(pierwsze podejście) PL10-ZAPISY!!!

Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

a szkoda.. :C
ANUBIS
Jeździ konno

Post by ANUBIS »

MD ;)

26. Piana
27. Mixer
xd

btw. Kiedy łaskawie ktos napisze kiedy się zacznie pl ?? Wszystkie polskie ekipy już odpadly. Wypadaloby zrobić rozpiske z datami kiedy co i jak ma być :P No chyba ze slowik znowu uciekl z domu i nie ma dostepu do kompa i pl zostaje odwolane :P

PS. tm2 sux :D
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

No ja tam mam zamiar jeszcze trochę w NC pograc.
piana
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by piana »

ANUBIS wrote:PS. tm2 sux :D
+1

damianhhh wrote:No ja tam mam zamiar jeszcze trochę w NC pograc.
Oczywiście, tylko ze względu na zbliżający się CAP chyba większość teamów chciała by móc się określić, więc.. Słowik, wszyscy ładnie prosimy , zabierz głos w sprawie tych rozpisek :)
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

ja bym gdzies pojezdzil ktos mnie chce? xd
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

dawaj do szopów ciapku
piana

Post by piana »

MD stoi otworem :P
Image

Image
Kubek

Post by Kubek »

Ja tez bym się mogl dolaczyc do jakiegoś teamu :] do 2 ligi
ANUBIS
Jeździ konno

Post by ANUBIS »

Sam shad pisales ze pl najlepiej zaczac po odpadnieciu ostatniej polskiej ekipy z stc :P
damianhhh wrote:Oczywiście, że po odpadnięciu ostatniej polskiej drużyny
Poza tym polska już dlugo w nc nie pogra :P Tak wiec niech ktos napisze do slowika zeby ogarnal dupe i rozpisal terminarz, albo niech ktos ogarniety przejmie od niego to PL :D No chyba ze już każdy ma wyjebane i nie będzie PL10 ;]
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

no ja napisalem, ze po odpadniu ostatniej druzyny, a Ty sam sobie dopowiedziales STC na koncu mojego zdania, bo ja druzyne narodowa jak najbardziej uwazam za polską...

a co do samego PL - nie wiem, czy jest sens - z 1 ligi XX, TCW i XST chyba ledwo zipią, jedni chcą się rozpaść, drugim wydawało się, że mogą się odrodzić, a ostatni przepadli jak kamień w wodę...
savier

Post by savier »

dopiski zróbcie ;p może jakoś się po przenosili
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

jedynym rozwiązaniem zrobić wszystko od nowa, nowy team jest Cut, nawet dobrze grają, tylko z tego co widziałem to zbieranina wsyztskich w/w teamów. Nowe kwali już prawdopodobnie z nowymi teamami, jedni się złączą - fuzje porobią, drudzy pouzupełniają... to było oczywiste, że tak będzie, jeśli przeniesiemy.
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Tak prawdę powiedziawszy to mam takie samo zdanie jak Lukeboss. Jeśli w ogóle miałoby się to odbyć to wszystko od nowa. Zapisy, kwalifikacje (na nowej trasie a nie tym szicie co był) i jazda póki jest czas. Bo potem kolejny turniej zagraniczny i znów PL10 zostanie zawieszone.

Wiem, że jak była dyskusja "co z PL bo STC/NC" miałem inne zdanie, ale liczyłem, że niektóre teamy nie posypią się jak domki z kart.
ImageImage
Image
C13
Cieply
Jeździ konno

Post by Cieply »

Jak by jutro zrobić nowe zapisy, w niedzielę dać nową mapę kwali, za 2 tyg kwalifikacje i za 3 tyg można by zacząć (albo za 4 jeżeli repra do tego czasu nie odpadnie).
Też miałem nadzieję że teamy są na tyle stabilne że tamto kwali ma sens i wystarczy graczy podopisywać, jak widać chyba jednak nie i ciekawe czy w ogóle uda się to PL rozegrać
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

chyba jedynie trzyma się jako tako MD :P U mnie w SPW przynajmniej zostało z tamtej listy może 8 graczy, bo jak to zawsze bywa chętnych na zapisy jest full, a co do gierki nie ma nikogo, Ci co zawsze.
piana

Post by piana »

Choć zaczynanie od nowa pl10 już na 100% będzie kolidowało/pokrywało się z CAPciem, to muszę się zgodzić że to jest dobry pomysł.

O ile teamy się ogarną albo chociaż clan leaderzy wezmą sprawę w swoje rączyska i w efekcie do pl10 będą startować naprawdę przygotowane zespoły.

Zrobi się nagle mniej zespołów? To będzie tylko jedna liga, who cares..? Nie można oszukać faktu że obecnie mamy w Polsce mniej graczy niż rok temu a co dopiero przed dwoma laty.

Widmo kilkunastu teamów w których nic się nie dzieje poza skrobnięciem czegoś na shoutboxie, czasem nawet raz na parę dni, może nadal trwać bardzo długo ale to nie sprzyja organizacji turniejów a nawet samej motywacji dla graczy.

Ktoś podziela moje zdanie, czy będziemy sobie pieprzyć o polskich turniejach jako fikcji łudząc się że "jakoś to będzie"?..
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

to admini do roboty, zrobić nowe zapisy i jazda z koksem, niech będzie 5 teamów ale 100%
ANUBIS
Jeździ konno

Post by ANUBIS »

Shad loknij do tematu z którego cie cytowalem : http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... 0&start=40 jak dla mnie z tego co odpisales fhranowi wynikalo ze chodzi ci o ostatni team w stc :P ale nvm ;)
No a skoro tak piszesz o zespolach z pierwszej ligi ze się wwiekszosc sypie, to nie ma sensu robić pl :P Mialo być tak pięknie a na razie jest do dupy :/
Bo jeśli z 12 drużyn ktore mialy grać, aktywnych jest ze 6, to dobrze to nie wrozy turniejowi :D Najlepiej przelozyc to na jeszcze pozniejszy termin ( po nowym roku ^^ ) niech się na nowo wszyscy okresla, bo może się okazac ze nawet nie będzie 6 chętnych zespolow do gry :P
A spragnieni (jeszcze) gry w tmnf niech się zapisuja na CAP na ESL, turniej jeszcze ciekawszy niz STC, z fajna formula i z dobrze dobranymi skillowo teamami w ligach ;)
Image
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

gdyby nie to chujowe przekladanie prawdopodobnie teamy zostały by tak jak był zapisane, zawsze to jakas motywacja zagrać w najwiekszym polskim turnieju, wiekszosc wlasnie tylko dlatego zmartwychwstała do gry, więc dla mnie nie ma na co czekać bo nas ESL prześcignie. Jeśli się polskie teamy dowiedzą, że pl rusza, to na bank się z reaktywują i zmobilizują.
Wizard_The_One
Jeździ konno

Post by Wizard_The_One »

hahahah a jednak nowe kwali ?:) rewelka :) a jak pisałem zeby nie robić kwali tylko przeniesc całe pl to wiekszość była za podziałem. No to zróbmy teraz kwali do kwali i zapisy do zapisów :)
Post Reply

Return to “Polish League 10”