PL5 - kwali.
PL5 - kwali.
master o tej porze już spal;p
pf cudem się zalapalismy ale jesteśmy;p wtedy dobrzew kwaliposzlo a w lidze kiepsko;p może będzie odwrotnie;> gl hf^^
pf cudem się zalapalismy ale jesteśmy;p wtedy dobrzew kwaliposzlo a w lidze kiepsko;p może będzie odwrotnie;> gl hf^^

- blade_6667@wp.pl
- Jeździ konno
PL5 - kwali.
kubus dzięki za takie słowa staramy się cały czas dorownac najlepszym Teamom polskiej sceny ale nie zawsze nam wychodzi
no ale jesteśmy w 1 lidze i się cieszymy i teraz wiadomo ze pl4 to nie był fuks w pierwszej lidze no ale zobaczymy jak będzie nam szła ta cała gra. pozdrawiam 
http://www.rbf.minim.pl/
http://s23.bitefight.onet.pl/c.php?uid=16466
kliknij to jest tylko chwila i nic nie stracisz
http://s23.bitefight.onet.pl/c.php?uid=16466
kliknij to jest tylko chwila i nic nie stracisz
PL5 - kwali.
łeeee to co my (2 liga) nie gramy
Bo terminarza nie widac 
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
PL5 - kwali.
o 17 podamy trasy 
PL5 - kwali.
lol ludzie czy wy myśleć nie umiecie? zrobiłem ten terminarz w 4 minuty dla informacji dla innych, a teraz sporo osób do mnie pisze, żebym zrobił i dla drugiej -.- rozpiske kto z kim gra kiedy dał mor_olo w temacie pl5 - informacje. Każdy może sobie sam dobrać wszystko.
Dostałem na pw od Fana. Nawet nie sprawdzam.
1-sza kolejka
K&D vs KSZO
P4G vs SM
R7 vs UD
2-ga kolejka
K&D vs SM
P4G vs R7
KSZO vs UD
3-cia kolejka
K&D vs UD
P4G vs KSZO
R7 vs SM
4-ta kolejka
K&D vs R7
P4G vs UD
KSZO vs SM
5-ta kolejka
K&D vs P4G
R7 vs KSZO
UD vs SM
Dostałem na pw od Fana. Nawet nie sprawdzam.
1-sza kolejka
K&D vs KSZO
P4G vs SM
R7 vs UD
2-ga kolejka
K&D vs SM
P4G vs R7
KSZO vs UD
3-cia kolejka
K&D vs UD
P4G vs KSZO
R7 vs SM
4-ta kolejka
K&D vs R7
P4G vs UD
KSZO vs SM
5-ta kolejka
K&D vs P4G
R7 vs KSZO
UD vs SM

PL5 - kwali.
gl & hf w lidze dla Ciebie i twojego teamujakub wrote:a tak w ogole chciał bym pogratulowac teamowi RBF.
mimo ze opuscili ich niby paru dobrych graczy zakwalikowali się bez problemu na 1. lige 2 raz z rzedu, i to nawet na 4 mieiscu.
raczej zadko gadaja bzdory, i nie pisza bez sensu na forum (może seque tu jest wyjatek).
maja fajna strone, i widocznie nie zle zorganizowany team.
wiec dla mnie to jest team tych kwalifikacji, gg.
chciałem dodac, ze to kwali nalezalo to graczy z mojego bylego fbn: seba, jarecki, wandal, slowik, hornet, rafik - mimo, ze niektorzy mieli gorsze czasy to wiekszosc wystapila i to mnie cieszy
Last edited by envy on 17 December 2007, 16:37, edited 1 time in total.
PL5 - kwali.
Wielkie dzięki jakub! No szczerze to po przejechaniu kwali nie liczyliśmy na 1. lige bo z czasów nie byliśmy zadowoleni. No ale udało się i teraz znowu czekają nas trudne meczejakub wrote:a tak w ogole chciał bym pogratulowac teamowi RBF.
mimo ze opuscili ich niby paru dobrych graczy zakwalikowali się bez problemu na 1. lige 2 raz z rzedu, i to nawet na 4 mieiscu.
raczej zadko gadaja bzdory, i nie pisza bez sensu na forum (może seque tu jest wyjatek).
maja fajna strone, i widocznie nie zle zorganizowany team.
wiec dla mnie to jest team tych kwalifikacji, gg.

PL5 - kwali.
Własnie dzięki jakub
, twój team też się spisał, szkoda tylko ze ty nie jechałes w kwali
POZDRO! Graty dla wszystkich szczególnie dla 1 ligowców, pS pokazało klase 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - kwali.
moim zdaniem naprawdę ciekawe będą mecze z TCW, Sod, poniewaz to nowe teamy, ktore moga namieszac
w ogóle gg dla wszystkich, fajnie ze ci , ktorzy się zapisali, nie mieli tego w d*pie, tylko przyszli i pojechali na miare swoich mozliwosci ^^ 
PL5 - kwali.
szkoda by byla, jak bym jechalmichal200594 wrote:Własnie dzięki jakub, twój team też się spisał, szkoda tylko ze ty nie jechałes w kwali
POZDRO! Graty dla wszystkich szczególnie dla 1 ligowców, pS pokazało klase
PL5 - kwali.
dzięki jakub. ten dobry wynik rbf to zasluga głównie szyma i foxiego który przyszedl do rbf kilka dni temu:D
foxy = michal200594
foxy = michal200594
PL5 - kwali.
Najbardziej się 4 kolejki obawiam. ;]
Zepsuliśmy te kwalifikacje, ale się udało. I dzięki za miłe słowa pod adresem *TCW*
Jak chodzi o terminarz to się spodziewałem, że Cię będą prosić... Sprawa kilku minut, nic lepszego do roboty nie miałem w tym momencie...
Pyzdry ;P
Zepsuliśmy te kwalifikacje, ale się udało. I dzięki za miłe słowa pod adresem *TCW*
Jak chodzi o terminarz to się spodziewałem, że Cię będą prosić... Sprawa kilku minut, nic lepszego do roboty nie miałem w tym momencie...
Pyzdry ;P
<- Drzwi