Turniej TrackManii na finałach HLC
teraz robi tlumaczenie TMN to nie ma czasuTwist wrote:wbije misi to będzie ;D
co do turnieju to coz, organizatorzy się starali, ale frekwencja nie dopisala, ja mialem tylko przyjsc popatrzec, ale jak zobaczylem, ze tak mało osob gra, to pozyczylem pada i bez znajomsci tras bylem 3 
macie zdjecie bohaterow dnia, od lewej slynny Master i mor_do, który wreszcie coś wygral
sry za beznadziejna jakosc...
http://tmpl.info/gfx/hlc/02.jpg
macie zdjecie bohaterow dnia, od lewej slynny Master i mor_do, który wreszcie coś wygral
ale mor olo ma sympatieYard wrote:http://tmpl.info/gfx/hlc/02.jpg
i na to właśnie czekałem cały dzień^^Yard wrote:macie zdjecie bohaterow dnia, od lewej slynny Master i mor_do, który wreszcie coś wygral

rozumiem ze na zdjecie mor_ola ^^Derty wrote:i na to właśnie czekałem cały dzień^^Yard wrote:macie zdjecie bohaterow dnia, od lewej slynny Master i mor_do, który wreszcie coś wygral
ja wale muahauhauhauha mor olo wyglada przy nim jak prawdziwy koks 
sliczna para 
jeszcze jedno: gdyby ktos jutro niepelnoletni mial zamiar wygrac jakas nagrode, to niech wezmie pisemna zgode rodzica na udzial albo calego rodzica 
bez tego będą problemy, co może nawro potwierdzic
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
oni wygladaja jak bracia jeden 14 lat a drugi 19^^ nawet taki sam usmiech maja:D

Potwierdzam. ^^Yard wrote:jeszcze jedno: gdyby ktos jutro niepelnoletni mial zamiar wygrac jakas nagrode, to niech wezmie pisemna zgode rodzica na udzial albo calego rodzica
Dobrze wyszło tylko jakość trochę skopana.
BTW. Objąłem go dla jaj. Nie jestem gejem żeby nie było, bo już tu słyszałem komentarze ;p
BTW. Objąłem go dla jaj. Nie jestem gejem żeby nie było, bo już tu słyszałem komentarze ;p
- KonradM
- Doświadczony driver
Cześć.
Huh, w takim razie parę słów ode mnie
Przepraszamy za ponad godzinne opóżnienie startu turnieju - jak wcześniej Raku wspomniał, okazało się że mikrofony bezprzewodowe kolidują częstotliwościami z mikroportami używanymi przez reporterów HSTV.pl, przez co mogły wystąpić zarówno problemy z transmisją telewizyjną, jak i transmisjami w sali HSTV. Po godzinie prób i błędów udało nam się (tutaj gorące podziękowania dla klanu Frag Executors) obejść problem, i rozpoczęliśmy rozgrywki
Frekwencja rzeczywiście była nieco niższa niż się spodziewaliśmy - po największej w tym roku imprezie gamingowej w Warszawie spodziewaliśmy się nieco lepszego rezultatu, niemniej można go tłumaczyć turniejem w Ksiązu Wielkim gdzie zjechała reprezentacja Polski. Wierzę że sobotnia edycja naszego turnieju ściągnęła wielu nowych graczy na scenę, ponieważ nawet po zakończeniu turnieju około godziny 19:00 komputery z TM United były używane przez wielu graczy między innymi sceny Counter Strike 1.6 - i o to właśnie chodzi!
Zapraszamy na dzisiejszą edycję turnieju. Startujemy zapewne około godziny 11:00, pula nagród powiększa się o kierownicę do komputera PC firmy Logitech i różńe gadżety od firmy Heyah
Zdjęcia (autorstwa Piotra `Esse` Szmielewa z portalu gildia.pl) zamieszczę dzień-dwa po imprezie. Wszelkie sugestie, słowa krytyki lub dobre pomysły odnośnie kolejnych edycji turniejów w Trackmanię organizowanych przez Headshot Media prosimy wysyłać pod adres k.markowski@headshot.pl lub w tym wątku na forum. Kolejny - organizowany ze zdecydowanie większym zamachem - turniej w Trackmanię Nations lub Trackmanię United będzie miał miejsce jeszcze w tym roku!
Pozdrawiam, i zapraszam na edycję niedzielną
KonradM, Headshot Media
Huh, w takim razie parę słów ode mnie
Przepraszamy za ponad godzinne opóżnienie startu turnieju - jak wcześniej Raku wspomniał, okazało się że mikrofony bezprzewodowe kolidują częstotliwościami z mikroportami używanymi przez reporterów HSTV.pl, przez co mogły wystąpić zarówno problemy z transmisją telewizyjną, jak i transmisjami w sali HSTV. Po godzinie prób i błędów udało nam się (tutaj gorące podziękowania dla klanu Frag Executors) obejść problem, i rozpoczęliśmy rozgrywki
Frekwencja rzeczywiście była nieco niższa niż się spodziewaliśmy - po największej w tym roku imprezie gamingowej w Warszawie spodziewaliśmy się nieco lepszego rezultatu, niemniej można go tłumaczyć turniejem w Ksiązu Wielkim gdzie zjechała reprezentacja Polski. Wierzę że sobotnia edycja naszego turnieju ściągnęła wielu nowych graczy na scenę, ponieważ nawet po zakończeniu turnieju około godziny 19:00 komputery z TM United były używane przez wielu graczy między innymi sceny Counter Strike 1.6 - i o to właśnie chodzi!
Zapraszamy na dzisiejszą edycję turnieju. Startujemy zapewne około godziny 11:00, pula nagród powiększa się o kierownicę do komputera PC firmy Logitech i różńe gadżety od firmy Heyah
Zdjęcia (autorstwa Piotra `Esse` Szmielewa z portalu gildia.pl) zamieszczę dzień-dwa po imprezie. Wszelkie sugestie, słowa krytyki lub dobre pomysły odnośnie kolejnych edycji turniejów w Trackmanię organizowanych przez Headshot Media prosimy wysyłać pod adres k.markowski@headshot.pl lub w tym wątku na forum. Kolejny - organizowany ze zdecydowanie większym zamachem - turniej w Trackmanię Nations lub Trackmanię United będzie miał miejsce jeszcze w tym roku!
Pozdrawiam, i zapraszam na edycję niedzielną
KonradM, Headshot Media
Dobra właśnie wrocilem i jako ze nie chce mi się spac
to napisze co nieco.
Po pierwsze InterCity to klasa, w cenie bieltu dostalem posilek (tzn. herbatniczka
).
Po drugie HS dostał tak hujowa miejscowke na ten turniej ze szok, ja bym jej nigdy nie znalazl(szukałem bite 30min ) gdyby nie pomoc HS'Mike'a.
Po trzecie problemy z mikrofonem i 2 godzinne opoznienie.
No i się w koncu zaczelo, sam turneij trochę nudny jedynie ten pojedynek w finale z zeo był calkiem interesujacy, ale na 20min TA i tak mozna zasnac ^^.
Co do nagrod to przynajmniej mi się zwróci za podroz
, a liczy się to ze w koncu zwyciezylem, w co by nie patrzec w profesjonalnym turnieju z nagrodami
. Mysle ze brak chętnych do gry to raz slabe stanowisko, dwa G3.
Naszczescie poznalem wielu nowych fajnych ludzi nie tylko z tm i glowny cel został osiagniety wiec pod tym wzgledem ok, a turneij jak turneij dla zabawy i zwrotow kosztow podrozy.
BTW. IIIII COOOOO ZAZZZZZZZDROOOOSCICCCCIEEEEEE tylko ja mam fotke z gwiazda sceny "TMA"
Po pierwsze InterCity to klasa, w cenie bieltu dostalem posilek (tzn. herbatniczka
Po drugie HS dostał tak hujowa miejscowke na ten turniej ze szok, ja bym jej nigdy nie znalazl(szukałem bite 30min ) gdyby nie pomoc HS'Mike'a.
Po trzecie problemy z mikrofonem i 2 godzinne opoznienie.
No i się w koncu zaczelo, sam turneij trochę nudny jedynie ten pojedynek w finale z zeo był calkiem interesujacy, ale na 20min TA i tak mozna zasnac ^^.
Co do nagrod to przynajmniej mi się zwróci za podroz
Naszczescie poznalem wielu nowych fajnych ludzi nie tylko z tm i glowny cel został osiagniety wiec pod tym wzgledem ok, a turneij jak turneij dla zabawy i zwrotow kosztow podrozy.
BTW. IIIII COOOOO ZAZZZZZZZDROOOOSCICCCCIEEEEEE tylko ja mam fotke z gwiazda sceny "TMA"
*... i wszystko jasne.
no, ale długo to nie pograłemRaku wrote:o dziwo nawet wiadp mogl zagrac mimo swojej nie zbyt ciekawej przeszlosci hyhyhy ]:->
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
- KonradM
- Doświadczony driver
Spróbuj ponownieno, ale długo to nie pograłem Smile
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.