Teraz się wszyscy na ten turniej napalili i chcą odrazu XDCoof wrote:To jak będzie wyglądał turniej będzie uzależnione od ilosci osób zapisanych. jesteśmy przygotowani na wszelkie możliwosci.MAXERRR wrote:czy będzie to system pucharowy ( czyli porazka = bb ) czy jednak system grupowy a pozniej pucharowy. ? mysle ze drugie rozwiazanie będzie bo turniej będzie bardziej ciekawszy ;] ale pucharowy 1vs1 tez nie pogardze ;]
[ Dodano 03 lipca 2008, 9:39 ]
EDIT: male sprostowanie , turniej trwa 6 dni także tylko pucharowy będzie
@Flagg - nie bój się. Wszystko w swoim czasie.
Razer TMNF
Razer TMNF
Razer TMNF
W samych rozowych stringach, taka nagroda bylaby bezcenna!Jakub wrote:osobiscie ci przyniose
Razer TMNF
Ja tez się wpisze,i moi koledzy pewnie tez
-
BEZIMIENNY
- Samochodowy prawiczek
Razer TMNF
Nieźle, szkoda że nie będę mógł obejrzećKonradM wrote:Jako ciekawostkę dodam, że część spotkań będzie transmitowana w HSTV
Razer TMNF
mysle, zo mozna już powiedziec, ze trasy będą techy zrobiony przez shadowa i ze do tej pory tylko on je zna.
admin glowny będzie także shadow, a coadmin coof.
mat i ja będą pomagac, jak potrzebne.
będziemy robić kwalifikacje na TA, a pozniej już się scigac na ROUNDS.
wiecej niebawem, jest warto brac udzial.
zapraszamy KAZDEGO gracza, niema się co bac, ze graja może lepsi.
może wlasnie w tym turnieju z dobrym wynikiem wlasnie ty się polecisz do jakiegoś dobrego klanu.
admin glowny będzie także shadow, a coadmin coof.
mat i ja będą pomagac, jak potrzebne.
będziemy robić kwalifikacje na TA, a pozniej już się scigac na ROUNDS.
wiecej niebawem, jest warto brac udzial.
zapraszamy KAZDEGO gracza, niema się co bac, ze graja może lepsi.
może wlasnie w tym turnieju z dobrym wynikiem wlasnie ty się polecisz do jakiegoś dobrego klanu.
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Gdzie się zapisać ??
Gdzie można się oficjalnie zgłosić ?? Czy nie ma czegoś takiego ??
P.S - dla pewności rozppoczęcie jest 14 ale o której godzinie i jaką nazwę będzie nosił serv
P.S - dla pewności rozppoczęcie jest 14 ale o której godzinie i jaką nazwę będzie nosił serv
Razer TMNF
Może to ty wygrasz 500 000zł w loterii wydawnictwa Reader's DigestJakub wrote:może wlasnie w tym turnieju z dobrym wynikiem wlasnie ty się polecisz do jakiegoś dobrego klanu.
Razer TMNF
A ile osob wchodzi do ROUNDS?Jakub wrote: będziemy robić kwalifikacje na TA, a pozniej już się scigac na ROUNDS.
Razer TMNF
zalezy ile się zapisze.
Razer TMNF
No to i może ja coś zdziałam w tym turnieju... Pożyjemy, zobaczymy.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Razer TMNF
Z XX chciałym zapisać : siebie, Majkela i Diablosa
Jero widze samodzilniejszy
Jero widze samodzilniejszy
-
BEZIMIENNY
- Samochodowy prawiczek
Razer TMNF
No i co z tymi zapisami kiedy będą?
Razer TMNF
Ile jeszcze razy spytacie kiedy będą zapisy?
To nie jest turniej ligi podwórkowej, więc czekajcie cierpliwie na informacje ze strony organizatorów, a nie spamujcie po raz setny o tą samą informację.
To nie jest turniej ligi podwórkowej, więc czekajcie cierpliwie na informacje ze strony organizatorów, a nie spamujcie po raz setny o tą samą informację.
Razer TMNF
Turniej jest od 14.07. Czy widzicie potrzebę natychmiastowego rozpoczęcia zapisów?! No kurde ludzie, trwa ESWC Masters i zarząd PGS ma trochę do roboty, a czas na turniej TMN jeszcze jest. O nic się nie bójcie.

Razer TMNF
k**wa a zaczęły się zapisy, że to ogłaszasz wszem i wobec ?Neo wrote:Ja też chcę
Zglaszam się
Razer TMNF
jeszcze dziś ma być news razem z info o zapisach i mappackiem (dwoma trasami - jedna na kwali TA 40s + nieuzytek z pl6 na rundy
), ale niczego nie obiecuje, to nie moja dzialka
Last edited by ShaDDy on 07 July 2008, 16:47, edited 1 time in total.
Razer TMNF
ja się zapisuje !Maciek wrote:kur** a zaczęły się zapisy, że to ogłaszasz wszem i wobec ?Neo wrote:Ja też chcę
Zglaszam się