Konkurs zimowy na Hanysówce

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
Monika
Jeździ konno

Post by Monika »

Witam :) Organizujemy mały konkursik, gdzie do wygrania jest drobna kwota w miedziakach i coś jeszcze. Event potrwa od 22:00 dziś do 22:00 w poniedziałek.

Do przejechania jest 14 specyficznych tras, określanych przez autora jako techniczne (tryb TA, 8 minut na trasę). Mappack zostanie uwolniony po bardzo długim czasie magazynowania. Trasy nigdy nie były na tmx.

Zainteresowanych zapraszam na forum Hanysówki, gdzie są wszystkie niezbędne informacje >> http://hanysowka.fora.pl

Jeśli ktoś nie chce czytać tam moich wypocin, może od razu wpaść na serwer (login: hanyss333), ew. dodać do ulubionych, ponieważ nie jest to serwer freezone >> tmtp://#addfavourite=hanyss333

Dzięki i tradycyjnie gl & hf :)
Ganu
Doświadczony driver

Post by Ganu »

fajna incjatywa, ale wg mnie przyznanie nagrody w oparciu o najlepsze avg na trasach byłoby lepszym rozwiązaniem(taka mała moja opinia).

mogę dorzucić 1k miedzi, login prosiłbym.
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Monika
Jeździ konno

Post by Monika »

Ganu napisał:
fajna incjatywa, ale wg mnie przyznanie nagrody w oparciu o najlepsze avg na trasach byłoby lepszym rozwiązaniem(taka mała moja opinia).
Również się z tym zgadzam, brałam jeszcze pod uwagę ewentualność rozdzielenia nagrody na 3 najlepiej punktowane pozycje np. locali, lecz pula jest troszkę skromna :) Niektóre z tych map prawdopodobnie były już kiedyś jeżdżone na tym serwerze, będącym wówczas klanowym, w związku z czym jakieś tam locale są nabite, nie sprawdzałam.

Pozostanę przy pierwotnie zaplanowanym kryterium, bowiem specyfika tych tras polega m.in. na ich eksperymentalnym wykonaniu dla potrzeb treningowych. Posiadają sporo błędów i czyste przejechanie niektórych graniczy z fartem :) W przyszłości nie omieszkam skorzystać z Twojego rozwiązania, jeśli coś uda mi się zorganizować.

Dziękuję za wsparcie, mój login: niika
Ciacho
Doświadczony driver

Post by Ciacho »

jaki pass?
Monika
Jeździ konno

Post by Monika »

Ciacho zapytał:
jaki pass?
Impreza jest otwarta :D Live i rejestrację traktujemy charytatywnie i nie domagamy się podpisania umowy za kaskę. Pozdrawiamy redaktora naczelnego, wydawcę, sekretarki planu, reżysera, dżwiękowca, boom-operatorów i ekipę techniczno-remontową :)
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Re: Konkurs zimowy na Hanysówce

Post by savier »

Monika wrote:Witam :) Organizujemy mały konkursik, gdzie do wygrania jest drobna kwota w miedziakach i coś jeszcze.
nagie focie! :P
mixaki
Doświadczony driver

Post by mixaki »

Nareszcie Hanys coś zrobił :D

P.S: Pozdro dla byłej ekipy TMHiG, z tej strony Konrad :)
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/

konrad1998_98@o2.pl - to mój email

ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
savier

Post by savier »

mixaki wrote:Nareszcie Hanys coś zrobił :D

P.S: Pozdro dla byłej ekipy TMHiG, z tej strony Konrad :)
dziwne to imię hanys przybrał, a może mixaki nie potrafi czytać?
Monika
Jeździ konno

Re: Konkurs zimowy na Hanysówce

Post by Monika »

savier zaproponował:
nagie focie! :P
Interesujący pomysł <spoko>
Przyślij swoje, ocenzurujemy je trochę żeby nie siało zgorszenia i wsadzimy na loadscreena. Sporo dziewczyn jeździ w tm, będą miały ubaw :mrgreen:

mixaki stwierdził:
Nareszcie Hanys coś zrobił :D
Akurat jeśli coś zrobił, to nie to co potrzeba <foch>
Od świąt zapadł w sen zimowy, w przeciwnym razie już by cię zdążył ścignąć, Kondziu :) Próbuję to wszystko ogarnąć razem z drugim wspólnikiem.
savier

Post by savier »

nie lepiej przysłać ci ocenzurowane? tak bardzo chcesz mnie nago ujrzeć :ups:

a tak na serio, to współczuje tym dovers że musieli na takich mapkach trenić :lol: :lol:
Monika
Jeździ konno

Post by Monika »

No cóż, okazało się, że rasowy bot, (najmocniej przepraszam jeśli uraziłam Cię Jason), potrafi na luziku zrobić 11/14 możliwych pierwszych locali (1 pozycja w top 100 of top-3 record holders) i to na takich dziwnych mapkach ???

Po prostu wpadł na serwer, zrobił swoje i poszedł spać. Co najciekawsze, nie jechał z byle kim, a z mocnymi zawodnikami. Za sto lat nie osiągnęłabym takiego skilla. Gratuluję i dziękuję wszystkim za zabawę.
Cmoków w "hanysowym" stylu nie będę rozrzucać, bo możliwe, że kolega sobie nie życzy :)

Wrzucam tu tabelkę klik, a paczka sshotów jest na naszym forum.
Pozdrawiam!
Post Reply

Return to “Turnieje”