Bost
Bost
Boost to prosta forma zdobywania punktów do rankingu, kluczowym kryterium, ktore pozwoli Tobie zostac zaakteptowanym na "serverze z boostem" jest twoj ranking, jeśli jest odpowiedni do servera mozesz się tam dostac.
tryb gry: rounds
tryb gry: rounds
Last edited by styl on 26 September 2007, 8:00, edited 1 time in total.
Bost
ja ci powiem tak, jak ktos gra na normalnych serverach nawet jeśli mu nie zalezy na punktach to jak dobrze gra na mapach zdobywa punkty jakby nie było, natomiast booster wchodzi na server z boostem w celu zdobywania punktów, glowny cel boostu to punkty a na normalnych serverach niekoniecznie
Bost
są tworzone specjalne mapy do boostu, jadąc wyłacznie do przodu bądz do tyłu mozna ukończyć wyscig i zdobywac punkty, a wiec nie potrzebne są nam umiejetnosci jazdy na trasie, a bardziej wolny czas oraz znajmość języka angielskiego i zasady boostu
boost punktów = powielanie punktów
boost punktów = powielanie punktów
Bost
wchodzac na serv boosta blokujesz czyms strzalke do przodu (chyba ze Ci pozwola do tylu, bo tylem szybciej jest) wylaczasz monitor idziesz spac a rano masz w ch** punktów:P jest to najlepszy sposob nabijania ranku dla leniuchow ;p głównie na boosta mozesz wejsc z rankiem >1000 ale chyba ze masz znajomosci...
Bost
10 minut gry na taki rank....Moniulka wrote:Chcialam się dowiedziec co to takiego jest, ale teraz nabralam na to ochotyA jak wycyganie od kolegi konto z rankiem ok 100-130 tys. to będę mogla? On już chyba na nim nie gra wiec hasla może mi odda

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Bost
udoskonalaj swoje umiejetnosci a nie za boosta się bierzesz. teraz punkty nic nie znacza w grze, a osoba bostujaca jest uwazana za nooba. Cwicz, jezdzij na normalnych mapkach a na pewno szybciej zdobedziesz szacunek innych graczy.
EDIT: muahahahahaha gobis zajebisty podpis!!! "trackmania mi zgasla"

EDIT: muahahahahaha gobis zajebisty podpis!!! "trackmania mi zgasla"
Last edited by brzerzanin on 26 September 2007, 9:23, edited 1 time in total.

Bost
z rankiem 0 wchodzisz na server z gdzie jest ponad 40 osob, wygrywasz mape dostajesz koło 200 punktów
Co 5 minut 200 punktów = 2400 w godzine
ranking 100-130tys to wlasnie coś kolo 2000 punktów
To wejdz sobie na jakiś server na spectators i będziesz wiedziec jak mapa wyglada
Co 5 minut 200 punktów = 2400 w godzine
ranking 100-130tys to wlasnie coś kolo 2000 punktów
To wejdz sobie na jakiś server na spectators i będziesz wiedziec jak mapa wyglada
Last edited by styl on 26 September 2007, 10:10, edited 2 times in total.
Bost
dzięki chlopcy za wszystko, ale mam do was jeszcze jedna prosbe. głównie do tych ktorzy maja wstep na servery bosterow.
Czy moglibyscie sciagnac z tamtad kilka map i wrzucic na jakiś server i podac tutaj link? Chcialabym zobaczyc chociaż w solo jak takie mapy wygladaja.
Czy moglibyscie sciagnac z tamtad kilka map i wrzucic na jakiś server i podac tutaj link? Chcialabym zobaczyc chociaż w solo jak takie mapy wygladaja.