PL9 - opinie i pytania

Post Reply
Jero
Admin

PL9 - opinie i pytania

Post by Jero »

Ludwik' wrote:A nie wierze ze nikt z TCW tego jeszcze nie czytał.
Czytać to na pewno czytali, może uważają że nie muszą się tłumaczyć. ;) Szkoda że nie wystąpią bo chciałbym zobaczyć teraz mecz XX vs US, było by dużo ciekawiej niż na poprzednim PL :)
Image
Mighty Stefan
Jeździ konno

PL9 - opinie i pytania

Post by Mighty Stefan »

Szampon wrote:Nar jak zwykle się nie dostanie do 1. ligi :D
A Ty co, reinkarnacją nostradamusa jesteś?
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

PL9 - opinie i pytania

Post by Fefan »

Ehh szczerze, to mialem zamiar napisac jakieś "oswiadczenie" od razu po zapisach, dlaczego nie startujemy itp. Ale czytajac wiekszosc (zaznaczam- wiekszosc- nie wszystkie ;P) tutejszych komentarzy doszedlem do wniosku, ze to nie ma sensu, bo i tak jesteście madrzejsi i wiecie najlepiej czemu nie gramy w pl9... Tak wiec, z mojej strony, zadnego komenta (poza tym) raczej nie otrzymacie. może jak wroci Redzik to się wypowie, ale to już nie zalezy ode mnie.
Image
Image
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

PL9 - opinie i pytania

Post by Majkel »

Szkoda że nie wystąpią bo chciałbym zobaczyć teraz mecz XX vs US, było by dużo ciekawiej niż na poprzednim PL
w Pl7 byla moc <3

ja w zupelnosci rozumiem TCW, i pomijajac to, jakie mozliwosci im daje PL9 a to costam na esl, imo mogli poprostu wybrac CALKOWICIE PROFESJONALNA lige zagraniczna (chyba! nie orientuje się, ale mozna tak wnioskowac) niz PL, ktore (z calym szacunkiem dla organizatorow ktorzy w ogole się podejmowali tego, jednak duzego, wyzwania) raz za razem mialo jakieś bulwersy problemy i mi niestety czesto kojarzylo się raczej ze zla atmosfera... A to raz komus dali powtarzac kwali, a to FF zostalo zdyskwalifikowane, a to (oczywiście od niektorych) daly się slyszec glosy ze jeśli tcw przegra z xx w ostantim meczu PL8, to mecz był ustawiony... Dlatego rozumiem ze TCW zdecydowalo się grać gdzie indziej, acz ubolewam ze poziom spada w zwiazku z tym ;)
Image
Image
w4rLike
Jeździ konno

PL9 - opinie i pytania

Post by w4rLike »

Jako jeden z managerow zespolu US (nie dywizji TMNF) chcialbym tylko powiedziec, a raczej podkreslic iz jest to calkowity i dobrowolny wybor naszych zawodnikow gdzie i kiedy zagraja. Nikt z zarzadu/managerow UniversalSoldiers nie naciskal na dywizje tmnf by brala udzial w lidze od ESL, a nie w nieoficjalnych mistrzostwach polski.
Image
chybeck
Pirat drogowy

PL9 - opinie i pytania

Post by chybeck »

w4rLike wrote:Jako jeden z managerow zespolu US (nie dywizji TMNF) chcialbym tylko powiedziec, a raczej podkreslic iz jest to calkowity i dobrowolny wybor naszych zawodnikow gdzie i kiedy zagraja. Nikt z zarzadu/managerow UniversalSoldiers nie naciskal na dywizje tmnf by brala udzial w lidze od ESL, a nie w nieoficjalnych mistrzostwach polski.
PO TWIER DZA ----- MY
rugger
Doświadczony driver

PL9 - opinie i pytania

Post by rugger »

Eh według mnie na następny raz pl powinien odbywać się po stc (lub w innym terminie nie kolidującym z esl - nc - stc), wtedy chyba nic takiego wielkiego nie ma. Jeżeli jeden z najlepszych teamów nie zapisuje się do ligi to po prostu ona wiele traci a jeżeli wziąć pod uwagę, że są to mistrzowie to już w ogóle klapa. Szkoda, że us nie będzie grało bo myślę, że nie będzie jako takiego porównania wszystkich najlepszych graczy przed zbliżającym się nations cupem ;x.

poza tym nie ma się co spinać, każdy podejmuje własne decyzje, jeżeli chodzi o mnie to jakbym miał wybrać między pl a esl to sam nie wiem, co by było lepsze, na szczęście drużyna wybiera za mnie : )

enjoy.
OrdonekQ7
Moderator

PL9 - opinie i pytania

Post by OrdonekQ7 »

kiedyś były dwa PL w roku i szło ustalić termin, teraz trudno z jednym..widać scena idzie do przodu, skoro jest tak "napięty" terminarz. ;)
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL9 - opinie i pytania

Post by ShaDDy »

w4rLike wrote:Jako jeden z managerow zespolu US (nie dywizji TMNF) chcialbym tylko powiedziec, a raczej podkreslic iz jest to calkowity i dobrowolny wybor naszych zawodnikow gdzie i kiedy zagraja. Nikt z zarzadu/managerow UniversalSoldiers nie naciskal na dywizje tmnf by brala udzial w lidze od ESL, a nie w nieoficjalnych mistrzostwach polski.
Według serwisu w4rlike wiele razy ułatwiał wygranie meczów swoich podopiecznych, poprzez zlecanie ataków DDoS, między innymi na zawodników UF Gaming czy SAYCOM Gamer, a dokładniej Jakuba "Tupiego" Wójcika, w meczu przeciwko Pio. Portal publikuje screeny smsów od Piotrka do osoby, która miała zająć się atakami. "Zyjesz? Wiesz ze us musi wygrac z uf? Dogadamy się co i ile, hjhjhjhj" - treść jednej z wiadomości nadesłanych przez w4rlike'a.
Jak nagle spowaznial. Pozdrawiam Kondzia :*
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PL9 - opinie i pytania

Post by Jakub »

pozdrawiam warlika.
Coof
Osiwiał za kierownicą

PL9 - opinie i pytania

Post by Coof »

Oja, ale wy przeżywacie :D US ma pełne prawo do niewystępowania. I nic wam do tego czy chodzi o 4. ligę ESL czy to, że przy tej ilości nieaktywnych botów obawiali się wpierdolu od XX i POL. Fakt, że jeszcze nigdy nie było tak, żeby jeden z głównych faworytów nie zgłosił się do turnieju, ale to szansa dla zespołów mniej utytułowanych. Ich prawem jest grać gdzie chcą :) A jeśli kiedyś ktoś powie, że dajmy na to XX jest mistrzem Polski tylko dlatego, że US akurat grało ESLa to w moich oczach będzie zerem :) No a jak POL będzie mistrzem to akurat na bank takie gadanie się zacznie :D Grajta, nie gadajta.
w4rLike
Jeździ konno

PL9 - opinie i pytania

Post by w4rLike »

Tak shadowku wierz we wszystko co jest w mediach, pewnie glosowales na kaczynskiego i jego wielka przemiane :)

Sarkastycznie odpowiadajac, tak US.tmnf nie bierze udzialy w PL9 bo nie chce mi się już ddosowac, inaczej spokojnie bez wielkich treningow wygralibysmy wszystkie mecze:)

Btw Diavel jest od was z teamu? nie dawajcie mu wodki bo zdradza wasze mroczne tajemnice ponoc :-) tak tylko slyszalem wiec moga to być plotki tylko, jeśli tak to przepraszam diavelku
Image
Jakub

PL9 - opinie i pytania

Post by Jakub »

no k**wa warlike, zniszczyles nasz team przez to stwierdenie o diavelu.
co za ch** z diava, lohohoohoho.

luk here:

niech diav wiecej chlecje, mamy w dupe srultigamingi it.
ty wielki dzialaczu polskiego esportu.
zal US, ze z toba wytrzymuja.
gl w 4. lidze.
pi***olony egomanie, mixed martial arts k**wa.

Image

a ty fefan pomysl o tym, co ten idiota z was robi.
w4rLike
Jeździ konno

PL9 - opinie i pytania

Post by w4rLike »

te gamingi maja tez wy123 na Ciebie także dobrze się uzupelniacie :) co do diavela, to podobno na wcg chwalil się po pijaku ze macie już mapki do PL9, także hf. A co do dzialacza, to ja nigdy tak o sobie nie mowilem, i nie chciałem by ktos tak o mnie mowil, w przeciwienstwie do Ciebie, gdy zawsze wyklocasz się ile to dla sceny zrobiłeś.

Tak tak, wiem teraz mi pocisniesz w swoim stylu.
Image
Jakub

PL9 - opinie i pytania

Post by Jakub »

w4rLike wrote:te gamingi maja tez wy123 na Ciebie także dobrze się uzupelniacie :) co do diavela, to podobno na wcg chwalil się po pijaku ze macie już mapki do PL9, także hf. A co do dzialacza, to ja nigdy tak o sobie nie mowilem, i nie chciałem by ktos tak o mnie mowil, w przeciwienstwie do Ciebie, gdy zawsze wyklocasz się ile to dla sceny zrobiłeś.

Tak tak, wiem teraz mi pocisniesz w swoim stylu.
nom, w moim stylu.
tak się chwale, ze zrezygnowalem z teamleadera [POL] i kapitana repre i polecalem gracza wlasnie waszej druzyny.
przez Ciebie tcw strasznie traci, moj drogi.
a czy o tym mowisz, czy nie, nie ma znaczenia.
to co ty robisz, mowi samo za siebie.
w4rLike
Jeździ konno

PL9 - opinie i pytania

Post by w4rLike »

Co traci?:D bo ja ani nikt inny z zarzadu US im się nie miesza w zespół, no ale fakt tcw stracilo baaaaaaardzo wiele bo napisalem tutaj 3-4 komenty! Coz za niezly tok rozumowania. Dziwne ze nie odniosles się tylko do jednej rzeczy w moim poscie. No ale widocznie coś w tym jest ^^
Image
Jakub

PL9 - opinie i pytania

Post by Jakub »

w4rLike wrote:Co traci?:D bo ja ani nikt inny z zarzadu US im się nie miesza w zespół, no ale fakt tcw stracilo baaaaaaardzo wiele bo napisalem tutaj 3-4 komenty! Coz za niezly tok rozumowania. Dziwne ze nie odniosles się tylko do jednej rzeczy w moim poscie. No ale widocznie coś w tym jest ^^
aha, wiec wielka konspiracja jest powodem nie brania udzialu w PL firmy TCW?

rozjebiecie caly swiat tmn w 4. lidzie, powodzenia.
Abszt
Pirat drogowy

PL9 - opinie i pytania

Post by Abszt »

Ja tylko tak na uspokojenie tych, którzy wierzą, że trasy do PL9 ujrzały światło dzienne. Otóż jest to nieprawda na 100% jeśli chodzi o właściwy mappack na PL9. Natomiast co do wszystkich wysłanych tras - nawet jeśli ktoś jest w ich posiadaniu (w co wątpię), to nic mu to nie da. Blisko 75 tras z czego grubo ponad połowa miała szansę na ukazanie się w turnieju. Co do tras jakie się ukażą w turnieju - wie o tym tylko Scooter i od niego na pewno takie przecieki nie wyszły i nie wyjdą.
Jakub

PL9 - opinie i pytania

Post by Jakub »

a ja dodam, ze przysiegam, ze w zyciu o jakiś trasach nie wiem i nie chce wiedziec.
jak warlike twierdzi, ze coś na ten temat wiem, poprostu klamie, bzdura jak ch**.
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL9 - opinie i pytania

Post by ShaDDy »

w4rLike wrote: co do diavela, to podobno na wcg chwalil się po pijaku ze macie już mapki do PL9, także hf. A co do dzialacza, to ja nigdy tak o sobie nie mowilem, i nie chciałem by ktos tak o mnie mowil, w przeciwienstwie do Ciebie, gdy zawsze wyklocasz się ile to dla sceny zrobiłeś.
ogien :d mapki ma cale pol, trenimy w szczegolnosci u jakuba na dancefloor party i na tsie przy dopingu Marty i Gosi. ponadto mapki maja lewy, arek, xen, chybe, tuner (ten to już wgl mial wczesniej, pozdrawiam Suna :D) i ktostam jeszcze, pa
Last edited by ShaDDy on 04 September 2010, 12:29, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Polish League 9”