GL&HF.
Powodzenia szczególnie na końcu.
wszystkie mappacki z PL10 to jedna wielka kpina poniewaz mapy nie sa poustawiane tak jak przez testerow tylko dawane "jak się chce".luka wrote:Key. wrote:jo. ubermappack biczys, mam nadzieję, że nie będzie narzekań. jeb** nieznanych mapperów, jeb** wszystko. btw, zjebałem mappacki na całej linii, ale trudno.
Skoro zjebałeś na całej linii to czemu nie wybrałeś map, które wg Ciebie mogłyby być lepsze?
Równie dobrze mogę napisać, że jakby było np. ESWC 2011/2012 w którym to doszedł bym do finału, to granie z Nugiem i Nothem na przykład, z którymi na dzisiejszych techach raczej mam niewiele szans na wygraną(nie licząc niektórych miniasów na których mógłbym poszaleć) to nie będzie to samo jak walka na ESWC 2008 z np. Lechem, Khasem, Wallym, Macikiem czy Morkiem(no i z Jakubem:D) gdzie poziom był mniej więcej równy. Czasy się zmieniają, tyczy się to również i naszej sceny. Jak dla mnie jest inaczej(wg mnie gorzej) i nie damy rady przywrócić stanu rzeczy jak za starych czasów.Ekwador wrote:Gratulację TR nie chcę zaniżać waszego zwycięstwa ale nie sadzicie ludzie że to nie to samo gdy biły się POL XX TCW ?

A dlaczego akurat POL XX TCW. A dlaczego nie powiedziałeś jak biły się FM, KD, PS, GT, 2F2F, SOD, RBF, PGS, PEXG, P4G itp itd (moja wina więcej nie pamiętam.)Ekwador wrote:Gratulację TR nie chcę zaniżać waszego zwycięstwa ale nie sadzicie ludzie że to nie to samo gdy biły się POL XX TCW ?
dokładnieLewy wrote: Morał z tego taki, że Tramwajem się nie ogolisz.
Jak można się nie golić tramwajem -.-Lewy wrote: Morał z tego taki, że Tramwajem się nie ogolisz.

.jak stare byki siedzą, nie mieli pada w ręce od roku czy dwóch (mam na myśli "zawodniczą jazde") i pierdzielą na czacie że to nie to samo itp.
to bardzo dobrze, że tak sądzisz. ja jednak sądzę, że mappacki nie były przez dokładnie nikogo poustawiane, propozycje map były, trochę z nich skorzystałem, ale jednak, że tak powiem, gdyż tak mi się wydaje, ja jako gracz chciałbym pojeździć inne mapki niż Rafalla, a co mappack byłaby jego mapa, z tego co pamiętam. jest parę moich błędów, przepraszam bardzo za nie, jednakowoż pierwszy raz pełniłem taką funkcję, i niestety jednak trochę zfejlowałem, jak nowicjusz. przykro mi, napisałem, że jak ktoś chce to może pomóc, nikt się nie odezwał.MAXERRR wrote:wszystkie mappacki z PL10 to jedna wielka kpina poniewaz mapy nie sa poustawiane tak jak przez testerow tylko dawane "jak się chce".luka wrote:Key. wrote:jo. ubermappack biczys, mam nadzieję, że nie będzie narzekań. jeb** nieznanych mapperów, jeb** wszystko. btw, zjebałem mappacki na całej linii, ale trudno.
Skoro zjebałeś na całej linii to czemu nie wybrałeś map, które wg Ciebie mogłyby być lepsze?
jak dla mnie to przyklad typowego dna.... A wiecie czemu tak sadze ? Bo zmarnowaliscie czas osob, ktore się w tym celu poswiecily.

.misza0 wrote:Teoretycznie byłoby inaczej, bo kto nawet po 1 kwali do PL10 (z tcw, pol, xx, md) myślał, że w 1 lidze będzie wdd czy gwc?