Rynek transferowy v2.0
Rynek transferowy v2.0
k**wa, co to ma być? A jeździć chociaż któryś umie czy tylko miejsce tu zajmują? Czasy podać jak już chcą. Nie będę tu po nickach oceniał, ale coś mi się nie wydaje, że ta liga dla was.

-
pszczola_pl
- Jeździ konno
Rynek transferowy v2.0
udzielają chęć dołączenia do zespołu. Czy to jest powód do krytykowania tylko dlatego że ich nie znasz?
Z Ciebie żaden bot też nie jest wcale.
Z Ciebie żaden bot też nie jest wcale.
Rynek transferowy v2.0
Wiele osób udziela chęć dołączenia do zespołu, ale zwykle zespołom się nie chce odezwać. Nie, ja ich nie krytykuje, ale większość dobry graczy raczej jest zarejestrowana na tmpl od dawna a nie od wczoraj, ale masz racje moja reakcja może była zbyt mocna. Niech podadzą czasy to wtedy się wszystko wyjaśni. A co do mojego boterstwa, nie jestem botem ale przez cały sezon starałem się dostać gdziekolwiek i zrobiłem to tylko dzięki temu, że trenowałem.

Rynek transferowy v2.0
O to czasy:
tmtp://#score=Komar200:GP+of+Hungary:61720:5C9ED313
oraz:
tmtp://#score=Komar200:GP+of+Europe:44030:26CB13F8
Jbc moje GG: 3644695
tmtp://#score=Komar200:GP+of+Hungary:61720:5C9ED313
oraz:
tmtp://#score=Komar200:GP+of+Europe:44030:26CB13F8
Jbc moje GG: 3644695
-
pszczola_pl
- Jeździ konno
Rynek transferowy v2.0
ok rozumiem ^^
Rynek transferowy v2.0
Mató odszedl z Mercedesa do STR, Fist spada na 4 kierowce, na drugiego kierowce do Mercedesa dochodzi King
-
katalonczyk
- Samochodowy prawiczek
Rynek transferowy v2.0
Chętnie dołączyłbym do jakiegoś zespołu i spróbował swoich sił
Czekam na propozycje !!
Rynek transferowy v2.0
Jeśli chcesz to możesz dojść do Virgin Racing. Napisz na gg 8255770
PS.
Lox aktualny skład teamu to:
1. Charnan
2. Antybiotyk
3.
4.
PS.
Lox aktualny skład teamu to:
1. Charnan
2. Antybiotyk
3.
4.

Rynek transferowy v2.0
Kto chce mnie do drużyny (Ale zacznę za 2 tygodnie dopiero).
Nie obiecuję za dużo od jazdy, narazie się uczę...
Rynek transferowy v2.0
Jeśli będziesz regularnie się pojawiał,to zapraszam do mnie.
Rynek transferowy v2.0
zostalo 5 wyscigow czyli jak zaczniesz za 2 tyg to pojedziesz w 3 wyscigach i tylre tego będzie bo niewiadomo kiedy (i czy w ogole) odbedzie się kolejny sezon ;]
Rynek transferowy v2.0
Charnan nie znalazło by się miejsce dla Mnie jako 4 kierowca Virgina ?
Rynek transferowy v2.0
Miejsce by było ale nie licz na to, że będziesz jeździł
. W RBR są 3 miejsca.

Rynek transferowy v2.0
Charnan , mogę nie jeździć regularnie w Virginie ale jak coś mogę jeździć...
Rynek transferowy v2.0
Witam. Chętnie dołączył bym do jakiegoś teamu.Jestem dosyć aktywnym graczem.Jeżdżę dosyć dobrze choć ciągle się uczę.Jeżeli jakiś team byłby moją skromną osobą zainteresowany prosił bym o odzew na gg: 23295477(nie wchodzę na nie codziennie).Pozdro
Rynek transferowy v2.0
zanim będą detale odnośnie przydziału zespołów, robimy listę chętnych, muszę się zorientować ile osób ma zamiar jeździć. tyle, że ci co już w lidze aktywnie jeździli, mają pierwszeństwo przy otrzymywaniu miejsc.
przypominam, że sezon będzie trwał 8 wyścigów a po 2 z rzędu nieobecnościach wypierdalamy, także niech się zapisują tylko ci co naprawdę mają zamiar jeździć cały sezon.
1. Lox
przypominam, że sezon będzie trwał 8 wyścigów a po 2 z rzędu nieobecnościach wypierdalamy, także niech się zapisują tylko ci co naprawdę mają zamiar jeździć cały sezon.
1. Lox
Rynek transferowy v2.0
1. Lox
2. Mtik
2. Mtik