Usuwanie United.

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
gabi.2000
Jeździ konno

Usuwanie United.

Post by gabi.2000 »

Cześć. Zastanawiałem się nad kupnem trackmanii united forever więc spiraciłem. W między czasie na moim steamie kupiłem sobie nations i patrze a tam moje nieoryginalne profile z united. Więc zamierzam usunąć teraz piratkę united aby kupić oryginał ale boje się że mi usunie profile na nationsie i że w ogóle gra mi przestanie działać. Mogę usunąć united i nations a potem zainstalować nationsa z tymi profilami (zrobię kopię profili przed usunięciem)? Jeżeli tak to gdzie steam zapisuje profile trackmanii nations bo nie wiem gdzie wtedy mam je wlepić?
Pozdrawiam

gabi.2000
złozi
Junior ujeżdżacz

Usuwanie United.

Post by złozi »

najwazniejsze, abys pamietal login i hasło do swojego profilu. sam profil się nie skasuje.
gabi.2000
Jeździ konno

Usuwanie United.

Post by gabi.2000 »

Ale profil nie ma loginu i hasła;) Nie chodzi mi o kont multiplayer bo i tam na united nie mam a na nations mam. A jak usunę united bez save profili i potem się zaloguję do kont mp na nations to medale sp zostaną?
Pozdrawiam

gabi.2000
MyPowerIsDivine
Jeździ konno

Usuwanie United.

Post by MyPowerIsDivine »

Żeby zostały medale musisz skopiować folder Trackmania z Moje Dokumenty :)
Image
Image
gabi.2000
Jeździ konno

Usuwanie United.

Post by gabi.2000 »

Czyli tak. Kopiuję z moich dokumentów folder Trackmania. Następnie usuwam united a potem instaluję wersję oryginalną united i z powrotem wkładam do moich dokumentów folder trackmania?
Pozdrawiam

gabi.2000
Post Reply

Return to “Pomoc”