś ogromnego, wielkiego, dużej ilości - tutaj można łatwo się domyślić, że chodzi o ilość kochanków, jaką cesarzowa miała na przestrzeni lat.
Piasek - tutaj powiem szczerze mam kłopoty z jednoznacznym określeniem celu, reżyser klipu naprawdę miał świetny pomysł, może to być tylko granie "na zwłokę, fałszywy trop", albo jeśli właśnie tak to tłumaczyć - może to być odbierane jako odniesienie do sytuacji, w której właśnie oskarżenia Valerii miałyby być nieprawdziwe.
A więc po krótkiej analizie można dojść do tego, że jest to videłoklip, który ma na celu oczyszczenie Valerii Messaliny ze zbrodni, któych się nie dopuściła będąc Cesarzową.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
iam wrote:Oj bo on jest po prostu przesiąknięty mitologią, jak filmy Kubricka!
Przypadek ?

- złozi
- Junior ujeżdżacz
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Dziękuje Ajem, że wyszczególniłeś wszstkie niezrozumiałe mi rzeczy w tym videło.
Teraz wiem, że jestem kimś.
Teraz wiem, że jestem kimś.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Wchodze na TMPL właczam temat patrze a tutaj słowik z ryjem jakiegoś knura w kosmosie a potem reszta historii. I mysle tylko kur.. za mało wypilem żeby to ogarnąć
i pośpiesznym krokiem pognałem do sklepu

[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
@Joker
Jestem na testach dla wojska.
Już i tak za dużo napisałem.
Jestem na testach dla wojska.
Już i tak za dużo napisałem.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Captain Ajem: Pierwsze Starcie? 
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
a poznbiej będzie jak w RED - przez 10 lat będą mu codziennie podawac lsd i sprawdzac stan umyslu 
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
jak takie kozaki, to przesłuchajcie całą piosenke:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=7LKHpM1UeDA&feature=related
tmpl://www.youtube.com/watch?v=7LKHpM1UeDA&feature=related