klucze do tmu/tmnf

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

klucze do tmu/tmnf

Post by Jakub »

sluchajcie ludzie,

dziś kolejny raz gracz tmn na gg mnie pytal o klucz do tmu/tmnf.
sadze, ze pisal, bo czytal, co napisalem w temacie expa z tymi serwerami.

wiec jest tak, ja mogę wam zalatwic ten klucz pod paroma warunkami.
cena tmuf na amazonie jest raz taka, raz taka, dziś np jest 11,85 euro.
do tego trzeba doliczyc przesylke przez amazona do mnie.
zaplacenie akceptuje tylko i wylacznie przez paypal, który tez kosztuje maly podadek.
wychodzi wiec cena okolo 15 euro.
moja zarobka na tym jest +-0.
dostajecie tylko klucz, przesylka pudelka poprostu by byla za droga (okolo 10 euro), jak jednak ktos chce tyle wydac, proszę bardzo.

jednak zalatwie klucz tylko graczom, których znam conajmniej z tmpl i dla expa cena jest dalej 130 zlotych, tak jak proponowal pan biznesman.

w sumie nie mam za wielkiej ochoty na to wszystko, ale jak w polsce nie ma jak dostac klucza, to mogę pomagac.
tylko proszę bez dyskusji o cene, "ale dziś na amazonie kosztuje tylko 10,49 euro" itp. także nie jestem firma i pewnie nie raz będzie to parę dni trwalo.

jakby wiec ktos był zainteresowany, mozecie mi napisac na gg 187620.
proszę piszcie tylko, jak akceptujecie moje wyzej opisane warunki.

co da mojej wiarygody, mogę powiedziec, ze jestem na forum od 2006 i ze wielu ludzi mnie poznalo osobiscie na lanach.
także razem z shadowem już kiedyś zalatwialismy wielu ludzia z forum klucze i każdy swoj dostal.
Kolumb
Zaczyna szaleć na ulicach

klucze do tmu/tmnf

Post by Kolumb »

Gdy już będę za stary żeby driftować w trackmanii i usiąde na bujanym fotelu żeby wspominać stare dzieje , to z uśmiechem na twarzy będę wspominał tego allegrowicza :D Pozytyw! ;))
Image

Image

Image

Image
Maniek.
V.I.P.

klucze do tmu/tmnf

Post by Maniek. »

Ja bym brał bez zastanowienia gdybym tylko mógł ci zapłacić normalnym przelewem na konto, bo przez paypala nigdy nie płaciłem.
Image

Image
Jakub

klucze do tmu/tmnf

Post by Jakub »

napisz mi na gg, maniek.
dla kolegi z teamu na pewno da się coś wymyslic.
złozi
Junior ujeżdżacz

klucze do tmu/tmnf

Post by złozi »

Jakub, rozkręć mały interes, skupuj z niemiec taniej, sprzedawaj na allegro ciut drożej, zawsze jakiś grosz ;)

Chyba, że masz tak bardzo dobre serduszko, że nie chcesz ;)
Jakub

klucze do tmu/tmnf

Post by Jakub »

ja prywatnie kupuje i sprzedaje sprzet hifi i inna elektronike, ozzi (luknij moj topic o hi-fi btw, sa tam ladne rzeczy).
poniżej 20 euro zysku nie ruszam dupy, a srednio bym powiedzial ze na jednej czesci jest zysk okolo 40 euro.
to taki jakby maly kieszonkowy dorobek dla mnie.

za te parę groszy, ktore moglbym może zarobic z kluczami tmn, szczerze mowiac nie chcialoby mi się te gry zamawiac i klucze wysylywac.

to ma być tylko mala sprawa dla użytkowników tmpl, ktorzy mi na gg pisali na te sprawe.

poza tym chce troszke zdenerwowac expa, manipulujac jego megabusinessplan z inflacja kluczy tmn na polski rynek :), wiec az takiego dobrego serca widocznie nie mam.
arusek
Jeździ konno

klucze do tmu/tmnf

Post by arusek »

Na ebay można sobie zamówić z wysyłką do Polski i wychodzi w granicach 70-80 zł total np. TUTAJ.
Jakub

klucze do tmu/tmnf

Post by Jakub »

arusek wrote:Na ebay można sobie zamówić z wysyłką do Polski i wychodzi w granicach 70-80 zł total np. TUTAJ.
o proszę.
16 euro i macie nawet pudelko.
zamawiajcie lepiej tam niz u mnie.

szkoda tylko, ze exp będzie wiedzial :)
arusek
Jeździ konno

klucze do tmu/tmnf

Post by arusek »

Jakub wrote:
arusek wrote:Na ebay można sobie zamówić z wysyłką do Polski i wychodzi w granicach 70-80 zł total np. TUTAJ.
o proszę.
16 euro i macie nawet pudelko.
zamawiajcie lepiej tam niz u mnie.

szkoda tylko, ze exp będzie wiedzial :)
Z drugiej strony teraz wszyscy o tym wiedzą i nie będą u niego przepłacać jeśli chciał z dużą przebitką sprzedawać to np. na allegro.;)
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”