Witam !!!
Mam malutki problem od wielu dni szukam na roznych stronkach skina Hyundaia Santa Fe.. Niestety bez powodzenia..
Wiec proszę was ... jeśli by ktos gdzies zauwazyl tego skina prosilbym o kontakt: gg-7646001
dzięki...
Mam Problem..
Mam Problem..
Poczekaj aż będzie dostępny car-park i cały tekst powinien być biały nie czerwony dla tego pozwoliłem sobie edytować twojego posta...
Mam Problem..
Nawet jak Car-Park się otworzy nie ma co szukać. Hyundaia Santa Fe nikt jeszcze nie stworzył.
Mam Problem..
Niewiem czy stworzyl ktos czy nie ale i tak będę szukal i znajde
...
a Wlasnie co jest z tym Car-Parkiem i kiedy będzie dostepny ??
a Wlasnie co jest z tym Car-Parkiem i kiedy będzie dostepny ??
Mam Problem..
Car-park ma być otwarty w styczniu czyli w tym miesiącu ale kurcze jeszcze closed.... 
Mam Problem..
hmm....mam nadzieje ze w Car-parku będzie multum skinów do TMU!
Bo jak narazie to tylko można kupic za miedziaki....z tego co wiem....
np 200 coppersów za coś co wygląda jak zmutowana mucha?! :shock: ehh.....
np 200 coppersów za coś co wygląda jak zmutowana mucha?! :shock: ehh.....
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Mam Problem..
Hyundai Santa Fe? nowy czy starszy;PP jeśli ktos bd widzial Mitsubishi Space Star to proszę o napisanie;)

Mam Problem..
Ja Też mam problem... Wszystko ekstra ale chcę pobrać to Trackmanii nowe samochody te niestandardowe ale nie znam linka.. Jak byłby ktoś łaskaw to podał by mi ten link.... Proszę uprzejmie :D .
Pozdrawiam KeUriO.
Pozdrawiam KeUriO.
Mam Problem..
http://trackmania.southmoon.net/cars/nations/KeUriO wrote:Ja Też mam problem... Wszystko ekstra ale chcę pobrać to Trackmanii nowe samochody te niestandardowe ale nie znam linka.. Jak byłby ktoś łaskaw to podał by mi ten link.... Proszę uprzejmie.
Pozdrawiam KeUriO.