Zbliża się IV runda TmT!
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Zbliża się IV runda TmT!
To jak? Będzie news, że WDD odniosło wielkie zwycięstwo?
W końcu "ograliśmy" ekipę w której jeździ Hakki Jr.
A poważnie to akurat siedzę daleko poza domem, wbiłem na stronę teamu i takie newsy czytam. Miał być łomot a jest do zera, ale dla nas
Tego się nie spodziewałem. W takim razie jest to drugie "zwycięstwo" WDD w turniejach TMT i oba były przez w/o 
I nie wiem czy przez w/o nie wbijemy się na przedostanie miejsce w grupie.
(Dodano 30 lipca 2011, 21:48)
Dziwna sytuacja, ale odezwał się koleś z eSuba, napisał tylko "wtf?" i w/o zostało cofnięte. Ale nadal nie potwierdzili kiedy chcą grać... A jutro mija ostateczny termin do gry bo przez cały tydzień nikt od nich nic nie napisał.
A poważnie to akurat siedzę daleko poza domem, wbiłem na stronę teamu i takie newsy czytam. Miał być łomot a jest do zera, ale dla nas
I nie wiem czy przez w/o nie wbijemy się na przedostanie miejsce w grupie.
(Dodano 30 lipca 2011, 21:48)
Dziwna sytuacja, ale odezwał się koleś z eSuba, napisał tylko "wtf?" i w/o zostało cofnięte. Ale nadal nie potwierdzili kiedy chcą grać... A jutro mija ostateczny termin do gry bo przez cały tydzień nikt od nich nic nie napisał.

C13
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Zbliża się IV runda TmT!
Dobre wiadomości dla miszy - jego typowanie może jednak okazać się prawdziwe (WDD - eSuba) bo mecz się odbędzie. W/O przyznano nam nie wiadomo dlaczego i po interwencji pepiczków mecz się odbędzie. Durnowaci nie dawali znaku życia przez cały tydzień i dopiero 21-0 ich przestraszyło 

C13
Zbliża się IV runda TmT!
- For a match, you will get a week's time to arrange a date, time and server with your opponent. (Comment section under each match)
- If your opponent doesn’t reply before Friday 23:59 (CET), you receive a default win.
W związku z powyższymi zapisami regulaminu macie pełne prawo do w/o. Decyzja należy do was. Możecie zgłosić sprawę do administracji powołując się na wyżej wspomniane punkty bądź możecie zagrać. Jednakże powtarzam jeszcze raz, że zgodnie z zasadami regulaminu w/o wam się należy jak najbardziej.
- If your opponent doesn’t reply before Friday 23:59 (CET), you receive a default win.
W związku z powyższymi zapisami regulaminu macie pełne prawo do w/o. Decyzja należy do was. Możecie zgłosić sprawę do administracji powołując się na wyżej wspomniane punkty bądź możecie zagrać. Jednakże powtarzam jeszcze raz, że zgodnie z zasadami regulaminu w/o wam się należy jak najbardziej.
Zbliża się IV runda TmT!
Już piłem za jeden w/o dla WDD : DD
To teraz trzeba jeszcze raz jak będzie w/o ; ]
To teraz trzeba jeszcze raz jak będzie w/o ; ]

Zbliża się IV runda TmT!
WO owszem nie, za to punkty (4) karne dla eSuba. Wygrywając z nami 3:0 będą i tak 1 na minus. Ciężko mówić tu o "złotym środku" ale szczerze mówiąc niczego więcej się nie spodziewałem. Ich błąd, że nie odpisali, nasza błąd, że zamiast od razu zdecydowanie i bezwzględnie to wykorzystać, staraliśmy się wyjaśnić sprawę w duchu fairplay. Lekcja na przyszłość, że fairplay nie popłaca 
OT: Joker prośba, zrób węższy ten podpis bo mi ekran rozjeżdża na netbooku :/
OT: Joker prośba, zrób węższy ten podpis bo mi ekran rozjeżdża na netbooku :/

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Zbliża się IV runda TmT!
Być może to ja zawaliłem bo napisałem ten post z pytaniem, dlaczego w/o i w ogóle. Regulamin czytałem dawno i o zapisce wspomnianej przez Lewego zapomniałem.
I dodatkowa lekcja na przyszłość, aby nie załatwiać wszystkiego na szybko tylko spokojnie i bez nerwów.
@Joker, popieram prośbę Diggera. Nie siedzę na netbooku a mimo to forum się rozjeżdża. Tak samo jak przy sygnaturce Anubisa.
I dodatkowa lekcja na przyszłość, aby nie załatwiać wszystkiego na szybko tylko spokojnie i bez nerwów.
@Joker, popieram prośbę Diggera. Nie siedzę na netbooku a mimo to forum się rozjeżdża. Tak samo jak przy sygnaturce Anubisa.

C13
Zbliża się IV runda TmT!
POL-VSL 1:2 (16-20 w małych + chyba parenascie remisow :F)
Zbliża się IV runda TmT!
uu szkoda, 4 pkt. do awansu.. Slyszalem, ze na meczu wdd z eSuba, kubazz zrobił 3 dedi w trakcie meczu (czy więcej sotatecznie?:P)
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Zbliża się IV runda TmT!
Nie trzecie tylko dziewiąte. Ale jechali k**wa jak roboty. Regular lepszy o ~0.60 niż moje pb. Najwyższe miejsce na mecie miałem drugie. Przegraliśmy 1 - 21.

C13
Zbliża się IV runda TmT!
[POL]Ace zrobił 10 dedi na meczu.
Zbliża się IV runda TmT!
Kurde win był blisko Bt 1:2 Elfy - ( farciarze ) 
Last edited by Kuchar on 31 July 2011, 20:52, edited 1 time in total.
Zbliża się IV runda TmT!
i co pika? :PPpika wrote:bt ma takie same szanse na ugranie mapy z elf jak my na wygranie tmt
Zbliża się IV runda TmT!
Twarogi Win 3-0 (21-3) także typowanie prawie Ci wyszło
Teraz za tydzień wystarczy pokonać 2:1 wx i wychodzimy. Ciężko ale do zrobienia 
711 Mają 14 punktów gdyż za ostatni mecz mają w/o za wycofanie się memorii.
W związku z powyższym mają już awans. A nasz mecz będzie meczem o 2 miejsce w grupie.
711 Mają 14 punktów gdyż za ostatni mecz mają w/o za wycofanie się memorii.
W związku z powyższym mają już awans. A nasz mecz będzie meczem o 2 miejsce w grupie.
Zbliża się IV runda TmT!
Jak na 1 typowanie w zyciu chyba nie jest zle :PP MD-UMF 0:3, w malych 7-21
(w tym 5 na jednej mapie
)
Zbliża się IV runda TmT!
czyli POL macie jeszcze szanse?
Zbliża się IV runda TmT!
nie bardzo.