Spring Cup 1v1 TMNF

Post Reply
mor_olo
RoKsTaR

Spring Cup 1v1 TMNF

Post by mor_olo »

jeśli ktoś miałby ochotę zagrać to tu sa informacje:
http://www.esl.eu/eu/tmnf/news/56624/

Mapy sa te same co w ich ladderze, a jednoczesnie gracze rozstawiani będą z laddera wiec mozna sobie podbic pozycje i potrenic mapy do 31 maja.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Spring Cup 1v1 TMNF

Post by Słowik »

z chęcią bym zagrał, ale ciężko u mnie z angielskich i nic się z linka nie dowiedziałem. Gdzie się zapisać itp. Jak ktoś byłby tak miły napisać tutaj po Polsku zasady tego i dać link bezpośrednio do zapisów to byłbym bardzo wdzięczny
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
mor_olo
RoKsTaR

Spring Cup 1v1 TMNF

Post by mor_olo »

To proponuje nauczyć się angielskiego, bo tam się gra z graczami zagranicznymi i po polsku z nimi nie pogadasz.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Spring Cup 1v1 TMNF

Post by Słowik »

;p ciii zczaiłem o co chodzi coś tam umiem czekam na meila aktywującego. A dogadać się na servie jakoś dam rade ;p

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
XyX
Lubi ostrą jazdę

Spring Cup 1v1 TMNF

Post by XyX »

już tłumacze, za jakiś kwadrans powinno być luźne tłumaczenie, słowik :)

[ Dodano 13 Maj 2008, 19:42 ]
Gracze potrzebują pucharów. My już mamy 5 1on1 pucharów w trybie "rounds", ale wszystkie te turnieje są grane w pojedynczo eliminacyjnym module. Teraz my ruszamy z prezentacją podwójno eliminacyjnym module : Wiosenny puchar 1on1 rounds!

To trochę spóźniona wiosna teraz i ponownie my prezentujemy Ci ładny cup : Wiosenny puchar 1on1 na rundach odbędzie się (?) w następnych 2 miesiącach i w tym czasie mamy relaksujący system z większym czasem na grę, i większą zabawą w podwójnych eliminacjach. Poniżej szczegóły.

Modus

Tryb będzie taki sam jak w "1on1 Rounds Ladder". Puchar to 64 slotowy podwójnie eliminacyjny turniej na trybie rounds : bo13. Więcej informacji możesz znaleźć tutaj - http://www.esl.eu/eu/tmnf/1on1/rounds/leagueinfo/.
proszę tez uzywac tych samych map (ESL Cup Tracks ) i ustawień.

Seedings

My używamy rozstawień z "1on1 Rounds Ladder". To oznacza że lepszy z laddera otrzyma rozstawienie "1", drugi otrzyma rozstawienie "2" itd..
...
Wszyscy nie zarejestrowani gracze otrzymają losowe rozstawienie, za biorącymi udział w ladderze.

LINK DO ZAREJESTROWANIA 1 on 1 rounds ladder- http://www.esl.eu/eu/tmnf/1on1/rounds/signup/

Time Table

Ostatnią, ale niemniej ważną rzeczą, o której powinieneś wiedzieć, jest czas rozgrywania twoich meczów. My cały czas mówimy, że puchar zostanie rozegrany w podwójno eliminacyjnym trybie. Może już wiesz, dlaczego puchar jest dłuższy od innych. Finał odbędzie się 18 lipca!
Poniżej mamy czasy, w której będą odbywać się dane rzeczy.

Rozstawienie 31 maja o dokładnie 23.00!
1 runda : Od 1 czerwca do 4 czerwca.
2 runda : Od 4 czerwca do 8 czerwca.
3, 4, ... : i tak co cztery dni :P..
Finał : Od 14 lipca do 18 lipca!

Masz cztery dni na rozegranie swojego meczu. Domyślna data jest pierwszą omówioną do pierwszego meczu ( Ostatni dzień jest dany o 20.00 )

LINK DO ZAREJESTROWANIA SPRING CUP!!! - http://www.esl.eu/eu/tmnf/1on1/sc_1_08/signup/

Jeśli masz jakieś pytania lub problemy, użyj poniższych opcji.

# Oficjalny kanał IRC to #esl.tm w sieci quakenet.org
# Możesz też zagadać do naszego admina używając "support system".

// Wasz team adminowski TMNF :)

---------
uwaga! :P
Poniewaz angielskiego nie mam w palcu, nie jest on jeszcze za***iscie wytrwalony, to w przetlumaczeniu mogą znaleźć się błędy. Jednak jako tako można to przeczytać, i dla nie kumatych z Angielskiego się domyślić mniej więcej, na czym ten turniej polega.

Mam nadzieję, że pomogłem :)
//xyxu.

[ Dodano 13 Maj 2008, 19:43 ]
Gracze potrzebują pucharów. My już mamy 5 1on1 pucharów w trybie "rounds", ale wszystkie te turnieje są grane w pojedynczo eliminacyjnym module. Teraz my ruszamy z prezentacją podwójno eliminacyjnym module : Wiosenny puchar 1on1 rounds!

To trochę spóźniona wiosna teraz i ponownie my prezentujemy Ci ładny cup : Wiosenny puchar 1on1 na rundach odbędzie się (?) w następnych 2 miesiącach i w tym czasie mamy relaksujący system z większym czasem na grę, i większą zabawą w podwójnych eliminacjach. Poniżej szczegóły.

Modus

Tryb będzie taki sam jak w "1on1 Rounds Ladder". Puchar to 64 slotowy podwójnie eliminacyjny turniej na trybie rounds : bo13. Więcej informacji możesz znaleźć tutaj - http://www.esl.eu/eu/tmnf/1on1/rounds/leagueinfo/.
proszę tez uzywac tych samych map (ESL Cup Tracks ) i ustawień.

Seedings

My używamy rozstawień z "1on1 Rounds Ladder". To oznacza że lepszy z laddera otrzyma rozstawienie "1", drugi otrzyma rozstawienie "2" itd..
...
Wszyscy nie zarejestrowani gracze otrzymają losowe rozstawienie, za biorącymi udział w ladderze.

LINK DO ZAREJESTROWANIA 1 on 1 rounds ladder- http://www.esl.eu/eu/tmnf/1on1/rounds/signup/

Time Table

Ostatnią, ale niemniej ważną rzeczą, o której powinieneś wiedzieć, jest czas rozgrywania twoich meczów. My cały czas mówimy, że puchar zostanie rozegrany w podwójno eliminacyjnym trybie. Może już wiesz, dlaczego puchar jest dłuższy od innych. Finał odbędzie się 18 lipca!
Poniżej mamy czasy, w której będą odbywać się dane rzeczy.

Rozstawienie 31 maja o dokładnie 23.00!
1 runda : Od 1 czerwca do 4 czerwca.
2 runda : Od 4 czerwca do 8 czerwca.
3, 4, ... : i tak co cztery dni :P..
Finał : Od 14 lipca do 18 lipca!

Masz cztery dni na rozegranie swojego meczu. Domyślna data jest pierwszą omówioną do pierwszego meczu ( Ostatni dzień jest dany o 20.00 )

LINK DO ZAREJESTROWANIA SPRING CUP!!! - http://www.esl.eu/eu/tmnf/1on1/sc_1_08/signup/

Jeśli masz jakieś pytania lub problemy, użyj poniższych opcji.

# Oficjalny kanał IRC to #esl.tm w sieci quakenet.org
# Możesz też zagadać do naszego admina używając "support system".

// Wasz team adminowski TMNF :)

---------
uwaga! :P
Poniewaz angielskiego nie mam w palcu, nie jest on jeszcze za***iscie wytrwalony, to w przetlumaczeniu mogą znaleźć się błędy. Jednak jako tako można to przeczytać, i dla nie kumatych z Angielskiego się domyślić mniej więcej, na czym ten turniej polega.

Mam nadzieję, że pomogłem :)
//xyxu.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Spring Cup 1v1 TMNF

Post by Słowik »

już się zarejestrowałem teraz tylko znaleźć te mapki i poczekać na to z kim gram mecz oraz umówić się z tym kimś

EDIT: Mapki też już mam teraz czekać na rozstawienie

EDIT2: Przeglądnałem mapki i są zajebiste bardzo płynne i fajnie się jeździ.

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Post Reply

Return to “ESL: ligi TMN”