ESWC-Zczaj to!!!!
ESWC-Zczaj to!!!!
hehe tak trzymaj Wally i tak będziemy swietowac Twoje zdrowie 10 dni wczesniej co nie?:D pozdro:*

ESWC-Zczaj to!!!!
I wszystko jasne.MOGĄ GRAĆ OSOBY OD 16 LAT W GÓRĘ (lub 15, jeśli 16 lat skończą najpóźniej 4 lipca)! TAKI JEST WYMÓG ORGANIZATORA ŚWIATOWYCH FINAŁÓW.
NA IMPREZĘ ESWC 2007 POLAND BY AMD - ORAZ NA POZOSTAŁE TURNIEJE - TAKIEGO OGRANICZENIA JUŻ NIE MA. ZOBACZYĆ NAJNOWSZY SPRZĘT, ZAGRAĆ NA KONSOLACH, W INNYCH TURNIEJACH ETC. MOŻE JUŻ KAŻDY - BEZ WZGLĘDU NA WIEK.
*... i wszystko jasne.
ESWC-Zczaj to!!!!
I dlatego lubiee mowic z tobaaa sialala ;P . Olo thx ; ) no to co jazdaa panowie ;p a tak na serio ubieramy jakieś jednolite koszulki lub coś w tym stylu ?:p bysmy się wyrozniali jako ekipa TMN ?:D
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC-Zczaj to!!!!
Cześć.
Czas na kilka nowych informacji odnośnie turnieju Airwaves Trackmania Nations. Sponsorem tytularnym jest firma Airwaves (producent m.inn świetnych gum do żucia
), natomiast organizatorem polskich finałów organizacja Headshot Media (internetowe radio oraz telewizja poświęcona grom komputerowym).
Nagrody w turnieju Airwaves Trackmania Nations:
1 miejsce – W pełni opłacony wyjazd do Paryża oraz 32-calowy Telewizor LCD, HD Ready. Kontrast 5000:1, czas reakcji 8 ms, 12.8 miliarda kolorów i przepiękny wygląd. Nagroda o wartości 3000 zł.
2 miejsce – Kamera cyfrowa oraz Zestaw Kina Domowego 5.1 . Nagrody o wartości 1200 zł.
3 miejsce – Aparat cyfrowy z 7.3 miliona pikseli. Nagroda o wartości 700 zł.
Więcej informacji znajdziemy na stronie ESWC Poland 2007 - http://digitalarena.pl/news.php?nid=357&did=ALL.
Serdecznie zapraszamy
Redakcja Headshot Media.
Czas na kilka nowych informacji odnośnie turnieju Airwaves Trackmania Nations. Sponsorem tytularnym jest firma Airwaves (producent m.inn świetnych gum do żucia
Nagrody w turnieju Airwaves Trackmania Nations:
1 miejsce – W pełni opłacony wyjazd do Paryża oraz 32-calowy Telewizor LCD, HD Ready. Kontrast 5000:1, czas reakcji 8 ms, 12.8 miliarda kolorów i przepiękny wygląd. Nagroda o wartości 3000 zł.
2 miejsce – Kamera cyfrowa oraz Zestaw Kina Domowego 5.1 . Nagrody o wartości 1200 zł.
3 miejsce – Aparat cyfrowy z 7.3 miliona pikseli. Nagroda o wartości 700 zł.
Więcej informacji znajdziemy na stronie ESWC Poland 2007 - http://digitalarena.pl/news.php?nid=357&did=ALL.
Serdecznie zapraszamy
Redakcja Headshot Media.
ESWC-Zczaj to!!!!
sa jeszcze znaki i cudynatomiast organizatorem polskich finałów organizacja Headshot Media (internetowe radio oraz telewizja poświęcona grom komputerowym).
Last edited by Jakub on 06 April 2007, 19:19, edited 1 time in total.
ESWC-Zczaj to!!!!
pozdrawiamy firme od gumek
Jak zuje 2 niebieskie i pije chlodna wode to czuje jak mi się krystalizuja sopelki na gardle
polecam fajne uczucie
ESWC-Zczaj to!!!!
Ja Khas i Holus jedziemy pociagiem z wrocławia są inni chętni ?:)
*... i wszystko jasne.
ESWC-Zczaj to!!!!
no ciekaw jestem kto się odwazy ;d;d;d;d
ja już tam z holusem ustalilem ze ma cie wykorzystac zebys slabiej jezdzil
ESWC-Zczaj to!!!!
dobrze ze nie jadę z nim sam na sam 
PO drugie <LOL> holus prosi mnie zebym był jego opiekunem
PO drugie <LOL> holus prosi mnie zebym był jego opiekunem
*... i wszystko jasne.
ESWC-Zczaj to!!!!
Olo jak nie ma się 16 lat to mozna grać poniżej 16stki ale z opiekunem..? czy jak? bo nie wiem po co to... 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC-Zczaj to!!!!
Ta, ty wciskasz gaz i hamulec, a opiekun skreca.
A czy zarejestrowaliscie się na stronie eswc.com? I czy coś trenujecie? :> Bo ja jakos jeszcze nie mialem okazji.
A czy zarejestrowaliscie się na stronie eswc.com? I czy coś trenujecie? :> Bo ja jakos jeszcze nie mialem okazji.
ESWC-Zczaj to!!!!
Ta olo napisalem Ci tak zeby moj stary się odczepil:D bo moja matka to looz ale stary nawiedzony jest;D , mial wylatywac do islandii tydzien wczesniej a jednak przedluzyl sobie i mu odjebalo ;p
btw. Zeman prawdopodobnie jedzie jeszcze z nami z wrocka
btw. Zeman prawdopodobnie jedzie jeszcze z nami z wrocka
ESWC-Zczaj to!!!!
marvas, ja już jutro będę wiedzial, czy w piatek pracuje, wiec napisze jutro wieczorem, czy jadę. tak w ogole już z baxam jest ustawione wszystko, czekam jeszcze tylko na info z pracy.
trenuj trenuj, zeby w pociagu z wroclawia nie jechala pierwsza trojka tego turnieju. a nie, sorry, pierwsza dwojka, bo holus dzieciak jest za młódy
trenuj trenuj, zeby w pociagu z wroclawia nie jechala pierwsza trojka tego turnieju. a nie, sorry, pierwsza dwojka, bo holus dzieciak jest za młódy
ESWC-Zczaj to!!!!
Wroclaw : Mor_olo , ja , phx ;> a zemana coś wcielo
no to do jutra miski :>