PL9 - opinie i pytania
PL9 - opinie i pytania
Powiem Ci NBi że też o tym myślałem
Miałem zaproponować aale... nie chciało mi się pisać xd

PL9 - opinie i pytania
Pomysł nietrafiony, bo po co czymś takim prowokować do kolejnych dyskusji, nerwówek i niepotrzebnych wypowiedzi. A po drugie jaka z tego byłaby tradycja gdyby obrońca pierwszego miejsca z tej ligi zagrał z mistrzem PL10 (w którym by się najprawdopodobniej spotkali).NBlast wrote:Ja tu może z pozycji mniej zorientowanego, ale zarzucę pomysłem (wpadło mi do głowy 47 sekund temu, więc może to bubel być)
Zwycięzca PL9 vs. Universal Soldiers, na mapkach TheBest of PL9, Pojedynek Mistrzów
Meczyk po zakończeniu ligi. To mógłby być naprawdę niezły pojedynek i także coś w stylu nowej tradycji
PL9 - opinie i pytania
Zagrać i może, ale taki mecz może pokazać tylko to, że US jest najlepsze w przypadku wygranej w Polsce, a w przypadku przegranej już nie można powiedzieć, że US jest 2 w Polsce. Jak by chcieli coś pokazać to by się zapisali, ale niewiele można zdziałać ze składem który w połowie jest nieaktywny. Jak dla mnie stchórzyli, bali się porażki i tego, że nie będą już uważanych za najlepszych, a jak nie zagrają to nie będzie można tego wprost powiedzieć. Dziwna sprawa, ale niech robią jak chcą to nie moja rzecz, chodź mam mieszane uczucia odnośnie tej sytuacji.
Last edited by Diav3l on 05 September 2010, 21:32, edited 1 time in total.

PL9 - opinie i pytania
To ich decyzja i nikt nie może im narzucić żeby grali w pl przecież : p, nie chcą to nie, skorzysta inna drużyna, która będzie mogła się pokazać.
PL9 - opinie i pytania
Shad, chyba z tymi cytatami za bardzo Ci nie wyszlo, o czym zreszta napisal już Majkel (i tak Ci zaspamuje gg). Ale mniejsza o to.
Co do propozycji NBlasta. Trasy pl, ktore zwyciezca tejze ligi będzie mial do trenowania caly czas, podczas gdy my nie zobaczymy ich na oczy (bo nie oszukujmy się, trenujemy te do CPS). To chyba do konca fair nie jest
Zreszta, nie zapisalismy się, będzie nowy mistrz polski i tyle. Po co gdybac? jeśli się spotkamy w jakims zagranicznym turnieju, to wtedy będzie mozna ocenic 
A co do posta Diavela, i tego rzekomego strachu, to nie będę nawet odpisywal, bo i po co.
Pozdro.
Co do propozycji NBlasta. Trasy pl, ktore zwyciezca tejze ligi będzie mial do trenowania caly czas, podczas gdy my nie zobaczymy ich na oczy (bo nie oszukujmy się, trenujemy te do CPS). To chyba do konca fair nie jest
A co do posta Diavela, i tego rzekomego strachu, to nie będę nawet odpisywal, bo i po co.
Pozdro.

PL9 - opinie i pytania
Ej ogólnie to ja tutaj za dużo nie piszę, bo mi się raczej nie chce, ale posty czytam, zwłaszcza te ciekawe.
I cały ten temat przeczytałem i nie chciałbym go komentować nadmiernie, z tym że piszę tego posta tylko po to, żeby "publicznie" pośmiać się z postu Diavela, bo to właśnie my ściągamy Shiefa na 1 turniej, tak się boimy przegrać.
no, tak więc:
hahahahhahahahha, rządzisz
No, to by było na tyle. Mieszajcie mnie z błotem jak chcecie, i tak pewnie za szybko nie napiszę
EDIT:
ale beznadziejna składnia tego posta, ale przekaz jest jasny tak czy siak.
I cały ten temat przeczytałem i nie chciałbym go komentować nadmiernie, z tym że piszę tego posta tylko po to, żeby "publicznie" pośmiać się z postu Diavela, bo to właśnie my ściągamy Shiefa na 1 turniej, tak się boimy przegrać.
no, tak więc:
hahahahhahahahha, rządzisz
No, to by było na tyle. Mieszajcie mnie z błotem jak chcecie, i tak pewnie za szybko nie napiszę
EDIT:
ale beznadziejna składnia tego posta, ale przekaz jest jasny tak czy siak.

PL9 - opinie i pytania
Nie widzę w nim nic śmiesznego, ale jak widać każdy ma inne poczucie humoru. Wyraziłem tylko swoją opinię, być może trafną. Mój post nie ma nic wspólnego ze ściąganiem Shiefa do [POL] na pl9, co sugerujesz w swojej wypowiedzi. Co do porażek to ja się już do nich przyzwyczaiłem, [POL] jak wiadomo nie jest już tą samą drużyną co kiedyś w pewnym stopniu przez was. Bo to wy nam podebraliście paru graczy, a większość z nich o czym jestem przekonany nie przeszło do was tylko po to by poczuć tą waszą słynną atmosferę, ale mimo to nie płakaliśmy, nie pisaliśmy na forum jacy wy źli i be bo nam graczy zabieracie. A ty mimo to czepiasz się nas, że wzięliśmy jednego gracza do drużyny. I mówisz, że tylko na jeden turniej, a przepraszam skąd masz takie informacje? Ok, dobra jesteś jasnowidzem, ale dlaczego nie czepisz się innych drużyn które rzeczywiście biorą graczy tylko na pl9? Np. MikuŚ w P4G?
Co do [POL] to przypomnę ci jeszcze, że jak skład nam się sypał, a wielu świetnych graczy(np. Khasius, Lechu czy Lokash) było nieaktywnych, a na dodatek ci aktywni nie mieli motywacji do treningu to wzięliśmy udział w pl8 i zdołaliśmy zdobyć 2 miejsce. Nie baliśmy się przegranej tak jak wy.
Do tego widzę, że lubisz się mnie czepiać, nawet jeśli nic złego nie miałem na myśli więc i ja się Ciebie czepie.
Aż przypomniała mi się sytuacja gdy pewna osoba powiedziała, że uważała mnie za osobą inteligentną póki jej nie obraziłem. No bo wiadomo, że jak się kogoś obrazi to puff i inteligencja w dół.
Coś jeszcze chyba chciałem napisać, ale poczekam na parę rekinów i płotek(Płoci? Kij wie jak jest poprawnie).
Co do [POL] to przypomnę ci jeszcze, że jak skład nam się sypał, a wielu świetnych graczy(np. Khasius, Lechu czy Lokash) było nieaktywnych, a na dodatek ci aktywni nie mieli motywacji do treningu to wzięliśmy udział w pl8 i zdołaliśmy zdobyć 2 miejsce. Nie baliśmy się przegranej tak jak wy.
Do tego widzę, że lubisz się mnie czepiać, nawet jeśli nic złego nie miałem na myśli więc i ja się Ciebie czepie.
Wychodzi na to, że przed przeczytaniem wiesz które posty są ciekawe, ahhh no tak pan Jasnowidz, pardon.ale posty czytam, zwłaszcza te ciekawe.
Aż przypomniała mi się sytuacja gdy pewna osoba powiedziała, że uważała mnie za osobą inteligentną póki jej nie obraziłem. No bo wiadomo, że jak się kogoś obrazi to puff i inteligencja w dół.
Coś jeszcze chyba chciałem napisać, ale poczekam na parę rekinów i płotek(Płoci? Kij wie jak jest poprawnie).

PL9 - opinie i pytania
Co do postu Diav3la to pragne tylko przypomnieć że najwieksze boty w Iksach i Tecewuach też zostały wychowane u nas 
(a też nie spenialiśmy i rozwalimy wszystkich!!)
Swoją drogą pierwsze zdanie w poście Diava miecie : D
(Dodano 06 września 2010, 6:16)
Co do pomysłu NBLasta jest WG. MNIE bezsensowny: (( Dlaczego akurat z US mamy grać, to że się nie zapisali z własnej woli to nie znaczy że mamy im coś udowadniać albo sobie - nie ma ich na mistrzostwach=nie są najlepsi, nic trudnego. Już lepiej zorganizować mecz Zwycięzcy vs. Drużyna All-stars (np. po jednym zawodniku z każdej drużyny pierwszoligowej
) )
(a też nie spenialiśmy i rozwalimy wszystkich!!)
Swoją drogą pierwsze zdanie w poście Diava miecie : D
(Dodano 06 września 2010, 6:16)
Co do pomysłu NBLasta jest WG. MNIE bezsensowny: (( Dlaczego akurat z US mamy grać, to że się nie zapisali z własnej woli to nie znaczy że mamy im coś udowadniać albo sobie - nie ma ich na mistrzostwach=nie są najlepsi, nic trudnego. Już lepiej zorganizować mecz Zwycięzcy vs. Drużyna All-stars (np. po jednym zawodniku z każdej drużyny pierwszoligowej
PL9 - opinie i pytania
Zwycięzcy vs reszta świata to by był hicior. Chętnie bym to obejrzał, nie tylko pewnie ja.

PL9 - opinie i pytania
Oj Red, piszac ze pindolisz glupoty, nie zmienilem od razu zdania o Tobie, myslalem ze się jeszcze rozumiemy choć trochę
tak, ja tez Ci pisalem i cisza 
co do cytowania - skoro Fefan uwazal za priorytet ESL i doskonale wiedzial ze po ESLu będzie NC/STC to nie wiem co mogl miec na mysli mowiac 'po wakacjach'? ani 1 wrzesnia ani termin po ESLu, wiec wniosek A: esl wcale nie był priorytetem, wniosek B: chciał grać PL na rowni z STC, wniosek C: już ktos mnie z nim uprzedzil
co do cytowania - skoro Fefan uwazal za priorytet ESL i doskonale wiedzial ze po ESLu będzie NC/STC to nie wiem co mogl miec na mysli mowiac 'po wakacjach'? ani 1 wrzesnia ani termin po ESLu, wiec wniosek A: esl wcale nie był priorytetem, wniosek B: chciał grać PL na rowni z STC, wniosek C: już ktos mnie z nim uprzedzil
PL9 - opinie i pytania
Świetny pomysł IMOFistashi wrote:Już lepiej zorganizować mecz Zwycięzcy vs. Drużyna All-stars (np. po jednym zawodniku z każdej drużyny pierwszoligowej Wink) )
PL9 - opinie i pytania
Skoro opinie i pytania tamatem. To czy będą mecze na hstv/gdzieś indziej ?? W terminarzu są niedziele tylko wpisane czy można będzie zagrać w inny dzień tygodnia/weekendu ??
PL9 - opinie i pytania
Jakbyscie się nie bali przegranej to nie sciagalibyscie ShiefaDiav3l wrote:Nie baliśmy się przegranej tak jak wy.
Zreszta tlumaczenie Tobie czegokolwiek nic nie da, bo i tak jak widac powyzej WIESZ LEPIEJ !!
PL9 - opinie i pytania
to xx gra bez nuggeta, hcl bez tunera, p4g bez mikusia i my bez shiefa, ale się zmieeeeni. a nie, przeciez tylko my mamy gracza na 1 turniej, który jakbys ogarnial to wiedzialbys ze i tak nie gra.
PL9 - opinie i pytania
i mówi to team do którego dołączył Noth by pomóc przy CPS ;]baserone wrote:Sciaganie jakichś graczy na 1 turniej jest bez sensu. W jaki sposob ma to odzwierciedlac prawdziwa forme waszego teamu?

PL9 - opinie i pytania
Jest różnica między "chodź do nas, musisz nam pomóc, bo nie damy rady" a "o, mogę do was dojść? mógłbym wam pomóc."oddo wrote:i mówi to team do którego dołączył Noth by pomóc przy CPS ;]baserone wrote:Sciaganie jakichś graczy na 1 turniej jest bez sensu. W jaki sposob ma to odzwierciedlac prawdziwa forme waszego teamu?
;]

PL9 - opinie i pytania
lepiej tego nie mogles ujacFlagg wrote:Jest różnica między "chodź do nas, musisz nam pomóc, bo nie damy rady" a "o, mogę do was dojść? mógłbym wam pomóc."oddo wrote:i mówi to team do którego dołączył Noth by pomóc przy CPS ;]baserone wrote:Sciaganie jakichś graczy na 1 turniej jest bez sensu. W jaki sposob ma to odzwierciedlac prawdziwa forme waszego teamu?
PL9 - opinie i pytania
tak w ogóle mam pytanie, bo to było ostatnio często zmieniane i przy ostatnim PL już nie pamiętam jak było...
w tabeli liczą się wygrane mapy?? tzn 1 mapa , 1 pkt do tabeli ?? (w przypadku 2 - 1 , 2 dostaje zwycięzca, 1 przegrany..)
w tabeli liczą się wygrane mapy?? tzn 1 mapa , 1 pkt do tabeli ?? (w przypadku 2 - 1 , 2 dostaje zwycięzca, 1 przegrany..)
PL9 - opinie i pytania
nie ma za co ;p4.2 Punktacja
Za każdą wygraną w meczu mapę drużyna otrzymuje do tabeli jeden duży punkt. Za każdą wygraną w meczu rundę drużyną otrzymuje do tabeli jeden mały punkt. Np. jeśli zespół A wygra z zespołem B dwie mapy, jedną przegra, a stosunek rund wygranych do przegranych wyniesie 19-10, wtedy do tabeli otrzyma 2 duże punkty i 19 małych.
4.3 Kolejność w tabeli
O kolejności decydują następujące czynniki:
- ilość dużych punktów
- stosunek małych punktów zdobytych do straconych
- ilość małych punktów
- mecz bezpośredni (w tym przypadku liczy się, kto wygrał więcej map)

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PL9 - opinie i pytania
O! Już się próbuje podlizać... Polska scena i tak nie wybaczy wam tego co zrobiliście !! :F *IrRed wrote:nie ma za co ;p4.2 Punktacja
Za każdą wygraną w meczu mapę drużyna otrzymuje do tabeli jeden duży punkt. Za każdą wygraną w meczu rundę drużyną otrzymuje do tabeli jeden mały punkt. Np. jeśli zespół A wygra z zespołem B dwie mapy, jedną przegra, a stosunek rund wygranych do przegranych wyniesie 19-10, wtedy do tabeli otrzyma 2 duże punkty i 19 małych.
4.3 Kolejność w tabeli
O kolejności decydują następujące czynniki:
- ilość dużych punktów
- stosunek małych punktów zdobytych do straconych
- ilość małych punktów
- mecz bezpośredni (w tym przypadku liczy się, kto wygrał więcej map)
*... i wszystko jasne.