Ale walentynki to taki dość głupi obyczaj ^^. Tylko traci się kase.
STML2 + admin na ESL
STML2 + admin na ESL
Olo, my wiemy, że cały czas siedzisz na TM
.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STML2 + admin na ESL
walentynki to swieto dla gimnazjalistow. kto o zdrowych zmyslach wpierdziela się do kina gdzie nie ma miejsc w ten tlok, albo lazi po zapchanych knajpach. a w plenerze tez nie ma jak wspolnie spedzic bo zimno. tyle ode mnie, czekajcie na kolejne wyklady ;p
STML2 + admin na ESL
wuaśnie, Walentynki... ten tego, fajnie było w podstawówce wysyłać ludziom kartki z napisem "umyj się" jak myśleli, że randkę będą mieli ;p
Teraz to sobie można wieczór z dziewczyną każdy spędzać jak walentynki, nie? ;p
Teraz to sobie można wieczór z dziewczyną każdy spędzać jak walentynki, nie? ;p
STML2 + admin na ESL
Dokładnie. Walentynki są dla niedojrzałych, naiwnych idiotów i idiotek.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STML2 + admin na ESL
Abszt obraziłeś w tym momencie moją siostrę :< no nieładnie a ona po prostu nie wie że walentynki są za każdym razem jak widzi swoją ukochaną osobę ><

STML2 + admin na ESL
Wybacz, ale pisząc o osobach niedojrzałych nie miałem przede wszystkim na myśli gimnazjalistów czy osoby z podstawówki, ale osoby już prawie dorosłe, bądź dorosłe wiekiem, które niestety ulegają modzie, zamiast pielęgnować to uczucie każdego dnia.DiabloS_CRB wrote:Abszt obraziłeś w tym momencie moją siostrę :< no nieładnie a ona po prostu nie wie że walentynki są za każdym razem jak widzi swoją ukochaną osobę ><
A jak siostra nie wie, to można szczerze porozmawiać i wytłumaczyć
STML2 + admin na ESL
Dokałdnie ja gram codziennie w TM nie tylko w walentynki 
*... i wszystko jasne.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STML2 + admin na ESL
widzę nie tylko ja darzę TM większym uczuciemmor_olo wrote:Dokałdnie ja gram codziennie w TM nie tylko w walentynki

STML2 + admin na ESL
Widzę TM ma wielu kochanków.. puszczalska ;PDiabloS_CRB wrote:widzę nie tylko ja darzę TM większym uczuciemmor_olo wrote:Dokałdnie ja gram codziennie w TM nie tylko w walentynki, ale jeszcze nie doszło do poważnych rozmów o wspólnej przyszłości. Boję się, że się spłoszy :<
*... i wszystko jasne.
STML2 + admin na ESL
Jak to ujął mój kolega - w Walentynki i urodziny jego dziewczyna otwiera przed nim i serce, i pupę.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STML2 + admin na ESL
a w pozostałe dni to co robią? Machają do siebie z 5 m?Botrex wrote:Jak to ujął mój kolega - w Walentynki i urodziny jego dziewczyna otwiera przed nim i serce, i pupę.

-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
STML2 + admin na ESL
to ja morolowiu i Diablosowi przez male s zycze wesolego dymanka z bolidem (rura wydechowa czeka), tymczasem jeśli komus się nudzi to sobie może przeczytac podsumowanko 3 kolejki 
http://cybercenter.pl/news/160/BVG_i_FF ... awans.html
STML2 + admin na ESL
P4G gra z ImperialResidents a nie z Snpdamianhhh wrote:to ja morolowiu i Diablosowi przez male s zycze wesolego dymanka z bolidem (rura wydechowa czeka), tymczasem jeśli komus się nudzi to sobie może przeczytac podsumowanko 3 kolejki
Jak do tej pory to faktycznie czarne chmury nad większością polskich drużyn w tym STML2. Jedynie MD świetnie sobie radzi i ŃP no i P4G (ale okaże się to za tydzień czy aż tak dobrze...). Jak ktoś napisał wcześniej "KD pokazuje jak zasługiwało na 1 Ligę", w NAR zabrakło motywacji... - zamiast nich wolałbym w 2 lidze MD, bo nawet jak przegrywają, to z walką a nie z pier**leniem " mecz był do wygrania, ale...etc".
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
STML2 + admin na ESL
Shad to nie jest tak że oni są za mocni tylko nam się nie chcę i mamy wyjebane ^^
swoją drogą mimo że mieliśmy wyjebane wycisneliśmy 6-6 na tej nowej mapce czyli tamci byli po prostu do dupy
swoją drogą mimo że mieliśmy wyjebane wycisneliśmy 6-6 na tej nowej mapce czyli tamci byli po prostu do dupy

STML2 + admin na ESL
@Absztty - poprawione
Diablosie, to nie jest tak, ze przedstawiam to co wiem, tylko fakty wynikajace z tabeli
Diablosie, to nie jest tak, ze przedstawiam to co wiem, tylko fakty wynikajace z tabeli
STML2 + admin na ESL
W 3 lidze są 3 grupy , czy wie ktoś jak będą wyglądać play offy w 3 lidze?
STML2 + admin na ESL
MaDrivers 2-1 Red Clan
SVK 4-5
Jail 7-2
Last 7-2
SVK 4-5
Jail 7-2
Last 7-2