Rynek transferowy v2.0
Rynek transferowy v2.0
przede wszystkim to przyszłość ligi jest wątpliwa, jako że 5 sezonem miał się zająć mtik na spółkę z pyszem, ale ten pierwszy złapał focha na f1 i nie wiadomo, co z tego wyjdzie...
Rynek transferowy v2.0
Davox a po ch**a ci miejsce skoro i tak nie przychodzisz na wyścigi? I co na następny sezon (jeśli będzie) zrobisz tak jak połowa ludzi w tym, będziesz w zespole tylko zajmował miejsce komuś kto chce jeździć?

Rynek transferowy v2.0
Charnan to nic nie znaczy ,że nie było mnie na 2 wyścigach miałem problemy i koniec teraz się biorę za siebie i jeżdzę i jak będzie następny sezon to chcę jeżdzic a ty się nie wpierdalaj jak nie wiesz...
Rynek transferowy v2.0
Chłpocze, ja przez cały sezon walczyłem żeby się dostać do jakiegoś teamu, a ty kuźwa jesteś w jakimś narzekasz. Jak będziesz jeździł to na pewno cie wezmą gdzieś, z tego co wiem ci co jeździli mają pierwszeństwo przy teamach na następny sezon.

Rynek transferowy v2.0
Dobrze Chłopcze ,ale nie chcę być na koniec wyjebany... i nie jeżdzic w następnym sezonie (jak będzie oczywiście..)
Rynek transferowy v2.0
davox, widzisz jaka frekwencja jest, wolnych miejsc będzie wpizdu i jeszcze trochę...
Rynek transferowy v2.0
Ja bym był chętny do Red Bulla. Wiem że nie grałem wyśigów w USF1 ale niestety nie mogłem szkoła itd ale od następnego gp powracam
więc może znajdzie się dla mnie miejsce w ReDBull
Rynek transferowy v2.0
Davi wpadnij teraz na wyścig, ty jesteś lepszy na techach zobaczymy kto jest lepszy na traskach F1.
A jak już tak jęczysz, to jeśli będzie przyszły sezon to mogę ci trzymać miejsce u mnie jeśli nie będziesz miał nigdzie indziej.

Rynek transferowy v2.0
Ja będę szukał teamu na następny sezon (NIEMA k**wa OPCJI ŻEBY NIE BYŁO!) gdzie będę mógł co wyścig regularnie jeździć.

- OrdonekQ7
- Moderator
Rynek transferowy v2.0
ktoś dobry chętny do STR? :F

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Rynek transferowy v2.0
wy grajcie w tym sezonie, a nie się wykłócacie o miejsca na następny, którego może w ogóle nie być, a nawet jak będzie to nie prędzej niż na jesień -.-
Rynek transferowy v2.0
dzięki za zaproszenie do Force India 
Rynek transferowy v2.0
ja chetnie pojezdze w barwach RBR.
czekam na propozycje także od innych zespolow;)
Moore..
Rynek transferowy v2.0
Moore, zapraszamy do renault, u nas masz gwaratowane praktycznie regularne występy. ;p
jakbyś się zdecydował to gg : 225182
jakbyś się zdecydował to gg : 225182
Rynek transferowy v2.0
Ja mogę:)OrdonekQ7 wrote:ktoś dobry chętny do STR? :F
Rynek transferowy v2.0
Jeżeli jakiś team szukałby kierowcy to jestem bardzo chętny, jbc pisać na gg 1689668