"Lan" Stęszew2?

Chlany!
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by DiabloS_CRB »

i ch** jest star jest impreza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111oneone

(Dodano 28 sieprpnia 2010, 11:00)
Tutaj SuNRisE: 5 osob zajebanych w akcji ;D siedzą i jedza zupe z garnka ? wtf z garnka kurna acha ence pence tuner myjesz naczynia ;d Tuner nie odbiera czyzby się bał ? hej hej Tuner wpadaj ;D zaraz 12 a my już po przynajmniej 4 bronczach ;d jero i majkel czekaja do 12 aby pic ;d shadow usypia ;d robot wciaga makaron ;d lex nie ogarnia kuwety , dziewczyny spokojnie ssaja lizaki ;d (prawdziwe takie chupa chups ) diblos rozdaje piwa ;D yeah ;d także koncze wypowiedz pijemy dalej :D

(Dodano 28 sieprpnia 2010, 13:22)
Godzina 14 a mamy grubo. SunRise robi najlepsze kanapki ever :O
Image
Image
Image
Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

"Lan" Stęszew2?

Post by Pyszo »

No to szykuje się druga nocka w tico, właśnie sobie grzejemy... "lokal" :> Swoją drogą to tico zyskało nową funkcje! nie trzeba zamykać na "dzyndzel" drzwi, gdyż i tak nie idzie ich otworzyć z zewnątrz przez rozjebana klamkę xD I nawet jest klimatyzacja, bo okno tez się zjebało ^^ Ale przynajmniej nikt nie jebną w nie butelka (pozdro Sunrise xD ).

btw, derty gdzieś zaginął w akcji, zakładam, że się znajdzie, bo już przyszykowałem aparat do zrobienia fotki dla Jakuba :D
dertas
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by dertas »

foteczki nie będzie, dziś spie w domku ^^
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by SuNRisE »

No to relacjia trwa dalej ;d twrado trzymaja się Taczor, pierdzacy Pacio, ley jero, SunRIsE, ogolnie cieknie nam z sufitu a nad nami ogolnie jest jezioro a spi tam star i basia także no robimmy wywar ;d panowie pija dalej ;d xenun ma ladna reke ;d i ekipa spiochow tez ;d ok idziemy dalej pic ;d rekord popity prawei dwukrotnie ;d
Image
Image
Jero
Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by Jero »

Jestem kuuurrrwwaaaa głodny w ch**! ;x Ejj... na tym zadupiu nie ma 24h pizzeri -.- skandal k**wa!

(Dodano 29 sieprpnia 2010, 5:13)
Poranna rozkmina z bieberem! :D

tmpl://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e
Image
Vego
Jeździ konno

"Lan" Stęszew2?

Post by Vego »

Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by SuNRisE »

Lan steszew zakonczony :D ze starem i fordzikiem mym bawilismy się w "Góra materacy" i na dachu wozilismy maetrace ;D Rekrord pobity założenie spełnione także LAn był zajebisty :Di ostatnio noc była epicka! Niektóre osoby powinny się trochę zastanowić nad swoim zachowaniem (ja tez zeby nie było zaraz flejmu na mnie ) bo zeby były zgrane lany potrzeba zgranych ludzi a naprawdę w trakcie tego lana zauwazylem ze tak nie jest w paru przypadkach :) Lan niesamowity naprawdę Ci ktorzy nie byli niech zaluja :) epic lan !!
Image
Image
Psik
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by Psik »

bili się ?:D
Robot
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by Robot »

Nie chce mi się tego opowiadać więc w skrócie: Było MEGA w ch** =)
Kocham śmiech Magdusi <3 Pozdrów ją Sun.
Ja chcę foty to może se przypomnę co robiłem przedwczoraj ;d
Dodam tylko że mam nadzieję że Sylwka jednak zrobimy w Stęszewie :>
naprawdę dobry ChLAN i ta woda z leja :) thx Sunrise
Image
dertas
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by dertas »

Robot wrote:Ja chcę foty to może se przypomnę co robiłem przedwczoraj ;d
Image

zdjęcie by paint, ale mam nadzieję, że choć trochę Ci przypomni ten dzień ;D

co do lana: był skowyrny ze ch** :D dzięki Sunrisik za organizację ;*
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by SuNRisE »

Ogolnie :D ta osoba która robiła zdjecia moim aparatem , musze jej pogratulowac bo na manual focusie zdjec nie zrobić bez ustawinia manualnego heh wszytskie foty zamazene ;d GJ! Robot przekaze :D odrazu jak wstane z lozka;d ale przypomne ci ze byles klada xD :P
Image
Image
Pyszo

"Lan" Stęszew2?

Post by Pyszo »

w koło rzygów nie dorysowałeś derty xD

Star, szybę naprawiłem pod domem w jakieś 20 sekund xD Faktycznie wczoraj alkohol przeszkadzał :D

Robot, widzę, że kontynuujesz tradycję zaczętą na ostatnim lanie przez Botrexa - też zostawiłeś koszulkę w aucie (tą co wyglądała jak worek na śmieci leżący pod drzewem pierwszego dnia xD).

P.S.
Ufff, zdążyłem na f1! :D
P.S.2
Mam nadzieję, że sylwester w stęszewie wypali :D
Robot
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by Robot »

Pyszo wrote:w koło rzygów nie dorysowałeś derty xD

Robot, widzę, że kontynuujesz tradycję zaczętą na ostatnim lanie przez Botrexa - też zostawiłeś koszulkę w aucie (tą co wyglądała jak worek na śmieci leżący pod drzewem pierwszego dnia xD).
Myślisz że to przypadek? Ale wypierzesz mi ją ok? :roll:
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

"Lan" Stęszew2?

Post by Vanitas / Lexiu »

To, co tam się działo, to jakaś abstrakcja :D Zwłaszcza, że nie dałem się namówić na urżnięcie się i konserwę z ćmą z klosza, serkiem z cytrynówką i ketchupem połknąłem na trzeźwo. To dopiero coś :D

Do zobaczenia, mam nadzieję, w Sylwka :D
Discord: vanitasss
Jero
Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by Jero »

Ejj, nie no, sylwek w Stęszewie musi być! :D Nie ma innej opcji. :D Ogólnie chlan udany :D To co odwalał Robot w piątek to była bajka, tak samo to jak DiabloS browary otwierał :D Wymyśliliśmy dwie czy tam trzy dodatkowe zwrotki "jeb** counter strike'a" + rozkmina Justina Briebera o 4 czy tam 5 nad ranem też było w uj dobre :D
I k**wa nie zauważyłem że mam jeszcze chuja wymalowanego na prawej kostce xd Thx :*
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

"Lan" Stęszew2?

Post by ShaDDy »

jeee DJ ADHD już w domu... oczywiście pociag jak zawsze mial godzine opoznienia...

ogolnie impreza do dupy, dwoch najwazniejszych postaci zabraklo :( masteradmin mi zdjal sjupadupa newsa, który był calkowicie na powaznie i wnet mialem wpindol od drechow za to ze nie wlaczylem ich ulubionej gry przegladarkowej...

aaa o wlasnie wyciagnalem pasztetow z torby :P na dnie lezy tez jakieś 10 ciastek i co ciekawe to nie sa ciastka ktore jedlismy w piatek, tylko takie podwojne z kremem w srodku, kto mi powie co one tam robia? :O
Last edited by ShaDDy on 29 August 2010, 15:05, edited 1 time in total.
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

"Lan" Stęszew2?

Post by DiabloS_CRB »

DiabloS melduje się w domku :D

k**wa myślałem, że prześpie przystanek ;x
Image
Image
Image
ziomek_pol_

"Lan" Stęszew2?

Post by ziomek_pol_ »

ziomuś in da haus, ziomuś in da haus!! ^^

lanior zajebisty, tylko mam jedno ale :F przez to moje zadanie mało co bana na kompa nie dostałem -.-" w każdym razie zajebiście było ^^
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

"Lan" Stęszew2?

Post by Majkel »

przychodzi ziom do matki i mowi "czesc, te gacie sa cale od piwa, mozesz wyprac?"
Image
Image
ziomek_pol_

"Lan" Stęszew2?

Post by ziomek_pol_ »

Majkel wrote:przychodzi ziom do matki i mowi "czesc, te gacie sa cale od piwa, mozesz wyprac?"
gdybym nie był trzeźwy to pewnie tak by to brzmiało, ale sama natrafiła na ten wymowny zapach, który rozniósł się po domu szybciej niż smród kac-kupy shadowa ^^
Image
Post Reply

Return to “LAN Parties”