ScrappLan 2016, 10/11/12 CZERWCA
Yo, trza powoli ruszać z tematem. Jutro napiszę do Skrapa, chyba że ktoś z Was akurat z nim przebywa/pracuje/utrzymuje stały kontakt, to może to zrobić osobiście
Proszę w tym temacie o propozycję dat, mnie pasuje 20-22 maja, wybieram ten termin też ze względu na święta, które przypadają 15 i 26 maja. Natomiast 20-22 w Konstantynowie odbywa się spory zlot Opla i w związku z tym, jeśli i Wam odpowiadałby ten termin, wolałbym się prędzej dowiedzieć o jego dostępności w ośrodku.
Last edited by ShaDDy on 04 March 2016, 14:53, edited 4 times in total.
Mam w tym terminie juwenalia < jak jeszcze będę studentem > dlatego wolałbym inny weekend aczkolwiek jak zdecyduje wiekszość postaram się dostosowac.
Osobiście wolałabym wczesny czerwiec ale studenciakom nie będzie pasił. Dopasuje się 
OBECNY ;P
szef mi leci holidaya którego odpuscilem na sylwestra, wiec termin mi obojetny ;p
jeśli jednak mialbym coś sugerowac to poczatek czerwca fajnie by mi się skleil z reszta pobytu
fajnie by było gdyby w miare wczesniej znany był konkretny termin co bym nie placil fortuny za samolot ;]
ps. mialem ostatnio okazje zamienic parę zdan ze Scrappem i niestety napisal, ze nie ma czasu na lany, aczkolwiek mam nadzieje, ze do Scrapplana zdazy zmienic zdanie ;D
szef mi leci holidaya którego odpuscilem na sylwestra, wiec termin mi obojetny ;p
jeśli jednak mialbym coś sugerowac to poczatek czerwca fajnie by mi się skleil z reszta pobytu
fajnie by było gdyby w miare wczesniej znany był konkretny termin co bym nie placil fortuny za samolot ;]
ps. mialem ostatnio okazje zamienic parę zdan ze Scrappem i niestety napisal, ze nie ma czasu na lany, aczkolwiek mam nadzieje, ze do Scrapplana zdazy zmienic zdanie ;D
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Przy moim arcyzjebanym grafiku pewnie będę wiedział 'tuż przed'. Ale deklaruję chęć odwiedzenia Was, ogień! 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Maj czerwiec. Slowik musisz być nasz Panie grilowy 
jakby data była pewna z miesiąc półtorej przed to może i mi by się udało z roboty uciec na weekend :p
Ciężka sprawa. W robocie nie dość, że dostawili mi nowy magazyn to i zabierają jednego pracownika. Jeszcze co prawda 3 miesiące i mam nadzieję , że mi się rozluźni. Mogę co prawda sobie zaklepać uw, ale to niczego nie zmienia. Będę wiedział na stówę pewnie z tydzień przed.

Dobra diavel weź nie pierdol, before/after u mnie na 20m 10 osób wixujemy opór.

tak jak podejrzewałem, 20-22 zajęty; z racji, że paru osobom pasowały późniejsze terminy to mamy do wyboru pierwsze dwa weekendy czerwca (3-5 i 10-12), ja w takim razie obstawiam ten drugi, wypowiadajta się :>
standardowo 50 PLN za dwie nocki, umówiłem się z Panią Wandą, że dam znać do końca tygodnia... ze Skrapem nie gadałem
standardowo 50 PLN za dwie nocki, umówiłem się z Panią Wandą, że dam znać do końca tygodnia... ze Skrapem nie gadałem
obojętnie, dopasuje się 
no, fajnie, super, że jedna osoba chętna na lana.
rozumiem, że cisza oznacza brak sprzeciwu a nie brak chęci przyjazdu
rozumiem, że cisza oznacza brak sprzeciwu a nie brak chęci przyjazdu
OBECNY 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ok, LAN-ior zaklepany na 10-12 czerwca, 50 zł za dwie noce w domku. Lecimy powoli z listą (nie spieszy się, oczywiście):
1. Shad
2. Meg
3. Lewy
4. Lorenc
5. Słowik
6. King
7. Mat
8. Joker
9. MAXERRR
1. Shad
2. Meg
3. Lewy