PGS mistrzem Polski po raz kolejny!

Newsy ze strony glównej
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Seque wrote:staralem się "uzgodnic termin z cl'ami" ale jakub nie był laskawy mnie poinformowac, ze mecz jest o 19:30
to samo irred, do którego pisalem na gadu w sobote i nie było zadnej odpowiedzi
nie mam obowiązków prasowych, tym bardziej nie muszę tłumaczyć się przed Tobą gdzie byłem i czemu nie odpisałem. Nie jestem jedyną osobą w TCW i jakbyś się do kogoś odezwał to powiedzieliby Ci, co i kiedy
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Seque wrote:staralem się "uzgodnic termin z cl'ami" ale jakub nie był laskawy mnie poinformowac, ze mecz jest o 19:30
to samo irred, do którego pisalem na gadu w sobote i nie było zadnej odpowiedzi
czemu mielibysmy z toba zalatwiac? nie ptrzebnie się tam w ogole mieszales, bo nic z tym nie miałeś do roboty.
jak co, to bysmy to zalatwiali z odpowiedzielnymi z HSTV.
wiedzielismy poprostu, ze będzie z tym trudno, bo jest final ME, wiec zamiast coś tam się z TMN na HSTV nie udalo, wolilismy ich nie prosic o transmisje.

JUREK:
ludzie z HSTV dużo dla nas robia. stawiaja serwery, adminuja wazne lany i jako pierszy serwis polski pokazali trackmanie.

nie musieli by nic z tego robić, ale jednak robia, wiedz moim zdajem powinnismy być wdzieczni.

bez HSTV np nigdy bys nie zobaczyl finalu ESWC z TMN.
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Post by Bad Olo »

Kilka dni temu Konrad z hstv obiecywał relacje:
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... &start=105
Jak widać na obiecankach się skończyło. Mają gdzieś trackmanię i pokazywanie jej w swoich mediach. Widocznie sponsorują ich jakieś firmy zbrojeniowe, bo nic tylko "pepeszki" promują. Gadanie, że nie ma komentatora w Warszawie, to tylko wymówka.

Sto% poparcia. Ja to zauważyłem jakoś w PL4 albo PL5 i cały czas to samo, to samo, to samo.

udzie z HSTV dużo dla nas robia. stawiaja serwery, adminuja wazne lany i jako pierszy serwis polski pokazali trackmanie.
nie musieli by nic z tego robić, ale jednak robia, wiedz moim zdajem powinnismy być wdzieczni.
bez HSTV np nigdy bys nie zobaczyl finalu ESWC z TMN.

HSTV robią serwery, tyle dobrze. Zawsze to jakaś 'reklama'. Wdzięczni możemy być Howardowi Webb czy jak to się mówi, a nie jakiemuś HSTV. Bez HSTV nie zobaczylibyśmy finału TMN? Z nim nawet nie widzileśmy ; )
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Chłopaki, sami dobrze wiecie jak trudno jest się umówić w terminie odpowiadającym obu drużynom. Przy relacji HSTV trzeba dodac do tego jeszcze mozliwosci czasu komentatora i studia. To naprawdę nie jest takie prosto by zgrac wszytskich razem.
*... i wszystko jasne.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

mor_olo wrote:Chłopaki, sami dobrze wiecie jak trudno jest się umówić w terminie odpowiadającym obu drużynom. Przy relacji HSTV trzeba dodac do tego jeszcze mozliwosci czasu komentatora i studia. To naprawdę nie jest takie prosto by zgrac wszytskich razem.
To niech nie obiecują chociaż ;o
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Najlpeiej neich nic nie robia, bo jeszcze im się nie uda i będzie zle.
*... i wszystko jasne.
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

Panowie, musze coś powiedziec na ich obrone. Otoz kilka dni temu, jeden z komentatorw, sam zglosil się do mnie, w sprawie elblaga, zeby mu wszysko powiedzial co i jak, zeby jak najlepiej wypadla relacja turniej tmnf w elblagu. Mysle, ze teraz będzie już ok ;)
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

Gratulacje barany :D

A mor_olo jak zwykle stringi na lewo zalozone i metka mu się wzyna w kark :)

Ogolnie to smiech na sali , a jeżeli chodzi o hstv to oni tez chcieli obejrzec pewnie euro :)

Koniec PL6 - PGS mistrzem - wasze stare piorą w rzece i klaszcza u Rubika i fuck off all xD

Chlopaki gracie mi :)

Jak Pan da to się zjawie na jakiejs indywidualce zeby opic sprawe :)

pozdro
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “News”