Ksenun Movie Maker !
Ksenun Movie Maker !
Ćwiczę, ćwiczę i kolejna mini-produkcja już jest. Udało mi się wycisnąć max z mojego antycznego komputerka. Definitywny max i jestem nawet zadowolony z jakości bo do tego w 1080p na jutube można obejrzeć, a tam już wszystko świeci jak psu jajca na wielkanoc ! Komentować, a nie tylko oglądacie 
tmpl://www.youtube.com/watch?v=05_cwHbhElQ&feature=youtu.be
tmpl://www.youtube.com/watch?v=05_cwHbhElQ&feature=youtu.be

Ksenun Movie Maker !
Nooo i bardzo fajny
bez zbędnych super dodatków pokazany skill xenia coraz lepiej
do projektu Cie wciagne 

Ksenun Movie Maker !
Fajne, przyjemne, tylko trzy zastrzeżenia:
1) Ksenunson Ou? Rozumiem, że miało być lustrzane odbicie, ale to mogłeś odwrócić to drugie 'n', moim zdaniem
2) Mryganie ekranu - bez synchro z muzyką
3) bodajże przy drugiej kamerze nie zza bolidu obraca się kamerka, najpierw z przodu kamery, potem z przodu, taki szybki obrót - mogłeś to obciąć
Ale ogólnie fajnie, 6/10
1) Ksenunson Ou? Rozumiem, że miało być lustrzane odbicie, ale to mogłeś odwrócić to drugie 'n', moim zdaniem
2) Mryganie ekranu - bez synchro z muzyką
3) bodajże przy drugiej kamerze nie zza bolidu obraca się kamerka, najpierw z przodu kamery, potem z przodu, taki szybki obrót - mogłeś to obciąć
Ale ogólnie fajnie, 6/10
Ksenun Movie Maker !
Mam dwa pytania..
W jakich ustawieniach wszystko nagrywasz, że Ci na "antycznym" kompie tak ładnie śmiga? Bo też mam takiego antyka, więc takie info by się przydało..
Chodzi mi tam o jakieś klatki, rozmiar obrazu itp itd..
A i jak wstawiasz spowolnienia?
A filmiki gut gut
W jakich ustawieniach wszystko nagrywasz, że Ci na "antycznym" kompie tak ładnie śmiga? Bo też mam takiego antyka, więc takie info by się przydało..
Chodzi mi tam o jakieś klatki, rozmiar obrazu itp itd..
A i jak wstawiasz spowolnienia?
A filmiki gut gut
Ksenun Movie Maker !
ok. 0:35 - staraj się nie uzywac kamerki nr. 1