Kolejne informacje o UKSW
Co nie będzie jak nie będzie
To po co ja się zapisywałem ^^. Pisałeś do Jurka albo Sebika? Zawsze możesz wziąć jakieś losowe z tmx.
Słuchajcie mamy 5 dni jeszcze wywalczyłem ale tak zapisujcie się i można wpłacać w ciągu 2 tygodni od zapisania. Nadal są zapisane 2 osoby naprawdę chłopaki proszę was.

to ja na czeciego, może Konrad na czwartego
To ja na 5.
zal z Was, ale z SC2 tez - raptem 8 zapisanych:F
tylu was lirwa mieszka w tej wawie i w okolicach, a zaden się nie zapisze:E Sun, sam się zapisz; F
btw trochę to dziwne, ze nikt z calej ponad 2,5-milionowej "aglomeracji" wawy nie wie o tym turnieju i się nie zapisuje tak sobie, zeby pograc.
tylu was lirwa mieszka w tej wawie i w okolicach, a zaden się nie zapisze:E Sun, sam się zapisz; F
btw trochę to dziwne, ze nikt z calej ponad 2,5-milionowej "aglomeracji" wawy nie wie o tym turnieju i się nie zapisuje tak sobie, zeby pograc.
ja się nie zapisuje bo prawdopodobnie w tym czasie będę przebywal w gdansku
jeśli (mam nadzieje ze nie) moje plany ulegna zmianie odpowiednio wczesnie to ofc się zapisze.
podejrzewam, ze minimum 16 osób winno być, wiec... jedziemy chlac! :E licze na zwrot kasy
Coś rozpromuję 
Ale mało osób gra w TM :/
A część boi się scenie pokazać.. :c
Ale mało osób gra w TM :/
A część boi się scenie pokazać.. :c
dawno mnie nigdize nie było,ale nie mogę akurat wtedy,a serio bym się pojawil 
Czy ktoś wybiera się z Krakowa?

DAWAJCIE LUDZIE, TROCHĘ NAS JESZCZE TRZEBA..
to tak z 10 brak ... na moje oko
Trzeba coś ogarnąć.. :/
ja bym się pojawił ale totalny brak funduszy mnie dopadł ;/

mister kratka z browarkiem
Toby, spierdoliłeś tę mapkę na maksa 
GameFestival odbędzie się nie na Dewajtis, a na drugim kampusie UKSW na ulicy Wóycickiego 1/3
GameFestival odbędzie się nie na Dewajtis, a na drugim kampusie UKSW na ulicy Wóycickiego 1/3
No to sorry, mój błąd.. 
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Jest możliwość że mogę się pojawić. Ale..
Jeżeli znajdzie się legowisko zorganizowane przez UKSW, to pojawię się na 88% na sobotę i niedzielę.
Jeżeli nie będzie zorganizowanego legowiska, to jest również możliwość, na 66%, abym wpadł tylko w sobotę, i też w nią wrócił.
Tak więc jeżeli jest to lista "okołu" to się dopisuje.
1. Sunrise
2.Ozborn
Jeżeli znajdzie się legowisko zorganizowane przez UKSW, to pojawię się na 88% na sobotę i niedzielę.
Jeżeli nie będzie zorganizowanego legowiska, to jest również możliwość, na 66%, abym wpadł tylko w sobotę, i też w nią wrócił.
Tak więc jeżeli jest to lista "okołu" to się dopisuje.
1. Sunrise
2.Ozborn